banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    #20986
    A különbség annyi, hogy prém hajót goldból (is) tudsz venni (tehát valódi pénzért), mig a special hajók csak valamilyen különleges fizetőeszközzel (szén, acél, RP) elérhetőek. Technikailag nincs különbség. Mindegyikbe ültethető bármilyen kapitány, illetve régebben a camo, most a perma boost adja a prém bónuszt (+xp/credit)

    #20978 Én is azt mondanám, hogy inkább 10-es hajót vegyél ki. Mondjuk szenesekből sztem pont a cirkálók, amik jobbak (Napoli, Yoshi, Moskva, Salem) a Go Ku sztem nem éri meg, plusz az ugye tech tree-ből lett átrakva, nekem is "csak" azért van meg.
    A rombolókat még nem nagyon próbáltam, talán 1-2 csatát ha mentem velük, de Tromp egész jónak tűnik. A Sherman se lehet rossz, a franciák viszont nekem jöttek be. A Márszu meg egy alternativ felszerelésű Kleber. Kisebb kaliber, lassabb torpedók, cserébe jobb conceal és gyorsabban töltő lövegek.
    Én a Trompot ajánlanám. 5.9-es spot range, van rajta 150-es löveg, torp, air strike, emergency engine power meg Def AA. Cserébe nincs füst és a 33.5 csomós alap sebesség elég kicsi. Meg igazán a légvédelme se valami izmos (nincs long range AA).