World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
szóval itt mondja a Flamu hogy a wg nem hoz ki több free xps hajót állítólag,emlékeztem hogy erre tartogatod,akkor fölöslegesen.
nem néztem utánna mennyire hiteles az info,de nem hinném hogy Flamu kamuzik.
Állítólag a Research Bureau lett helyette
a videó,11:10től fejti ki a no free xp hajó többé dolgot
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.28. 20:21:42
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
igen magányos csellengőket kell vadásznod,főleg az elején amikor még nicnsnek meg a kapitányi skillek,ami armort meg hpt ad a repcsiknek stb
mindig az adott helyzethez kell használni a meglévő támadó gépeket,pl romboló ellen a torpedóval nehéz,de rakétás vagy robbanó bombával jobb az esély.
repcsi nem fog gyorsabban töltődni,van egy alap ideje és az annyi.
mivel általában a rakétások sebeznek a legkevesebbet érdemes azokkal kezdeni és felderíteni merre megy az ellen nagy része igy reagálhat rá a csapat. illetve felderiteni melyik romboló merre jár segitve a saját rombijaidat,és támadhatod is őket ha már ott a rakétás.
ha low tierben vagy,azaz pl 6os cvvel 8as csatában érdemes vigyázni a repcsikre. általában 8as hajók ellen egy támadást tudsz átvinni aztán lelövik a gépekt. ilyenkor érdemes eldobni egy támadó szakaszt az elején,azaz pl 9 gépes torpedó századból ledobsz egy támadást a semmire,ilyenkor 6 gép repül tovább amivel simán lesz egy támadásod,a három amit meg eldobtál az visszamegy a cvre és megmarad a kövi támadsra,igy lehet vigyázni a repcsikre
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.25. 16:50:05
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Rengeteg vidiből próbálok tanulni de volna egy két problémám amiben segítséget szeretnék kérni, mivel (sajnos) :-) ezt a géposztályt tartom számomra érdekesnek, kézre állónak! :p
Szóval a torpedókkal eddig bajban voltam, úgy négyből egy talált általában, most már kifejezetten az én mostani japán nyolcasommal néztem vidiket, és nagyjából az megvan, hogy zárás után kb 1 centire elé kell célozni az átlagos tempós hajóknak, úgy meglesz a kettő talán, gyakorolni fogom. De! Én nálam az jelentkezik néha, főként mikor már az F betűt kell nyomni hogy megy szépen mindkettő a hajó felé, de soha nem ér oda, nincs találat, pedig az irány az jó. Aztán a vidiben a csókák, 3 kört simán mennek egy adag géppel, engem meg bezzeg cafatokra szednek a légvédelemmel mielőtt még egyáltalán célozni, rá repülni kezdek. De ez én arra gondolok hogy azért van, mert tán nem kellene 3 hajó közé be repülnöm, magányos harcosokat kell molesztálnom, erre gyanakszom, igaz? :-)
A másik meg hogy én el szoktam használni egy körben az adott flottát komplett, de látom hogy ők meg mondjuk kilőnek egy adag torpedót, nyomják az F-et, és váltanak vagy megint torpedóra vagy új fegyverre, bombára, tehát én nem jöttem rá ezzel kapcsolatban fontos dologra?
Bár arra gyanakszom, talán így valamiért hamarabb újra töltődik a flotta?
Eddig én torpedóval kezdtem, de látom hogy ők meg kivétel nélkül a lassabb, de a rakéta flottával indulnak! És első körben szinte csak a szpotolást intézik akár hosszú percekig. Ez is valid, hogy így kell?
Szóval ezekre várnék szíves tanácsokat aki esetleg nálam jobbantapasztaltabb ezekben a dolgokban, persze elég pár szóban, kisregényt azért nem kell, nem rabolnám az időtöket, csak tanulni szeretnék! :-) THX! :-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Akartam irni, hogy a Fricit talán érdeesebb Rankeden húzni (igazából sztem van pár olyan hajó, ami Rankeden sokkal életképesebb/játszhatóbb mint Randomban, nálam ilyen a PA CA-k, a Drake és a FdG) erre egyik nap mentem vele egy 100k+ sebzéses kört, másnap meg akárhogy lőttem, még 40k fölé se tudtam menni. Baromi idegesitő, hogy a 420-as folyton lepattog, a 380-as meg ilyen 7-10k-t ver belém orrból.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
C a le az F a fő.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
szerencsére nem full homing,csak annyi a trükk hogy fix torp vető csöveik vannak,szal elvileg kilövés után irányba áll és megy tovább egyenesen mint egy rendes torpi
szal nem a sub féle homingra kell gondolni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.16. 10:59:27
De ez a játék még mindig hülye.
Bérelt tengeralattjáróval co-op csatába mentem.
Be nyomtam neki az útvonolat tök egyenesen előre.
Erre ahogy elhalad az első sziget mellett elkezd a tengeralattjáró körözni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Semmit sem dobok rá, se a nagyobb ágyút, sem a nagyobb lőtávot, mert totál felesleges.
Legjobb döntés, ha ráraksz minden camo-t, meg zászlót, hogy minél több XP-t hozzon és akkor talán kevesebb a kínlódás...
És az FDG kb a legszarabb hajó az egész vonalon. 8 ágyú,a játékbeli német nem létező pontossággal,alig létező páncél,és az egész be van kenve kerozinnal,mart amin elmegy melletted egy HE lövedék,magától kigyullad :D
cserébe nagy és lassú.
nekem sem volt türelmem újra húzni :)
Azt hittem valami prém.
Caliph: Scharni jó rankedben. A dispersion az wonky sajna... :/ De nagyon jól bírja csatát. Brawlingra is tökéletes a torpok miatt, secondary se rossz. Azzal kezdtem én is a bronz ligát. Aztán be kellett állnom DDvel játszani, mert egyszerűen nem kaptam egy értelmes matchmakinget se normális DDvel. Shiratsuyu-val (full torp build) meg Haida-val (hydro mod) tolom a bronz ligát jelenleg. Még így, hogy nem vagyok egy kimondott DD player, is jobbnak érzem az esélyeinket :)
Csodával egyenértékűen jelenleg 5-ön áll a karmám :) És nem is esett 3 alá az elmúlt 2-3 hónapban.
de amúgy ja,sztem sem való a játékba...mondom én,aki most épp húz 3 cvt is,hogy meglegyen a t10...mondjuk utánna bent fog állni a kikötőben dísznek :D