banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    kurfürst: német bb,hydro,szar szórás,jó másodlagosok. viszont szerintem nem tartozik a legjobb BBk közé,a teknőspáncél jól véd,viszont szeret nagyon égni

DDk közül pont a spanyol nincs meg. a másik három megvan: ezek közül nekem a Tromp jött be a legjobban. bár csak 2x 3 torpija van,az ágyúi ütnek,de lassan tölt,nincs füst,viszont van légicsapása ami nem a cirkálók ernyős bombái hanem szőnyegbombázóhoz hasonló bombák. álcája van annyira jó hogy úgy tudd dobálni ezeket hogy észre sem vesznek,és ha jól kapod el , elég nagyot is üt. kicsit lassabb a többi ddnél
    A francia gyors,gyorsan lő,sokat bir,az álcája viszont elég rossz... távolról puffogtattam vele,sebességet folyamatosan változtatva szinte lehetetlen eltalálni. jó móka ez is
    Forest: nagy ,lassan fordul,torpija említésre sem méltó,viszont az ágyúi ütősek. bár csak három darab van belőle de a tűzgyorsaság kárpótol mindeért. van füst is és hozzá hydro hogy ne érjen meglepetés a füstben amig osztod az áldást.

mint irtam spanyol dd nincs meg arról nem tudok nyilatkozni,a többi is saját vélemény..

szokott lenni public test,ilyenkor le kell töltni egy teszt klienst,és hozzá férsz az összes hajóhoz,kapsz egy rakás goldot szenet ki lehet venni bármit. sztem próbld ki őket ha lesz ilyen teszt,addig sem veszítessz semmit a szén megmarad úgyis
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.01.10. 14:38:37