banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    #20877
    A történelmi hitelesség tekintetében mindenkinek addig nagy a szája, amig rá nem jön hogy ez mit is jelent. Csak érdekességképpen, a Hood-nak 52 perc kellett amig eléri a teljes sebességet. A másik dolog, szerintetek a Bismarck-ra anno hány gránátot lőttek ez az angolok és ebből hány talált? Biztos hogy ezt akarjuk? A japán prém sub merülve max 13 csomót tud (mert ugye a japánok nem tudtak tengeralattjárót épiteni) az orosz viz alatt is 20 csomó felett tud (mert az oroszoknál meg olyan fejlett volt a technológia).
    A WoT-ban anno volt "történelmi csata" mód. Pár hónap után kivették. Miért? Én is próbáltam. És még azt sem mondhatom, hogy a németek olyan op-k voltak a Tigrissel meg Ferdivel, mert nekem a csapataimat pl rendre letolták a T-34/85-ök meg az IS-2-k.
    Ami az MM-et illeti, valóban lehet kompetencia alapú meccsmékert csinálni? Lehetne, megmondta a WG is, de nem fognak. Erre ott van a Ranked meg a CB (mondjuk a Ranked azért sántit kicsit, mert még low WR-el is feljuthat valaki Goldba, ha naponta 5-6 órát játszik).
    Hány olyan játékot tudtok mondani, ahol rendesen működik az MM? Mert sokat én se.
    Ha kevésbé árkád hajóst akarsz, akkor marad a War Tündér. Ha az sem tetszik, akkor meg lehet Silent Service-ezni, meg nem tudom milyen hajós játékok vannak még, de azt azért nehezen hiszem, hogy egyáltalán nincs.