A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #20963 Az illető Tono klántársa, nem tudom ő milyen sűrűn jár erre. Illetve a klán egyik tisztje Greenbeard, aki maga is streamel.
Az ilyen suttyóságot mondjuk tényleg nem értettem soha. Valaki megölt, mert jobb nálad, vagy épp szerencséje volt. És akkor mi van? Pont tegnapelőtt Rankeden háromszor egymás után berakott ellenem egy csávót Gorizia-val. Kétszer ő ölt meg. Harmadszor úgy menekültem meg/el, hogy 500 HP-m maradt. Eszembe sem jutott ráirni, hogy mekkora lúzer. Jól játszott, legyőzött, ennyi. Az éjjel Brawloztam egy Atlantico ellen, aki szitén megevett (még a meccs elején rám irt, mert azt hitte az előző csatában is velem találkozott és csata közben beszélgettünk (30-es reload time előnyei xD)). Neki meg dicséretet is adtam, mert egyrészt jó fej volt (ami manapság ritka a játékban) másrészt jobb volt nálam. Van ilyen. Én attól nem leszek szegényebb, hogy ezt elismerem. (és utána én is mentem 3 Atlantico-s kört, ha már megvan, az utolsót nyertem is xD)
Én mondjuk nem értettem Flambass-t, egyedül tolt egy oldalt 2 BB ellen és ott volt az enemy DD is. Most beleállhatnánk abba is, hogy menyire jellemtelen, gyáva dolog volt a full HP-s Thundererrel egyedül hagyni az Ohio-t. Az is elmond pár dolgot a csávóról, hogy bár 47%-os a győzelmi aránya, 60% felett van a túlélésije. Szóval egy igazi gyáva féreg (mondjuk ez látszik is a videóban is) Am meg mit gondolt? Ott maradt egyedül. Lehet csak azért szólt be, mert romlott a túlélési aránya? Mondjuk ez a "csiter noob" a tipikusan buta emberek beszólása. Azt persze nem tudta megmondani, hogy mi volt a csit.