A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #21162 Amikor jött a cv rework, én kb ugyanigy dobáltam a torpikat Hoshö-val, padig előtte azért volt már néhány cv-s csatám. És a japó egyesével dobálja őket, más nemzeteknél könnyebb, mert a kettőből azért egy be szokott találni. Alacsony tierben még a BB-k is viszonylag jól fordulnak és mivel már T4-ben is elég sok van belőlük, gondolom a BB-s csávó azért megtanult ezt-azt, hogy hogyan térjen ki.
Az is lehet hogy idősebb játék volt. Apám is hajózik, neki sem megy a Random ,nem is szeret és nem is szokott ott játszani. Elvan a coop-ban. A gyerekkori legjobb barátom is kipróbálta a hajót, mi már majdnem teljesen a gép előtt nőttünk fel, ő főleg FPS-ekkel játszik, de a hajóban még apámnál is gyengébben muzsikált. Van akinek nem való ez a játék. Van aki ezt belátja, van aki nem. Mi akik jobb játékosok vagy, el sem tudjuk képzelni milyen lehet nekik. Mindig ezt hozom fel példának, de ennél szemléletesebbet nem tudok mondani: a csávó, aki több ezer Dunquerk-es csatával a háta mögött full broadside várta be az ellenfél BB-t. Valószinű ebből a cv-ből sem lesz még narancs se, de azért 8 csatára ne várjunk már tőle csodát! (mondjuk mint átlagos játékos, nekem az is csoda hogy egyszer se találta el)
Ha már itt tartunk, egyszer rajtam is ment el egy meccs, majdnem ugyanigy, Ketten maradtunk cv-k és HP előnyben voltam. A végén 3 teljes támadást misseltem el, amikor már kb 1 hit is elég lett volna. Türelmetlen voltam, ideges és kapkodtam. Az ellenfél meg kiszedett amig bohóckodtam. Van ilyen.
És oké, a cv iszonyat béna volt. De azért rajta kivül még volt ott 5 játékos, a DD-k gyakorlatilag megölették magukat a semmiért. A vége felé pl az angol miért nem füstölt? A torpedózása szintén megérne egy misét, de pont az éjjel mentem én is egy hasonló kört és nálam ráadásul egy bot térte ki az összes torpedóm. A normális Solo Warriorok ilyen csatákból jönnek, nem olyanból, ahol a csata végén az öt játékosnak nem marad ideje levadászni az afk DD-t.
Meg amit az előző hszben akartam még mondani, szóval múlt éjjel volt egy T5-6-os csata, ahol az egyik Nürnberg 2k base xp felett végzett. Megnéztem a csata végén a profilját, 99k-t sebzett, pár száz csatája volt ilyan 20k körüli átlag sebzéssel meg talán 42% WR-el. Neki is az lehetett élete csatája. A nagy számok törvénye alapján van ilyen is.