A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #21189 Akinek nem hiányoznak az RP-s hajók, vagy a legendary modulok, annak nincs is oka ezzel bohóckodni. Vagy ha valaki elég türelmes, valamennyi RP jön a Pass-ból is. Mivel T5 és 10 között minen hajót vissza kell venni hogy megkapd az RP-t, igy anyagilag azért annyira nem nagy jóság. A sima free xp-s hajókat egyszerűbb volt kifarmolni, mint most az RB-val vacakolni.
Én úgy csinálom mindig, hogy resetelek egy ágat. Lehetőleg olyat, amin minél több hajóhoz van perma eco boost. Meg olyat, amivel úgy gondolom hogy nem szenvedés játszani. Az idei első szezonban az orosz LCA-kat húztam vissza. Mondjuk nekem annyiból könnyebb dolgom van, hogy minden hajóhoz van kapitányom, nem kell átképzéssel/átpontozással bohóckodni. Meg elég sok hajóhoz van mindenféle eventes perma eco. Visszaveszem a hajót és kihúzom a következőt. A csatákkal igazából vissza is jön az a pénz, amit a resettel elbukok.
Pro tipp azoknak, akiknek bejön az pán-amerikai CA ág: Másfél hét múlva bekerülnek a tech tree-be. Aki még nem költötte el a tokenjeit, az jövő héten vegye meg a 700 tokenes bundlit. 30 napra +200% xp boost van benne. Plusz ugye az eventből ki lehetett venni T9-ig az összes hajóhoz a perma eco boostert (ehhez ugye kellett az előző szezon prém Pass-a). Nekem nincs meg a T9, de az Ignacio-n már van annyi xp, hogy ki fogom tudni venni. Kb egy hét alatt talán ki tudom húzni a T10-t, reset és lesz 3 hetem hogy visszahúzzam. Az Ignacio-n kivül a többi hajóval nincs túl sok csatám, elsőre nem is tűnik igazán erősnek ez az ág, de annyira nem nehezen játszhatóak és az event boost mellett sztem simán vissza fogom tudni húzni az ágat.