22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    Ha egy CV engem kipécéz akkor halott vagyok. Ennyi. Ugyanez kb. a subbal. A sub sebességét veszed alapul, de ez kb. olyan mintha a CV-nél a CV sebességét vennéd alapul és nem a repülőkét. A torpedók kilövéséhez elég 12-14km-re menni egy hajótól és már mehet is a móka. Miközben ugyanolyan concealmented van mint egy t10-es DD-nek. Nem beszélve a delfinezésről, meg magának a lemerülésnek a lehetőségéről.
    Még egy jó AA-s hajót is egy-két rakéta vagy HE bomb csapással le lehet gyakni olyan szintre, hogy már nem olyan hatékony. Mert az ugye tudjuk, hogy általában CL-re DD-re nem szoktunk secondary és AA survival modult rakni. Arról megint nem beszélve hogy az AA javíthatatlan/pótolhatatlan, nem úgy mint a repülők...
    Próbálod az én szemszögemből nézve, velem elhitetni, hogy a CV-k nem op-k és egyenesen nehéz őket játszani. Ez kb. ugyanolyan mint amire én írtam, hogy akik az elmúlt 2 évben kezdték el ezt a gamet azok most valószínűleg röhögnek és nem tudják elképzelni mi a fasz bajom van..
    Lehet, hogy te a CV-ben ülve (vagyis pontosabban a repülőkön ülve) úgy érzed nehéz dolgod van, de lentről nézve ez sajnos nem úgy tűnik hidd el. Nekem már eleve ott bűzlik a dolog, hogy a carrier gameplay nekem olyan, mintha én felszíni hajóval kimennék a map szélére, és elküldeném az avatáromat a csatába... ami természetesen újratöltődik ha esetleg elqrom.
    Szoktam felhozni szintén példának a TWA klán nevét... Ott se kispiskóta playerek vannak, akik tegnap kezdték a játékot. Sorra nyerik a KOTS-okat meg a kláncsatákat. Mégis BANCV lett a nevük...
    Arról hogy milyen "nehéz" CV-t játszani, álljon itt egy videó:

