22410
A Wargaming új MMO játéka
-
mumus70 #20329 Biztos nem leszek túl népszerű, mert gyanítom itt az anyahajó olyan lehet mint a WoT -ban az arty, de most főleg az ezzel rokonszenvező játékosok tanácsát szeretném kérni! :-)
Rengeteg vidiből próbálok tanulni de volna egy két problémám amiben segítséget szeretnék kérni, mivel (sajnos) :-) ezt a géposztályt tartom számomra érdekesnek, kézre állónak! :p
Szóval a torpedókkal eddig bajban voltam, úgy négyből egy talált általában, most már kifejezetten az én mostani japán nyolcasommal néztem vidiket, és nagyjából az megvan, hogy zárás után kb 1 centire elé kell célozni az átlagos tempós hajóknak, úgy meglesz a kettő talán, gyakorolni fogom. De! Én nálam az jelentkezik néha, főként mikor már az F betűt kell nyomni hogy megy szépen mindkettő a hajó felé, de soha nem ér oda, nincs találat, pedig az irány az jó. Aztán a vidiben a csókák, 3 kört simán mennek egy adag géppel, engem meg bezzeg cafatokra szednek a légvédelemmel mielőtt még egyáltalán célozni, rá repülni kezdek. De ez én arra gondolok hogy azért van, mert tán nem kellene 3 hajó közé be repülnöm, magányos harcosokat kell molesztálnom, erre gyanakszom, igaz? :-)
A másik meg hogy én el szoktam használni egy körben az adott flottát komplett, de látom hogy ők meg mondjuk kilőnek egy adag torpedót, nyomják az F-et, és váltanak vagy megint torpedóra vagy új fegyverre, bombára, tehát én nem jöttem rá ezzel kapcsolatban fontos dologra?
Bár arra gyanakszom, talán így valamiért hamarabb újra töltődik a flotta?
Eddig én torpedóval kezdtem, de látom hogy ők meg kivétel nélkül a lassabb, de a rakéta flottával indulnak! És első körben szinte csak a szpotolást intézik akár hosszú percekig. Ez is valid, hogy így kell?
Szóval ezekre várnék szíves tanácsokat aki esetleg nálam jobbantapasztaltabb ezekben a dolgokban, persze elég pár szóban, kisregényt azért nem kell, nem rabolnám az időtöket, csak tanulni szeretnék! :-) THX! :-)
-
carp3tm0nster #20328 Egyetértek. Egyik nap beadott FdG-vel 6 citadelt, 170k dmg lett a vége randomban, ami csodával egyenlő. Máskor meg semmisenem. Rankedben tényleg könnyebb húzni, nem kapsz akkora focus fire-t, mert kevesebb hajó van :D
-
Darun #20327 Vannak ilyen napok. Szerdán nekem is összesen talán 1 vereségem volt. Másnap meg nem sikerült nyerni. A frusztráló az, amikor a "nem enged nyerni" napok állandósulnak.
Akartam irni, hogy a Fricit talán érdeesebb Rankeden húzni (igazából sztem van pár olyan hajó, ami Rankeden sokkal életképesebb/játszhatóbb mint Randomban, nálam ilyen a PA CA-k, a Drake és a FdG) erre egyik nap mentem vele egy 100k+ sebzéses kört, másnap meg akárhogy lőttem, még 40k fölé se tudtam menni. Baromi idegesitő, hogy a 420-as folyton lepattog, a 380-as meg ilyen 7-10k-t ver belém orrból. -
mumus70 #20326 Akkor te voltál mindig az ellenfél csapatában! Miért kell legyőzni folyton, hát ideg állapotba kerültem! -
Darun #20325 Nah, négy csatából három győzelem. -
Darun #20324 Ma még nem próbáltam (délután repcsiztem), de a játékosok felének biztos sikerült nyerni is. -
mumus70 #20323 Amúgy a rankeden ma lehetett na nyerni egyetlen csatát is? Nekem reggel óta nem megy! Már mínusz 1,5 milla kreditben vagyok.... :p -
Darun #20322 Szerintem mindenképpen azt válaszd, amelyik neked jobban kézre áll. -
#20321 Supership témában otthon van valaki? CB-re Hannover vagy Satsuma? -
Darun #20320 Szerintem jelenleg a legnehezebben játszható osztály. Bár a használhatósága nagyban függ attól is, hogy adott verzióban milyen buffot/nerfet kap. -
mumus70 #20319 Azaz, hálás tenkjú! Hát nem az én géposztályom lesz már látom.. :p -
Plata #20318 C és F.
C a le az F a fő. -
mumus70 #20317 Ez eszembe sem jutott köszi! :-) -
#20316 Szerintem C vagy V, de nézd meg a billentyűzet kiosztásban. -
mumus70 #20315 Ne legyetek genyók, ne röhögjetek ki, télleg még új vagyok! Gondoltam ki próbálom, de mi a tököm gombot kell nyomni hogy lemerüljön ez a buzi tengeralattjáró? -
#20314 supercv,UI nélkül :)
-
#20313 én kigrindeltem anno a Missourit,aztán megfogadtam hogy soha többet. ha valami nem esik kézre vagy csak szimplán szar,akkor használom fel én is -
carp3tm0nster #20312 Van egymilla freexp-m, de tartogatom, hátha kijön valami okosság, amihez jó lesz. Így lett meg anno a Musashim is :) -
#20311 pontosan :) -
#20310 Az se nagy szám, de 10-es szóval jó lesz snowflake-ezni. -
#20309 én felszereltem feldobáltam rá minden xp zászlót,beültettem güntert aztán 10 csata után eladtam és kihúztam free xpből. erre még a zászló is csak pazarlás :D -
#20308 jön az új brit cirka vonal: irányitott torpedókkal :D
szerencsére nem full homing,csak annyi a trükk hogy fix torp vető csöveik vannak,szal elvileg kilövés után irányba áll és megy tovább egyenesen mint egy rendes torpi
szal nem a sub féle homingra kell gondolni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.16. 10:59:27 -
Plata #20307 Alabama-val találkoztam vele,26k citadellát lőttem neki,tényleg rohadt gyúlékony,amíg élt végig égett szinte. -
Plata #20306 Mentem egy két csatát.
