A Wargaming új MMO játéka
-
hát mindenképp olyat húzz amivel közel vagy a t10hez. én most húzoma holland cirkákat,sztem kaptak egy kis bufft csendben,mindenki nagyon szidja őket de a 8as és a 9es is sztem faja kis hajó. nemsokára meglesz a 10es is
japó bbnél az kilences izumo rémlik anno,hogy szenvedős volt,most nemtom mi a helyzet vele
amcsi cirkáknál a nehéz vonalon a buffalonál járok,nem lettünk barátok,de valahogy az egész nehéz cirka vonal nem áll kézre,könnyű cirkánál a cleveland van épp soron,itt is szokni kell a kis lőtávot és a picsa páncélt,de sziget mögül kiválóan működik
te tudod nálad mi működik,milyen kategóriában érzed jónak magad,aztán azt húzd. oroszból pl minden erős,nem véletlen,a petro vonalat élveztem végig,de a bbnél a soviet soyoz úgy szórt mint az ökörhugyozás
ha jó vagy cvben,azt húzz,azzal még vesztes csatában is könnyű jókat sebezni,és úgye húzásnál az xp számít. ha nagyon haladni akarsz és van piros vagy kék economic szorzód,akkor ideje felhasználni. szinte végig lehet száguldani velük a tech treen
cvnél az angol viszonylag könnyű,mert sok hp van a repcsiken,de sajnos a leggyengébb cv vonal,ruszki az op ,ezen nem lepődik meg senki gondolom :) japók torpedóban erősek,de én a ruszki vonalat mondanám.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.05.13. 16:54:33