Ilyen könnyed dmg huntingot még egy Slava-val se tudsz összehozni ha nem állnak neked full bs-ba folyamatosan. Ráadásul ott fizikálisan ott kel lenned a csatában.
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.04.17. 21:07:55
  • Darun
    Csak az amcsi "új" BB-k lassabbak nála. De nekik cserbe van lőtávjuk, az Atlanticonak nincs. Ha egy csatában rossz oldalra tesz le, már kapásból használhatatlan is vagy a csata felében (feltéve hogy 10 percnél tovább tart a meccs). Ezen kivül engem a T8-as 381 milis löveg/only AP kombó sem győzött meg. Gondolom impro AP, de még úgy se. A másodlagosai tök jól néznek ki, de ez önmagában elég ahhoz, hogy egy hajó jó legyen? Ha már másodlagosok, mostanában én is többször játszottam a FDR-val, ha látok enemy német BB-t, rá is megyek és érdekes módon hiába van full másodlagosra kihúzva, minden csatában én maradok alul (már ami a találatok számát/sebzést illeti)
  • Darun
    Mostanában megint elkezdtem én is a hordozókat tologatni kicsit. Az igaz, hogy a hajók AA védelmét rendesen szétqrták, de azért CV-vel játszani még mindig nem könnyű. Sőt! Szerintem a játékosok is túlértékelik őket, már csak abból is gondolom, hogy pl ha betámadsz egy BB-t, arra fog figyelni, hogy téged lerázzon. Az nem érdekes, hogy közben full befordul az ellenfél csatahajójának, aki elviszi a fél életét, de a 3-4k-t sebző aerial torpedótól úgy fél, mintha mindegyik insta ammorack lenne, holott igen nagy százalékban még vizbetörést sem okoz.
    A másik a subok. A legutóbbi frissités óta még nem játszottam, mert csak T6 van és őszintén szólva időm sincs rájuk, de előző hónapban kipróbáltam a T8 és T10-es ladikokat (amcsit és németet is) és elég jó eredményeket értem el. Ettől függetlenül még sem mondanám azt, hogy olyan hű de könnyű velük játszani. Sok dologban hasonlit a rombolózásra (torpedó main armament, kicsi conceal) viszont vannak lényeges eltérések is. Pont tegnap volt egy csatám, egy salvo-val lőttem 7 SAP pent egy T6-os subba és túlélte. WTF? Az SAP-t, ami kifejezetten vékony páncél ellen való? Ráadásul a T6-os suboknak alig van élete. Azt hogy? Az megint más kérdés, hogy egy sub méretű hajót mekkora mák kell már, hogy 8 lövedékből 7 eltalálja? Azért a 203 milis dispersion már elég húzós. Azt már az év elején is megállapitottam, hogy egy sub likvidálásához igen sok dc kell... avagy megforditva, a dc-k szinte alig okoznak tényleges sebzést a subnak, max ha mellette ki is gyújtod, de ugye azt meg ált rögtön oltja is. És tavaly év égén illetve az idei év elején nekem az volt a tapasztalatom, hogy bármennyire is op volt az adott verzióban, nagyon kevés játékos tudott vele jó eredményt elérni. Ha egyedül maradsz subbal, akkor meg kb alig van esélyed, hiszen a pinget már nem csak direction-re látják, hanem konkrétan látod, ahogy a subos is látja, és akkor még az olajszivárgásról nem is beszéltünk, meg arról, hogy lemerült állapotban, hydrophonnal próbáld meg megpingelni a rád vadászó CA-t/DD-t. És mivel sokan utálják a subokat, amint spotra kerülsz, a környék összes csatahajója rád küldi az összes airstrike-ot. Ami meg a sebességet illeti, azért sok csatahajó tud már 30 csomót, a cirkálókról és DD-kről már nem is szólva. Szóval magas tierben kb az amcsi alternativ BB ág az egyetlen ami nem tud előled elmenekülni, kb minden más igen.
  • Darun
    Biztos nem te szoktál emiatt panaszkodni, de sokan mások igen: a játék történelmileg nem hiteles. Nos, valóban nem az, mert ha az lenne, akkor tényleg minden hajón lenne torpedó. De főleg az I. vh-s BB-ken. Vagy ott vannak a low tier orosz dd-k, van rajtuk torpedó, de minek? 4 km? Komolyan? Szóval a torpedót mindenkinek azért nagyon erős túlzás (és az amcsi CA ágakat még nem is emlitettem), de legalább történelmileg sem hiteles.

#20203 Most már azért jó pár év eltelt azóta, de én is jártam a Belfaston, hatalmas élmény volt. Már a bejáratnál volt egy tábla, hogy a hajó fenntartását a Wargaying támogatja. Nekem spec emeg sem fordult a fejemben, hogy ott WoWs-ozzak, de biztos sokan vannak, akik kipróbálják. De azért a nagy számok törvénye alapján ők aligha befolyásolhatják jelentős mértékben a global ratinget.

#20204 Egyet kell értsek. Azért mert sok játékos hülye, nem a WG a hibás. Azért viszont igen, hogy totál gyökereket beengednek Rankedre illetve magas szintű csatákba úgy, hogy alig van pár száz csatájuk, zéró tapasztalat, de fizetnek a játékért. T8 felett nem lenne szabad pérm hajókat pénzért adni. Igazából az sem a WG hibája, hogy sokan több ezer, vagy akár tizezer csata után is megmaradnak noobnak. Sokat elmond a játékos bázisról, hogy a videókról áttértek a streamre. Holott egy videóból sokkal többet lehetne tanulni, már csak azért is, mert a feltöltő tudja kommentálni, meg tudja állitani és ki tudja elemezni. Ez egy stream közben sztem a legritkább esetben történik meg. És a játékosok jelentős részét nem is érdekli a fejlődés, 10k csata után még mindig képes egyenes vonalban, broadside hajókázni, miközben belebújik a "periszkópba".

Én is szoktam botok ellen menni. Nagyon ritkán, mondjuk főleg a Dockyardos DD/torpsebzés farmi miatt. BB-vel semmi értelme bemenni Coopba. A csaták átlag 5 percig tartanak, és ugye még igy is lehet: lőtávon kivül van, sziget mögött van, nem találod el mert dispersion/rng, overpen hegyek. Én meg bemegyek dd-vel. leyolozok egy BB-t és még ha meg is halok, garantáltan a lista első felében fogok végezni. A Scenario sem megoldás, mert ott meg csak T6-7 van. Igazából ezt kéne folyamatosan bőviteni, de a kezdeti lelkesedés után ez teljesen elhalt, ráadásul egy része csak ideiglenes volt. Anno beigértek hard fokozatot is, abból se lett semmi. Az AW-ban is botok elleni csata, ott teljesen jól működik és még fejlődni is lehet vele. Itt ez teljesen felejtős.

