22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #20529 Egyszerű,nem DD volt hanem UFO,esetleg tengeralattjáró.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.28. 19:23:18 -
pajer_csaba #20528 Azt tudja valaki, hogy Tier V-ös DD, füst nélkül, nyílt vízen, hogy a faxba tud eltűnni 2,3 km-en? Mert ez történt. Úgy, hogy officaly, 2km-en még füstben is látnod kellene. -
Darun #20527 Mert még nincsenek benne a tree-ben, ez csak korai hozzáférés, nevezzük nyilt teszt fázisnak. Szóval bérbe kapod őket, a számláló pedig a bérleti idő lejártát mutatja.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.07.28. 13:44:34 -
Tivot #20526 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne a tengeralatjárók alapjait megszereztem az első 2őt de miért számlálja a napokat most pl 27 nap maradt addig lehet megszerezni őket ez arra vonatkozik igaz? Köszönöm a segítségeteket és az egy meghívot ha küldtök egy magyar flottába. Szép napot mindenkinek, -
Darun #20525 Annyira nem volt a pálya szélén. Talán amikor elfelé fordult, akkor elkapta, ami mondjuk nem lenne baj, mert a pálya szélén csúszva nehezebben találnak el. Viszont egy orrtornyos hajóval ez akkor is teljesen logikátlan, hiszen egyrészt seggből könnyebben belövik, másrészt közben ő sem tud lőni, harmadrészt teljesen át kell forgatnia a tornyokat, ami több idő, mint ahogy a hajó átfordul. Ha orral állt volna be, még azt mondom oké hogy állt, bár én akkor is sziget mellé próbálnék beparkolni, egyrészt hogy legalább az egyik oldalam védve legyen, másrészt hogy szükség esetén el tudjak bújni/le tudjam dobni a spottot. Azon az oldalon volt is sziget, de ugye aki gyáva, az próbál minél messzebb beállni az ellenségtől (azért a Dánkörknek nem olyan húdenagy a lőtávja, nem tudom ő hogy akart sebezni)
-
lonvard #20524 Nem mondom, hogy nem rutintalanság csatahajóval fennakadni a falon, de szerintem ez történt. Tehát azért nem retardáltak játszanak többnyire, valszeg nem szándékosan mutogatta a seggét. Beleszalad a falba, a játék meg megbüntette és nem tudott kikecmeregni. Én is hányszor szoptam ezt be. -
Tivot #20523 Sziasztok szeretnék csatlakozni egy magyar csapathoz klánhoz. Ahol aktivabbak és beszélgetni is lehet úgy szerintem élvezetesebb a game. Tudnátok segíteni ebben köszönöm szépen. Szép estét mindenkinek. -
Plata #20522 Ma eszembe jutott felmenni játékba,poénból elmentem Midway-el rankedre,12775 xp-t kaptam és nyertünk.
Egy Midway-t lőttem ki meg Montana-t.
Pedig Midway még nem fullos,csak kihúztam free-ből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.27. 20:14:16 -
#20521 Sok az új player. Mindenképpen kapni fogunk újakat, de a matchmaker egy rakás szar az tuti. Mostanában már többször észrevettem én is, hogy teljesen igazságtalanul osztja el a játékosokat. Egyik csapatban 5-6 jó (50% WR körül), a másikban talán ha 1-2... Persze, hogy gyalugép a meccs... -
Darun #20520 Valamelyik nap találkoztam egy csávóval, aki Dánkörkkel jött be. Először is kiállt a pálya szélére úgy, hogy full broadside az ellenfélnek és orral a pálya széle felé. Aztán úgy fordult meg, hogy seggel. Érted!? Egy orrágyús hajóval seggel fordul. 2600 csatája volt, ebből 1300 Dunkörkkel. És a gyökér 1300 csata alatt nem jött rá, hogy azért van az orrában a két torony, hogy ne kelljen oldalt állni, mert az sérülékeny. Miután sikeresen megfordult, elvitte a Myoko torpedója. Kevesebb mint 200 base xp-t kapott.
