A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #21178 Ez sztem RNG meg hajó függő is. Felmerült a klánban az új hybrid BB használhatósága illetve tegnap a hivatalos adás közben Cheg kiröhögött, mert másodlagosra van húzva a Delaware, de kit érdekel, ha egyszer működik? A Nebraska az volt nekem, mint amit most irtál a Pommern-Musashira. A fő lövegek 10 km-ről sem voltak képesek eltalálni a szemből érkező BB-ket, sztem a sebzésem minimum fele a repcsikből volt, meg a tűzből. A Delaware-re már lehet rakni Aiming sys-t. Ég és föld a különbség a két hajó között. Direkt megnéztem a találati arányomat is (és tegyük hozzá, hogy azért a Ranked alapvetően nem kempelős játékmód) és nem meglepő módon több mint 10% volt az eltérés a találati arányban. És a Delaware-el távolról is be tudok találni, a Nebraska-val meg közelről se. Az hogy a japán hajókkal miért lő mellé folyton az ember amikor elvileg pontosabbnak kéne lenniük már többször ki lett tárgyalva, legutóbb a Daisen kapcsán. A Pommernek meg sajnos kis kaliberű lövege van, ami azt is jelenti, hogy könnyebben pattan. Nekem spec nincs meg, mert van elég magas tierű német BB-m, de azért nem szoktak olyan rossz helyeken végezni vele, szóval nem gondolnám hogy nem lehet sebezni velük. Nehezebb, ez tény. A Musashit meg azért nem szeretem, mert nagyon szituáció függő. Itt már a túl nagy kaliber miatt nagyon sok az overpen (már ha egyáltalán eltalálod a célt) és a hajónak am is nagyon sok és elég súlyos hátránya van. És sajnos amig ilyen csapatokkal kell Rankedezni, addig nem engedhetem meg magamnak, hogy egy ennyire helyzetfüggő hajóval menjek be.
Am néha az én fejemben is megfordul, hogy már a meccs elején eldől a csata, mert mintha az RNG sokszor már a kezdésnél eldöntené, hogy márpedig az egyik csapatnak semmit nem fog beadni. Ami mondjuk benne kell hogy legyen a pakliban, csak azért frusztráló, hogy mindent megteszel ami tőled telik, de hiába célzol jól, a lövedékek a cél közelébe se mennek.