Isten ments hogy a WG-t védjem, nem érdemlik meg, de azért lássuk be azt is, hogy ők sincsenek könnyű helyzetben. Mert mi lenne, ha nem lenne mozgó füst, deep water torp és a többi hasonló "baromság". A játék már rég unalomba fulladt volna, semmi értelme nem lenne új ágakat kihúzni, mert mindegy ugyanazt tudja, mint az elődök. És pl a CB taktikák is évek óta ugyanazok lennének. Kell a játékba ez, bármennyire is nem tetszik, bár azt tény, hogy a változatosságnak nem kéne ebben kimerülnie. Sajnos azonban az új csatamódokból, új mapokból nem jön a pénz, az új hajókból viszont igen, és egyre több (a tech tree hajókat is eladják már valós pénzért illetve dublonért) Kiadói oldalról azt látom, hogy a "húzzunk ki minél több pénzt, mert ki tudja meddig tehetjük még meg" elv működik és telibe lefossák a játékos bázist. Kit érdekel hogy mit rinyálsz, ha egyszer fizetsz a játékért. Ez egy orosz cég, itt nem a "vásárlónak mindig igaza van" elv érvényesül. Ha nem tetszik, tessék átfáradni a Naval Warfare-ba. (és ott aztán tényleg van torpedó a csatahajókon is)
  • ozimak
    Az xp elosztási rendszert értelmesen újra kellene gondolni. A matchmaker-t szintén. Akár skill based megoldással, vagy félig skill based megoldással. Nem beszélve a konstans uptier mm-ről t7-8-ban. Be lehetne vezetni különböző elvárásokat (mint pl. most a supershipeknél a min. 3 t10-es hajó) bizonyos hajó, vagy hajók megvásárlása előtt. Lehetne kitalálni egyfajta ösztönzést, hogy az emberek ténylegesen arra használják a hajókat amire valók. Pl. DD-nél capping contribution, cirkálóknál radar használat/DD vadászat vagy BB-nél helyezkedés. Minden classnál lehetne egy kicsit jobban ösztönözni a teamplayt. Mert lássuk be a játék mai állása maximum több xp-t biztosít ha pl. magasabb osztályú hajóra lősz, vagy DD-re pl. Nagyon sok múlik a helyezkedésen a játékban, konkrétan a win vagy a lose.
    Hozzáteszem az se sokat segít a játékon, hogy az "egyszerű"-eknek kedveznek a legtöbb újítással a játékban. A CV rework egyértelműen fail volt, de ők addig buffolták amíg olyan egyszerű nem lett vele dmg-t osztani (mindenféle kockázat nélkül a térkép szélén állva), hogy a legtöbb 4x%-os player is tud velük toxic módon "játszani" (lásd FDR vagy szovjet CV-k). Aztán jöttek a subok akik a víz alól mostmár 25-30 mélyvizi bombatalálatot is kibírva (röhej), osztják a torpedókat minden felszíni hajónak. Mindemellett 26-28 csomóval rongyolnak a víz alatt. (szintén vicc)
    Félreértés ne essék, én nem sajnálok/sajnálnék semmilyen class-t vagy hajót senkitől. Csak azt sajnálom, hogy semmihez nem kell már skill a játékban. Ranked-et akarsz játszani 200 meccsel a hátad mögött? Go! Nem baj hogy lövésed sincs az alapokról sem.. majd agyvérzést kapnak a csapattársaid, ne is aggódj amiatt! :)
    A fejlesztők az első számú hibásak abban, hogy ez a játék ide jutott... Minden szarral foglalkoznak csak azzal nem amivel kellene. A szó legszorosabb értelmében. Basszák ki az új classokat, hajókat, unbalanced hülyeségeket egymás hegyén hátán. Úgy kellett rájuk szólni egy évvel ezelőtt a Floloéknak, hogy "ugyan már kellene már egy-két új map, nem???" És akkor varázslatos módon ugye bedobták a szavazást a weboldalon. :D
    Minden kibaszott gamebraking bugot a playerek vesznek észre (amiből mostanában volt bőven). Top notch a tesztelésük. Mindezek közben ott basszák át a jónépet a santa konténerekkel meg az idióta tokenekkel ahol épp akarják. Tech tree hajókat adnak el "early access"-ben pénzért, stb. Nem véletlenül írtam, hogy sokan nem is tudják mennyit köszönhetnek a tapasztaltabb játékosoknak (beleértve a streamereket is) akik saját idejüket nem kímélve járnak utána épp hogy akarja a jónépet átbaszarintani a kedves WG. Vagy a fórumokon vagy videókban hívják fel a fejlesztők figyelmét a bugokra, vagy a hiányzó dolgokra.
    A grafikai részlegen kívül az egész bagázs egy dollárjelekkel kitetovált szemű szófogadó birka. Szerintem a fejlesztői irodában is kihalt már a lélek ebből a játékból. Főleg hogy most áll a bál a háború miatt... ja bocs "speciális hadművelet" :D
  • Caliph
    az a gond,hogy a játékos állomány romlásáért a játék meg a kiadó nem tehet. max annyit tudnának tenni,hogy valami stat alapján összesorsolni a hasonló képességű játékosokat,de arra nem hajlandóak.
  • pajer_csaba
    A kommented hatására ránéztem a statjaimra... hát, elég borzasztó... XD (pajer_csaba) Mondjuk nem is nagyon van kedvem játszani, pont az általad is említett okok miatt. Egyszerűen, ilyen képességekkel, számomra nincs értelme bemenni, mert csak ingyen kill vagyok az ellenfélnek, és papírnehezék a saját csapatnak, miközben vízen, levegőben és víz alatt is OP dolgokkal kell szembenézni (BB-ként). A szuperBB-ktől meg falra mászok, szerintem a szarrá buffolt kisebb egységeket nem azzal kéne kompenzálni, hogy még nagyobb, még lomhább, még pontatlanabb - de, ha már "nem okos, legalább kurva erős" - célpontot adunk nekik. Fontolgatom az előfizu lemondását is. A co-op se jó semmire: még lőtávolba se értem, de a cirkálók és a dd-k már kiszedték a bot-csapat felét-két harmadát. Volt olyan csatám a Mizo-val, hogy sebeztem 1,2k-t. Fejlődni nem lehet sehogy se, akiknek a korábbi években volt lehetőségük aktívan játszani, azok, ha akartak, képessé váltak megérteni és elsajátítani a játékot, ez ma már nem lehetséges, szerintem.