Most a napokban azért többször néztem a játékosok profilját, és ilyen 1000- csatás játékosok T9-10ben, meg Rankeden, 45% alatti WR-el, és a csapatom több mint fele ilyen. Volt egy csapat Randomban, ahol hármunknak volt 50% felett és a csapat több mint fele 45% alatt volt.
Múltkor már egy kérdeztem, hogy az ilyen játékosok mit élveznek a játékban? Azt hogy 3 perc alatt meghalnak? Megkaptam az Acasta-t, ma mentem vele egy kört. Még 15 sec volt a torpedó betöltéséből és a gyerek mögöttem már nyomta a hydro-t. Úgy, hogy legalább 2 sziget volt közte és az ellenfél között, akikből még nem is volt senki spottolva. Mire az ellenfél eljut oda, hogy torpedózzon, lejár a hydroja. Az ilyen instant report/fekete lista. A botok legalább megvárják amig spottra kerülnek.
Szóval a múlt héten sebzéses Naval volt. Minek szenvedjek magas tierben, amikor kicsiben szórakoztató is, jobban is jön a sebzés, plusz ha ilyen agyhalott gyökereket kapok, még akkor is le tudom hozni a meccset. A Derzki-vel (T3-as orosz dd) volt 193k sebzésem. Clemsonnal 123k. A Caledonnal csak 67, viszont jött egy Die Hard meg egy Double strike. Alighierivel (T4-es olasz BB) 167k sebzés és csak második lettem, egy bot megelőzött xD A poén az volt, hogy Svietlana-val lehozta a meccset 2 BB ellen. A Suvorovval volt egy 5,5 perces csatám, 76k sebzés. Nyilván egy kezdőnek vagy kevésbé jó játékosnak kevesebb ilyen jó eredménye lesz, de a nagy számok törvénye alapján nekik is becsúszik néha. De magas tierben garantált az, hogy ők lesznek a First Blood. És miért mindig csapattársnak rakja be ezeket? Rakja be ellenfélnek! Nem fogok panaszkodni, eskü! -
#20519 Utolsó mondatot keretezzük be, és tegyük ki a wows főoldalára! Amennyi 45% alatti vagy körüli játékos érzi manapság magát készen rankedre... de némelyiknek randomban sincs még helye. Én anno 900 co-op meccset toltam le mielőtt egyáltalán bemerészkedtem randomsba. Mellette folyamatosan néztem a videókat, streameket. Ranked... oda meg 2-3 év után kezdtem el "benézni". Manapság már rögtön randomsban kezdenek sokan, nem beszélve arról amikor megveszik a t8-9-es prém hajókat és beronygyolnak vele. -
Darun #20518 Nem csak BB-vel. Nem azt nézi, hogy mennyit sebzel, hanem azt, hogy a hajó életének hány %-t. Tehát többet ér egy dd-ből kiszedni 5k-t, mint egy BB-ből. Az más kérdés, hogy dd-nek ugye nem lehet citet lőni, egy BB-ből szerencsés lövéssel ki lehet kapni 30-40k-t, a dd-ből meg vagy SAP vagy valami nagy kaliberű HE és sok találat kell, hogy 10k-t ki tudj rántani.
Persze, a győzelem mindig jobban fizet, de mondjuk egy kevésbé jó képességű játékos (45% WR alatt) lehet jobban jár a coop-al. -
#20517 nekem tegnap este jött még egy sc,15k szén volt benne. napi kontiból,szenes ládát nyitva -
#20516 BB-vel DD-t lősz akkor is több XP-t kapsz. Ha magasabb osztályú hajókat sebzel, az is. Foglalás önmagában kb. 100xp azt hiszem. Ha olyan hajóra lősz aki éppen foglal (zöld defended ribbon) akkor az is elég jól ad.
De itt a wiki leír mindent: Katt
Mondjuk nem kell mindent elhinni: "Diversity of activity is rewarded. For instance, a BB that camps at the back doing one task - shooting at long range - will earn less than the BB that accrues the same damage while shooting and also defending a capture point."
:DD Bárcsak igaz lenne... :D
A legfontosabb, amit sokan elfelejtenek, hogy: "Finally, the Base XP rewards increase 50% for the winning team."