De ez a játék még mindig hülye.
Bérelt tengeralattjáróval co-op csatába mentem.
Be nyomtam neki az útvonolat tök egyenesen előre.
Erre ahogy elhalad az első sziget mellett elkezd a tengeralattjáró körözni. -
carp3tm0nster #20305 Egyszer ugye már végiggrindoltam a GK, miatt. Most ugye megint kell, mert kell(ene) a Preussen.
Semmit sem dobok rá, se a nagyobb ágyút, sem a nagyobb lőtávot, mert totál felesleges.
Legjobb döntés, ha ráraksz minden camo-t, meg zászlót, hogy minél több XP-t hozzon és akkor talán kevesebb a kínlódás...
-
#20304 kilences német. ugye a 10 Kurfürstöt kivették és átrakták szenes hajóba,helyette jött a Preussen,és jó wg szivatás szerint akinek megvolt a Kurfürst,annak megmaradt,viszont a Preussent ki kellett húzni ismét.
És az FDG kb a legszarabb hajó az egész vonalon. 8 ágyú,a játékbeli német nem létező pontossággal,alig létező páncél,és az egész be van kenve kerozinnal,mart amin elmegy melletted egy HE lövedék,magától kigyullad :D
cserébe nagy és lassú.
nekem sem volt türelmem újra húzni :) -
Plata #20303 Aha,német csata hajó,hát olyanom nincs.
Azt hittem valami prém. -
#20302 én ki free xpztem :D bár a preussen sem egy nagy szám,de legalább ott áll a kikötőben...sztem 5 kört ha mentem vele
-
#20301 Borzasztó az a hajó, egy örökkévalóság volt eljutni vele a Preussenig. -
#20300 Friedrich der Große -
Plata #20299 Bocsi,de mi az az FdG? -
carp3tm0nster #20298 Tudja valaki milyen céllal kerültek az ágyuk az FdG-re? Mert sérülést okozni nem lehet velük, az biztos. -
#20297 Vagy amikor egyik oldalra megy 10 hajó, a másikra 2. Náluk ugyanez fordítva, és akkor a mi 10 hajónk szenved megölni azt a 2 szerencsétlent. Amikor végre nagy nehezen kilövik az egyiket, akkor meg megy a hajtóvadászat az ellen az egy szerencsétlen hajó ellen 6-8 hajónkkal. És csodálkozunk, hogy addigra a másik két cap már a pirosaké, és megy a bekerítő hadművelet. Crossfire mindenhonnan... de ők büszkén elfoglalták azt az egy árva capet és kilőttek 2 hajót... Pontban atomvesztésre állunk, hajóban jóesetben még csak kicsit. Ezután jön az ellenfél counterthrow-ja, és az okosok beleöngyilkolják magukat a mieinkbe. Majd a végén diadalittasan konstatálja a mi csapatunk, hogy meeeeekkora taktika volt és szanaszéjjel vertük őket :D Én meg fogom a fejemet :D
Caliph: Scharni jó rankedben. A dispersion az wonky sajna... :/ De nagyon jól bírja csatát. Brawlingra is tökéletes a torpok miatt, secondary se rossz. Azzal kezdtem én is a bronz ligát. Aztán be kellett állnom DDvel játszani, mert egyszerűen nem kaptam egy értelmes matchmakinget se normális DDvel. Shiratsuyu-val (full torp build) meg Haida-val (hydro mod) tolom a bronz ligát jelenleg. Még így, hogy nem vagyok egy kimondott DD player, is jobbnak érzem az esélyeinket :) -
#20296 nekiálltam rankednek,scharnival...broadside criuserek mindenhol,kár hogy olyan szórása van hogy alig ad citadelt :D -
Darun #20295 Ált engem se az b@sz fel, amit irnak, hanem ahogy játszanak. (suicide lemmingtrain főleg) -
#20294 Próbáltam de az a baj, hogy néha jól jön amikor (főleg rankedben) taktikai/stratégiai dolgokat kell megbeszélni. Legtöbbször ugyan nincs értelme, de azért na... :) Meg hálistennek engem ez a toxikus chat nagyjából elkerül. Ha elbaszok valamit akkor kussolok, nem szoktam visszadumálni. Max. leírom, hogy ok elqrtam, de nem csak miattam veszett oda a meccs. Ha meg igazam van akkor meg ők nem szoktak :D
Csodával egyenértékűen jelenleg 5-ön áll a karmám :) És nem is esett 3 alá az elmúlt 2-3 hónapban. -
#20293 randomban kapcsoljátok ki a chatet.béke és nyugalom fog szállni rátok :D ...pingelést látod,meg te is tudsz pingelni illetve rádiós utasítást adni,de nem kell olvasni a sok sirást...nagyon toxikus néha a hangulat :D -
#20292 valóban,pedig papiron jó vagyok matekból :D -
Darun #20291 Pont azért hangoztatom itt :D -
#20290 Szerintem ezt a statisztikát ne nagyon hangoztasd veterán WoWs körökben, a WG spreadsheet dumája után :D "Spreadsheet says it's completely ballanced"