Ja, amúgy fun fact, januárban voltam Londonban a HMS Belfast cirkálón. Van ott egy szoba kb négy géppel, ahol ingyen lehet játszani WoWS-ot az angol ágon. Randomban. Nem tudom, mennyi ilyen hely van még all around the world, de gyanítom a 7-8 éves kisiskolások se a játék élvezetét növelik...
  • Paradoxon61
    Én még mindig a 4-5 évvel ezelőtti állapotra emlékszem vissza szívesen, amikor még nem az idiótábbnál idiótább agymenéses ötleteiket igyekeztek belevinni a játékba, csak hogy legyen fejlesztés, hanem a hasznos a játékközösség által is támogatott ötleteket. Az elején elég éles határok voltak a kategóriák között. Megvolt a romboló, cirkáló, csatahajó saját maga szerepe. Aztán később egy nemnormális kitalálta a fejlesztőknél hogy "torpedót mindenkinek!" Innentől indult el számomra a játék hanyatlása. Meg persze sok más apróság még közbejátszott, de a vége az lett, hogy rájöttem, ha nem akarok infarktust kapni mások hülyesége miatt akkor vagy abbahagyom, vagy változtatok. Abbahagytam, jó időre. Mára már eljutottam oda hogy belépek, csak a botok ellen játszom, addig amíg szórakoztat úgy mint egy mezei lövöldözős játék és semmi több. Aztán ha komolyan akarok játszani, akkor más játékot választok. Amúgy nagy vonalakban egyetértek azzal amit írtál. Van amit máshogy látok, de emberek vagyunk. nem kell mindent egyformán néznünk.
    Megjegyzem, a WOT és most már az AW is egy rakás ratyi halmaz lett mára.
  • ozimak
    Máshogy látjuk a játékot az biztos. Nem tudnék összvissz 3 hajóval játszani eleve. Ha van 250 kb.
    Nem tudok jókedvvel játszani amikor azt látom, hogy folyamatosan és egyre erősebben romlik a játék általános színvonala. Egész egyszerűen már nem olyanok a csaták mint 1,5-2 éve voltak. Az elmúlt kb. 2 évben szépen lassan leamortizálták a játék színvonalát a béka segge alá.
    (Nem véletlen, hogy a streamerek (Flambass, Flamu, stb.) is a töredékét játszák már annak az időnek mint mondjuk 2-3 évvel ezelőtt.)
    Az átlagos játékosok azt sem tudják mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy egyáltalán esélyük legyen nyerni egy-egy meccset. Borzalom. A sok CV meg sub meg supership meg hab volt a tortán.
    Én még eddig csak egyszer hagytam abba a játékot hosszabb időre, idén év elején amikor szintén elkezdtek bejönni a subok.
    Tier 6 alatt nem is szívesen játszanék, mert azt a gameplayt nem szeretem.
    Egyáltalán nem kell "bűvölnöm" a youtubot ahhoz, hogy átlássam a saját szememmel és megértsem a saját agyammal, hogy egy rakás szar lett a játék. Ezt természetesen azok akik az elmúlt 1-2 évben kezdték, soha nem fogják megérteni.
    Valamint vannak akik megelégszenek azzal ha "jól érzem magam" egy meccsen. Na most ugye ez tág fogalom. Sokaknak az is jó meccs ha a pálya szélén szerencsétlenkedik 15 percet, és csinál 50k dmg-t. Vagy csinál 5-10 perc alatt 100k-t, de vesztenek mint a szar mert a teamplay meg a support az smafu. És mostmár ugye ranked sem kivétel mert ott is ugyanaz a színvonal van mint randomban.
    Egész egyszerűen elbutult a játék. És benne a játékosok.
    Általában a minimum 50% WR-es emberek véleményére adok úgy egyáltalában véve. Akinek az alatt van az ne haragudjon meg érte, de nem érti a játékot, és nem is akarja megérteni. Főleg akinek esetleg már több ezer meccs van a háta mögött.
    Ezt csak azért mondom mert soha nem játszottam division-ben, only solo player vagyok. De én a hülye gyökér, szakmunkás bizonyítvánnyal, meg tudtam érteni a játék lényegét és a játék alapjait.
    A stratégiáról meg a taktikáról már nem is beszélve. Amikor valaki ül egész meccsen hátul, majd (amikor már a fél csapat anyázza) a legrosszabb pillanatban bepushol és 1 perc alatt megdöglik, az az én szememben egy inkompetens fas* , akinek külön "idiots random" matchmakinget csinálnék szívem szerint.
    Nem tudom... nekem valahogy a win jobban bejön mint a lose. De biztos velem van a gond :D
    Most már csak azt várom mikor csinálnak végre értelmes high-tier scenario-kat is. Csak azt fogok játszani ha lesz... ha lesz.
    Hozzátenném még a "megmondóemberek agymenései"-hez: Ezek a megmondóemberek jobban ismerik a játékot mint bárki más kb. Sokkal jobban mint a fejlesztők maguk pl. Ez már többször bebizonyosodott. Arról nem is beszélve hogy általában 12x jobban játszanak mint mi átlagos playerek. A kisujjukban van a game.
    Az agymenéseik meg már többször a szarosgödörből húzták vissza a játékot (legalábbis addig amíg CC-k voltak).