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.07.27. 09:45:37 -
#20515 Egy foglalás pl. több XP-t ad mint egy hajó elsüllyesztése. Állítólag...
Nekem legutóbb 1000 dubli esett a 30 napos SC-ből. Meg is voltam lepődve, hogy nem zászló hegyek hullottak ki belőle. Az 5000 az nem semmi!
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.07.27. 07:25:23 -
Darun #20514 A coop sz@rul ad xp-t, viszont 90+ a nyerési esélyed, ráadásul egy coop csata átlag 5 perces. A magasabb tier több xp, az alacsonyabb tierben viszont kezdőként könnyebb boldogulni. Amúgy meg sebezz sokat, közben spottolj és foglalj is, garantáltan sok lesz az xp. -
Tivot #20513 Sziasztok gyors xp fejlödés hogy lehetséges? A tengeralatjárokat akarom megszerezni és 30 napom van rá azt írja oh ..Szép délutánt és vadászatot mindenkinek. :) -
#20512 :DD
Caliph: Az esélyek amúgy tényleg elég siralmasak egy ilyen dropra... főleg hajóra. -
#20511 grat :)
nekem 50 db zöld kredites bigyó esett(+40százalék kredit)
tök jó hogy ezeket is betömték a szuperkontikba hogy még kevesebb esély legyen minden másra :) vagy esetleg egy rendes hajóra :Ö) -
pajer_csaba #20510 Nyugodjál meg, oldódjál fel, valaki hibázott, de kirúgásáról már gondoskodtak, többet ilyen nem fog előfordulni! :D -
Darun #20509 Ez a max. Ált 1000-t szokott adni, ha egyáltalán ad, de az 5k majdnem olyan ritka, mint a ship drop. -
#20508 Majd 5 éves pályafutásom alatt még sosem kaptam ennyit :O
Eddig mindig csak ilyen fisi-fosi 7 nap premium(van több mint 300 napnyi), 100 xp zászló (vagy 3x), camo, esetleg 2000 dubi. De eez? Nem is emlékeztem, hogy ennyit egyáltalán beadhat. -
Darun #20507 Azt kimaxoltad! Grath! -
#20506 Azt hittem rosszul látok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
30 napos szuperkonti... -
#20505 na eladtam én is a camokat,jött bőven credit...meg is vettem az eagle nevű super cvt,egyrészt jobban bejön mint az amcsi társa.
valamelyik videós amikor bemutatta a hajó,pro és contra leirta miért jó és miért nem ez a supercv, és a kontrába beirta hogy mindenki útálni fog ...és milyen igaz
5 csatát mentem vele,abból 4 nyertes egy bukta,mind az 5ben beszólt valaki vagy játék közben,vagy meccs után privát üziben....
a legjobb az volt amikor a csávó kifejtette,és köszöni hogy emlékezetettem rá,hogy soha többet ne adjon pénzt a WGnek,és amúgy meg úgy mellékesen égjek el a pokolban :)
maga a hajó egy az egyben Audacious,szőnyeg bombázókkal és torpedó vetőkkel,viszont a strike squadok,na azok brutálisak,gyorsak,nagyot ütnek...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.25. 10:30:42 -
Tivot #20504 Értem és köszönöm a segítséget mindent akkor az xp szerzés nehéz.....nekem ami gyorsan nem megy probálom a feladatokat stb....igyekszem amit mondtál jó a tipp. Szép napot és jó vadászatot neked is . Hogy lehet gyorsan xp ne hogy lem,aradjak de meg akarom szerezni a submarinokat a x es szintű nehéz lesz mert 7 es hajó a max amin van. Nagyon jó a game, :) -
#20503 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem fogja érdekelni :) Tele vagyunk ilyen playerekkel már... most jöttem le egy olyan random meccsről ahol volt 2-2 sub. A 4 közül talán az egyiknek volt 300 fölött az xpje meccs végén. A nálunk lévőknek 200 körül volt. Elszabadult a "pokol" teljesen a játékban. Már senkit nem érdekel semmi. Szó szerint. Legalábbis randomsban biztos. A színvonal a béka segge alatt. 10 retardált meccset kell lejátszani, hogy egy darab jót láss... -
Darun #20502 Ja kezdő vagy, akkor egészen biztosan nem a subokkal kezdeni. Egyébként is egy nagyon nehezen játszható osztály (jelenleg a legnehezebb a játékban) de a folyamatos változtatások miatt megszokni is nagyon nehéz, illetve alkalmazkodni hozzájuk sem egyszerű.
