World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem kivették már?
Köszi igen, valami finom kis hajóra tartogattom/tartogattam, mint a Musashi :)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

ozimak
Erről van szó a videóban
Caliph
most nézem flamunak az új vidijét az economic változásokról(igen,változtatnak a kredit és xp hozamokon,még nem derült ki hogy ez nekünk jó lesz e de WGt ismerve nem :D )
szóval itt mondja a Flamu hogy a wg nem hoz ki több free xps hajót állítólag,emlékeztem hogy erre tartogatod,akkor fölöslegesen.
nem néztem utánna mennyire hiteles az info,de nem hinném hogy Flamu kamuzik.
Állítólag a Research Bureau lett helyette

a videó,11:10től fejti ki a no free xp hajó többé dolgot

//www.youtube.com/embed/RJxGQt-8lvk
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.28. 20:21:42

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Á, kapisgálom, köszönöm szépen!
Caliph
sztem az lesz a gond hogy van a torpedónak egy bizonyos élesítési ideje. azaz amikor ledobod a torpedókat azok egy ideig nem élesednek,ilyenkor ha talál nem okoz sebzést semmit és a torpedónak is annyi. https://i1.wp.com/playerassist.com/wp-content/uploads/2021/11/3-0-screenshot-2.png?resize=706%2C397&ssl=1" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

igen magányos csellengőket kell vadásznod,főleg az elején amikor még nicnsnek meg a kapitányi skillek,ami armort meg hpt ad a repcsiknek stb

mindig az adott helyzethez kell használni a meglévő támadó gépeket,pl romboló ellen a torpedóval nehéz,de rakétás vagy robbanó bombával jobb az esély.
repcsi nem fog gyorsabban töltődni,van egy alap ideje és az annyi.
mivel általában a rakétások sebeznek a legkevesebbet érdemes azokkal kezdeni és felderíteni merre megy az ellen nagy része igy reagálhat rá a csapat. illetve felderiteni melyik romboló merre jár segitve a saját rombijaidat,és támadhatod is őket ha már ott a rakétás.

ha low tierben vagy,azaz pl 6os cvvel 8as csatában érdemes vigyázni a repcsikre. általában 8as hajók ellen egy támadást tudsz átvinni aztán lelövik a gépekt. ilyenkor érdemes eldobni egy támadó szakaszt az elején,azaz pl 9 gépes torpedó századból ledobsz egy támadást a semmire,ilyenkor 6 gép repül tovább amivel simán lesz egy támadásod,a három amit meg eldobtál az visszamegy a cvre és megmarad a kövi támadsra,igy lehet vigyázni a repcsikre

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.25. 16:50:05

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Biztos nem leszek túl népszerű, mert gyanítom itt az anyahajó olyan lehet mint a WoT -ban az arty, de most főleg az ezzel rokonszenvező játékosok tanácsát szeretném kérni! :-)

Rengeteg vidiből próbálok tanulni de volna egy két problémám amiben segítséget szeretnék kérni, mivel (sajnos) :-) ezt a géposztályt tartom számomra érdekesnek, kézre állónak! :p

Szóval a torpedókkal eddig bajban voltam, úgy négyből egy talált általában, most már kifejezetten az én mostani japán nyolcasommal néztem vidiket, és nagyjából az megvan, hogy zárás után kb 1 centire elé kell célozni az átlagos tempós hajóknak, úgy meglesz a kettő talán, gyakorolni fogom. De! Én nálam az jelentkezik néha, főként mikor már az F betűt kell nyomni hogy megy szépen mindkettő a hajó felé, de soha nem ér oda, nincs találat, pedig az irány az jó. Aztán a vidiben a csókák, 3 kört simán mennek egy adag géppel, engem meg bezzeg cafatokra szednek a légvédelemmel mielőtt még egyáltalán célozni, rá repülni kezdek. De ez én arra gondolok hogy azért van, mert tán nem kellene 3 hajó közé be repülnöm, magányos harcosokat kell molesztálnom, erre gyanakszom, igaz? :-)

A másik meg hogy én el szoktam használni egy körben az adott flottát komplett, de látom hogy ők meg mondjuk kilőnek egy adag torpedót, nyomják az F-et, és váltanak vagy megint torpedóra vagy új fegyverre, bombára, tehát én nem jöttem rá ezzel kapcsolatban fontos dologra?
Bár arra gyanakszom, talán így valamiért hamarabb újra töltődik a flotta?

Eddig én torpedóval kezdtem, de látom hogy ők meg kivétel nélkül a lassabb, de a rakéta flottával indulnak! És első körben szinte csak a szpotolást intézik akár hosszú percekig. Ez is valid, hogy így kell?