Sokaknak szerintem a szívük mélyén szarul esik, hogy béna szarok, és ezért megpróbálják valamivel kimagyarázni. Amíg ez sikerül nekik addig ez a felfogás csak rombolja a játék színvonalát. Nyilvánvalóan (mitől is javítaná?).
    Mindig rá lehet fogni, hogy "nem az én hibám", "jó az a 4x% WR", "nekem ne mondják meg", stb,stb.
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.04.16. 17:56:01
  • Plata
    Én vettem két prém T8 amcsi BB-t amire azt mondták hogy vacak.
    De mindkettőt szeretem.
    Az egyiket a tűzereje miatt a másikat azért mert van radarja torpedója és fürgébb mint egy cruiser.
    Sok DD-t szivattam meg vele.
    Meg bénázásból vettem T10 DD-t is.
    Bár csak 2-2 torpedója van és kis szögben tudja használni,de bírom.
    Azt szénből meg acélból vettem.
    Figyelmetlen voltam megnézés helyett megvételre nyomtam.
  • lonvard
    Túl sokat foglalkoztok a részletekkel, meg a mindenféle megmondóemberek agymenéseivel, szerintem. Nekem nem tudom hány hullámom volt már, kihagytam pár hónapot, aztán belekezdtem és úgy rákattantam, hogy 1 hónapig folyamatosan. Csak le kell ülni játszani, és addig játszani, amíg van kedvetek hozzá.Nem kell bűvölni a youtube-ot, hogy melyik okos mit mondott az új hajókról. Kit érdekel a sok új hajó, nekem van 3 bevált, és kész. Meg lehet találni azt a tiert, amiben jó a játék. Számomra ez az 5-8 tier között van, de elviselem a 9-10-et is, ha csak úgy random néhány hajót berak onnan.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.16. 16:05:15
  • DannyL81
    Flamu aszonta durva az Atlantico, csak Q lassú. Most akkor szeressük vagy ne?
  • Darun
    Ellenben a mostani Dockyardos hajóval, amiről már a nyilt teszten is tudni lehetett hogy hulladék
  • Plata
    Felejtős,sajnos,most nem érek rá,ma kezdődik a gamma recruit event és ma jön ki a Legendary Vanguard booster pack Star Trek Online-ban.
    Vagyis kezdeni fogok egy új jem hadart amit egyből legendary szintre boostolok.Utána meg tolom a recruit küldiket,legalább egy hónap.Csak a repuk 20+30 nap.De az új legendary hajó kárpótol.
    Biztos pofátlanul OP lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.14. 16:25:22
  • DannyL81
    Tojás token. :))) Hajó kiiktatás, base XP és győztes csatáért adják. Coop, Random, Ranked-en. Elég jó díjjal a végén. 200 tojli például 10.000 szén, de a 400 után még egy szuper kontit is kapsz. Már nekem is számolja, tegnap voltak gondok az elején.
  • Plata
    Milyen tojást?

