World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem is láttam még ilyet,szerintem.
Na és azért volt fura mert játékban nincs magyar ynelv.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Annyi a változás hogy a gépem újra lett rakva és új SSD került bele arra újra letöltöttem a játékot.
HDD-n nem volt ilyen SSD-n van.
Ha piszkálom még lenyíló menü ablak is jön elő,aztán eltünik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.19. 09:44:41
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem tudom mitől jön elő.

Nekem úgy rémlik fullscreen.
nem lehet hogy ablakos módban fut és nincs teljes képernyőre húzva ? 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.18. 13:06:16
Tuti azért kapok vele ilyen lövéseket mert sosem használom.<#nyes>#nyes>
Szóval eddig is volt a Port nézetben a nevünk felett két olyan menü ablak ami eltakarja részben a nevünket?
mind a kettőre az van írva hogy magyar(Magyarország) magyar(Magyarország).
Ha rákattintok csak az jön fel hogy magyar (Magyarország).
UI:Addig bökdöstem hogy eltűntek és nem tudom hogy hova tüntek.Vagy hogy hozzam vissza.
Egyáltalán mi ez?
Nincs fent semmi modom és a játék is vadi új SSD-re van telepítve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.18. 11:35:41
nincs mögötte senki,nincs ping rajta,a torpi meg szépen követi 😄
Fura ez a füstbben afkolós harcmodor.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.14. 08:40:19
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Nakhimov is erős azzal el kell bújni sziget mögé ha németet kapsz
de audacioussal is nyirtam már ki nakhimovot,azzal is bújni kell
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.12. 17:31:39
ja négy pontos nem öt 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.12. 14:37:07
Tegnap nekem is meg lett, 2500 dublon volt az egyikben, szóval rögtön vissza is jött a Pass ára 😄
Am nem tudom emlékeztek e rá, hogy flamu hogy "meg volt lepődve", hogy honnan lehet szerezni piros eco boostert. Csak épp azt felejtette el hozzátenni, hogy a Free Pass is ad kontit, amiből lehet bontani. Gondolom a korral jár ez a szelektiv látás.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2023.01.11. 22:28:13
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
szénért van még francia angol meg a svéd
olaszt meg a resolve and rapid collection kirakásáért kapod meg
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.11. 15:51:43
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 15:14:36
Csupán 10-es kapitány,de nekem ilyen Talents and Personalization nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 13:14:27
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.01.11. 13:12:07
A Schliffen talán azért is jobb kicsit, mert a GoKu/Preussen csak 128-as másodlagossan van szerelve és oké hogy nekik buffolva van a pen, de a BB-ket igy is csak gyenge pontokon tudják sebezni. A Schliffen 150-esei több helyen be tudnak ütni (ez mondjuk inkább 1v1 Brawlnál fontos szempont)
Csatahajóra lett fejlesztve nem cruiserre.De azt tettem rá,mert másik digó kapitányom nem volt.<#hehe>#hehe>
Tévedtem,véletlen jó skillekre raktam.<#wow2>#wow2>
De az én kapitányom csak 10-es.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 13:13:27
aztán még torpik is vannak
Ha megnyomod és nyomva tartod a H betűt csata közben,ott kiir minden fontos tudnivalót a hajódról,álca,lőtáv és ott van a smoke penalty when fire guns vagy hasonló,az irja hogy ha füstben elsütöd a fő ágyúkat akkor hány km-en belül vehetnek észre még füstben is. ez a másodlagosokra nem vonatkozik ezért gond nélkül lehet velük osztani az áldást füstből.
kedvcsináló
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.11. 12:46:45
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ő is rankedet irt,de már vén,hülyül,rosszul emlékezik 😄
Nápolyi meg élvezetessebb meg újabb 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.11. 11:24:10
Jókor szólsz.<#hehe>#hehe>
Megvettem a nápolyit.
Nem mertem megvenni mert azt hittem vacak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.11. 11:06:00
Kurfürsttel nagyon nem is mentem mióta átrakták armoryba,de majd akkor teszek egy próbát
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ok :/