Szóval ezekre várnék szíves tanácsokat aki esetleg nálam jobbantapasztaltabb ezekben a dolgokban, persze elég pár szóban, kisregényt azért nem kell, nem rabolnám az időtöket, csak tanulni szeretnék! :-) THX! :-)

Egyetértek. Egyik nap beadott FdG-vel 6 citadelt, 170k dmg lett a vége randomban, ami csodával egyenlő. Máskor meg semmisenem. Rankedben tényleg könnyebb húzni, nem kapsz akkora focus fire-t, mert kevesebb hajó van :D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Vannak ilyen napok. Szerdán nekem is összesen talán 1 vereségem volt. Másnap meg nem sikerült nyerni. A frusztráló az, amikor a "nem enged nyerni" napok állandósulnak.

Akartam irni, hogy a Fricit talán érdeesebb Rankeden húzni (igazából sztem van pár olyan hajó, ami Rankeden sokkal életképesebb/játszhatóbb mint Randomban, nálam ilyen a PA CA-k, a Drake és a FdG) erre egyik nap mentem vele egy 100k+ sebzéses kört, másnap meg akárhogy lőttem, még 40k fölé se tudtam menni. Baromi idegesitő, hogy a 420-as folyton lepattog, a 380-as meg ilyen 7-10k-t ver belém orrból.
Akkor te voltál mindig az ellenfél csapatában! Miért kell legyőzni folyton, hát ideg állapotba kerültem! <#beka2>
Nah, négy csatából három győzelem.
Ma még nem próbáltam (délután repcsiztem), de a játékosok felének biztos sikerült nyerni is.
Amúgy a rankeden ma lehetett na nyerni egyetlen csatát is? Nekem reggel óta nem megy! Már mínusz 1,5 milla kreditben vagyok.... :p
Szerintem mindenképpen azt válaszd, amelyik neked jobban kézre áll.
DannyL81
Supership témában otthon van valaki? CB-re Hannover vagy Satsuma?

"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."

Szerintem jelenleg a legnehezebben játszható osztály. Bár a használhatósága nagyban függ attól is, hogy adott verzióban milyen buffot/nerfet kap.
Azaz, hálás tenkjú! Hát nem az én géposztályom lesz már látom.. :p
C és F.
C a le az F a fő.

Ez eszembe sem jutott köszi! :-)
DannyL81
Szerintem C vagy V, de nézd meg a billentyűzet kiosztásban.

"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."

Ne legyetek genyók, ne röhögjetek ki, télleg még új vagyok! Gondoltam ki próbálom, de mi a tököm gombot kell nyomni hogy lemerüljön ez a buzi tengeralattjáró? <#beka2><#conf><#falbav><#crazya>
Caliph
supercv,UI nélkül :)

//www.youtube.com/embed/hTFlDEMoaGY

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
én kigrindeltem anno a Missourit,aztán megfogadtam hogy soha többet. ha valami nem esik kézre vagy csak szimplán szar,akkor használom fel én is

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Van egymilla freexp-m, de tartogatom, hátha kijön valami okosság, amihez jó lesz. Így lett meg anno a Musashim is :)

Caliph
pontosan :)

DannyL81
Az se nagy szám, de 10-es szóval jó lesz snowflake-ezni. <#nevetes1>

Caliph
én felszereltem feldobáltam rá minden xp zászlót,beültettem güntert aztán 10 csata után eladtam és kihúztam free xpből. erre még a zászló is csak pazarlás :D

Caliph
jön az új brit cirka vonal: irányitott torpedókkal :D
szerencsére nem full homing,csak annyi a trükk hogy fix torp vető csöveik vannak,szal elvileg kilövés után irányba áll és megy tovább egyenesen mint egy rendes torpi
szal nem a sub féle homingra kell gondolni

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.16. 10:59:27

Alabama-val találkoztam vele,26k citadellát lőttem neki,tényleg rohadt gyúlékony,amíg élt végig égett szinte.

Mentem egy két csatát.
De ez a játék még mindig hülye.
Bérelt tengeralattjáróval co-op csatába mentem.
Be nyomtam neki az útvonolat tök egyenesen előre.
Erre ahogy elhalad az első sziget mellett elkezd a tengeralattjáró körözni.<#fejvakaras>

Egyszer ugye már végiggrindoltam a GK, miatt. Most ugye megint kell, mert kell(ene) a Preussen.
Semmit sem dobok rá, se a nagyobb ágyút, sem a nagyobb lőtávot, mert totál felesleges.
Legjobb döntés, ha ráraksz minden camo-t, meg zászlót, hogy minél több XP-t hozzon és akkor talán kevesebb a kínlódás...

Caliph
kilences német. ugye a 10 Kurfürstöt kivették és átrakták szenes hajóba,helyette jött a Preussen,és jó wg szivatás szerint akinek megvolt a Kurfürst,annak megmaradt,viszont a Preussent ki kellett húzni ismét.
És az FDG kb a legszarabb hajó az egész vonalon. 8 ágyú,a játékbeli német nem létező pontossággal,alig létező páncél,és az egész be van kenve kerozinnal,mart amin elmegy melletted egy HE lövedék,magától kigyullad :D
cserébe nagy és lassú.
nekem sem volt türelmem újra húzni :)

Aha,német csata hajó,hát olyanom nincs.
Azt hittem valami prém.