A PTS a Public Test Server, itt már a következő frissitést lehet élesben kipróbálni. Nem mellesleg szinte az összes tech tree hajó is kipróbálható. És ezt megteheted úgy, hogy nem kell co-op csatába menned, illetve a Random csaták meg nem befolyásolják a statodat. (ezt amúgy nagyon sokan elfelejtik és sok embernek PTS-en is habzik a szája a vereség miatt, ami teljesen érthetetlen, hiszen a szerver célja hogy a játékosok tesztelhessék a hajókat)
Szép napot neked is és jó vadászatot! :) -
Tivot #20501 Megtaláltam köszönöm a segítséget szépnapot. : ) -
Tivot #20500 Szia köszönöm szépen Darun mint kezdőnek ez nehéz ez nem semmi alig értem de köszönöm. Akkor egy tier5 hajóval nyomom és amikor annyi xp össze jön egyzser csak megnyilnak de hol veszem át vagy a fejlödési fán nem látom......oh sorry..nem egyszerű de ez nincs leírva valahol .... -
Darun #20499 12500 base xp-t kell elérni bármilyen T5 vagy nagyobb hajóval Random, Ranked és/vagy Coop csatában, ekkor megkapod a T6-os subokat. Utána ha jól emlékszem 2500 körül már beadja a T8-t, majd még egyszer ennyi és a T10-t is.
Vagy PTS, -
Tivot #20498 Sziasztok Tamás vagyok és az érdekelne ha tudjátok hogy hogyan lehet a tengeralatjárokkal játszani? Előre is köszönöm a segítségeteket. Hosszú kihagyás után újra a kapitányi székbe pattannék és szeretem a submarinokat. Szép estét kívánok mindenkinek. -
carp3tm0nster #20497 Mikor rankedben az ellenfélhez berak 3db kb 30k HP-s rombolót, te pedig egy Yamato-val vagy... Priceless... -
Darun #20496 Pont azt néztem, ha nem akarok "meztelenül" kimenni, ott a több száz Bronz, Ezüst, Transzformer meg WH40k festés. Mondjuk nekem amúgy sem kell túl soká néznem a rozsdás acélt, mert hamar összekormozzák, a szép kis tüzecskékről nem is beszélve xD -
#20495 Egy csomó camo van amit nem lehet eladni. Pl. a ranked-es bronz meg ezüst kamókat, meg az összes special-t se. Szóval ha eladod a javát még akkor is maradni fog elég, hogy elmenj vele a diszkóba. :D -
Darun #20494 A pénzhiány nagy úr. Mivel már csak 9-10-es hajók várnak megvételre, pár milla ide nem elég, a T11 meg még ezt is simán elvinné. Szóval nekem nem ér annyit a "jó" kinézet, hogy camoval menjek csatába, inkább eladtam őket. Egy csomó hajón igy is van valamilyen eventes perma camo. Am valahol elgondolkodtató az is, hogy a játékosok egy része nem adott több ezer dublont egy fejlődést segitő perma camo-ra, de 200 dublont simán elkölt olyan festésre, aminek semmi haszna nincs, csak "jól néz ki".
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.07.21. 10:56:28 -
#20493 Ilyenkor már tudom, hogy ez az én napom lesz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20492 hú én nem merem eladni őket...mondjuk a rondábbakat simán de vannak szépek is,meg rozsdás alap hajóval kimenni a csatába... :D
meg se néztem hány millát kapnék,de mivel most épp kredit szűkében vagyok,mint kb mindenki lehet én is ráveszem magam,ha jók a számok :D
pár 10 milláért nem adom el,de 100 körül már elgondolkodnék rajta :D
este megnézem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.07.21. 10:32:10 -
Darun #20491 240 milla jött be a camo eladásokból. Azért párat mindegyikből megtartottam, bár ládából még mindig eshetnek -
#20490 Van benne valami... :)