banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Na most már nagyon unom ezt a baromságot. Lehet én vagyok hülye. De valaki magyarázza már el, hogy a büdös a picsába működik?
    Egyszerűen akkora nagy büdös szívás, a 8-as szintű cirkáló hogy az valami hihetetlen. Két lövés és vége. Kész, 30 másodperc alatt felrobbantanak. Senki soha HE-t nem lő- Soha. Csak AP. És nem csatahajó, mielőtt valaki mondaná! Gyakran több szinttel kisebb cirkáló, rám néz. BUUUUUUMMMMMM. Mínusz 15 ezer. 10 másodperc körül újra tölt...BUUUUUUUMMMM. Ismét mínusz 15 ezer és vége.

Mit lehet tenni ez ellen? Próbálom kifordulni a lövéseket, hogy ne a hajóm közepét érje, de tök mindegy. Teljes mindegy hol és milyen szögből találnak el, BUUUUUUMMMM. Ha az árbóc csúcsomat telibe, akkor is maximumot sebeznek.

Bezzeg ha én lövök AP-vel, hol be adja, hol nem. Mit kell másképp csinálni? Van valami külön gomb , vagy külön taktika, vagy mi? Hogy tudnak ennyit sebezni?

Elvileg, úgy működik ez, hogy ha az AP gránát behatol, vagy átmegy a hajón és nem robban fel, vagy felrobban, ha elég ellenállásba ütközik. Elvileg így működik jelenleg nem? Tehát épp ezért érdemes egy hajó közepébe bele lőni, mert ott van mibe beleütközni, és az AP aktivizálódik, és robban. De ha ez így van, akkor hogy bánatba lehet, hogy ezt a nyomorék hajót bárhol találják el, egyből felrobban?

Legutolsó csatám, New Orleans. 1 percig tartott. Két lövést kaptam mindössze.

Ha van aki érti ezt, hát magyarázza el, mert nagyon nem értem, hogy csinálják.