Caliph
én ki free xpztem :D bár a preussen sem egy nagy szám,de legalább ott áll a kikötőben...sztem 5 kört ha mentem vele

DannyL81
Borzasztó az a hajó, egy örökkévalóság volt eljutni vele a Preussenig.

ozimak
Bocsi,de mi az az FdG?

Tudja valaki milyen céllal kerültek az ágyuk az FdG-re? Mert sérülést okozni nem lehet velük, az biztos.

ozimak
Vagy amikor egyik oldalra megy 10 hajó, a másikra 2. Náluk ugyanez fordítva, és akkor a mi 10 hajónk szenved megölni azt a 2 szerencsétlent. Amikor végre nagy nehezen kilövik az egyiket, akkor meg megy a hajtóvadászat az ellen az egy szerencsétlen hajó ellen 6-8 hajónkkal. És csodálkozunk, hogy addigra a másik két cap már a pirosaké, és megy a bekerítő hadművelet. Crossfire mindenhonnan... de ők büszkén elfoglalták azt az egy árva capet és kilőttek 2 hajót... Pontban atomvesztésre állunk, hajóban jóesetben még csak kicsit. Ezután jön az ellenfél counterthrow-ja, és az okosok beleöngyilkolják magukat a mieinkbe. Majd a végén diadalittasan konstatálja a mi csapatunk, hogy meeeeekkora taktika volt és szanaszéjjel vertük őket :D Én meg fogom a fejemet :D

Caliph: Scharni jó rankedben. A dispersion az wonky sajna... :/ De nagyon jól bírja csatát. Brawlingra is tökéletes a torpok miatt, secondary se rossz. Azzal kezdtem én is a bronz ligát. Aztán be kellett állnom DDvel játszani, mert egyszerűen nem kaptam egy értelmes matchmakinget se normális DDvel. Shiratsuyu-val (full torp build) meg Haida-val (hydro mod) tolom a bronz ligát jelenleg. Még így, hogy nem vagyok egy kimondott DD player, is jobbnak érzem az esélyeinket :)
Caliph
nekiálltam rankednek,scharnival...broadside criuserek mindenhol,kár hogy olyan szórása van hogy alig ad citadelt :D

Ált engem se az b@sz fel, amit irnak, hanem ahogy játszanak. (suicide lemmingtrain főleg)
ozimak
Próbáltam de az a baj, hogy néha jól jön amikor (főleg rankedben) taktikai/stratégiai dolgokat kell megbeszélni. Legtöbbször ugyan nincs értelme, de azért na... :) Meg hálistennek engem ez a toxikus chat nagyjából elkerül. Ha elbaszok valamit akkor kussolok, nem szoktam visszadumálni. Max. leírom, hogy ok elqrtam, de nem csak miattam veszett oda a meccs. Ha meg igazam van akkor meg ők nem szoktak :D
Csodával egyenértékűen jelenleg 5-ön áll a karmám :) És nem is esett 3 alá az elmúlt 2-3 hónapban.
Caliph
randomban kapcsoljátok ki a chatet.béke és nyugalom fog szállni rátok :D ...pingelést látod,meg te is tudsz pingelni illetve rádiós utasítást adni,de nem kell olvasni a sok sirást...nagyon toxikus néha a hangulat :D

Caliph
valóban,pedig papiron jó vagyok matekból :D

Pont azért hangoztatom itt :D
ozimak
Szerintem ezt a statisztikát ne nagyon hangoztasd veterán WoWs körökben, a WG spreadsheet dumája után :D "Spreadsheet says it's completely ballanced"
ozimak
7 volt az a 8 De akkor is röhejes, hogy egy t10-es best AAs hajó ennyit tud tenni egy t8-as CV ellen... Még a régi DM, Mino is konzisztensebben szedte a repcsiket az RTS időkben.
Köszönöm, ez igazán kedves, de épp az imént adta át az üdvözletét egy Lexi személyesen. Igaz hogy a csata kb háromnegyed részében engem hajtott (és közben kiszedett egy Mo-t is). A videótól függetlenül a statisztika még mindig azt mondja, hogy a csatahajók erősebbek és lehet hogy ez a legkönnyebben játszható osztály, de akkor ehhez tényleg totál noob vagyok.
Caliph
azért 8 gép lepotyogott,az t8ban nem igy a meccs elején megérzi :D
de amúgy ja,sztem sem való a játékba...mondom én,aki most épp húz 3 cvt is,hogy meglegyen a t10...mondjuk utánna bent fog állni a kikötőben dísznek :D