Betojást?
    Vagy tényleg gyüjteni kell a térképen tojglikat?
    Nem voltam fent hetek óta.
  • Darun
    Nálam mondjuk működik.
  • DannyL81
    Olyan csúnyák vagytok, hogy ilyeneket mondtok! Lehet tojást gyűjteni. A számláló nem működik, de elvileg lehet...
  • ozimak
    A lehető legrosszabbkor... Ahogy Flolo is mondta: Kb most van a legrosszabb állapotban a játék a megjelenés óta. Én konkrétan 3 hete egy meccset se játszottam. Asszem rekord.
  • Caliph
    supercarrier és tengeralattjárók :D
    persze függ attól mivel szeretsz játszani,sok a radaros/hydros hajó,szinte mindig van cv vagy tengó
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.04.13. 10:17:55
  • carp3tm0nster
    Sziasztok!

Nagyobb kihagyás után újra belevágok ebbe a csodába. Milyen szopatásra számítsak? :D
  • Caliph
    super carrier,kettő is van,az amcsi United States és az angol Eagle. ez az erősebb,az angol t10 es Audaciakármi torpedósait és bombázóit kapja,illetve jet taktikai rakétás,torpedós,bombázót

az amcsi verzió a Midway dive bombereit és rakétásait kapja(és ezért is gyengébb,a rakétások mostanában nem érnek sokat,kivéve persze az oroszt :D ) és jet taktikai gépeket mint az angol változat.

a működését meg látod a vidiben :D
  • pajer_csaba
    Mija fax?

• Equem
    Sziasztok,
    Egy rendelésem mellé kaptam WoW bónusz kódot, amit csak új felhasználóként lehet igénybe venni.
    A playships.eu oldalon aktiválható az alábbi kód:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    F2H95ZRG-HSTVS-RRCM6

Tartalmaz 3 csónakot, egy heti prémiumot és némi pénzt. Remélem valaki hasznosítani tudja. o7
  • Paradoxon61
    No újat mondtál, köszi. Igaz, még sose keresgéltem ilyen procik után, amik meg "szembe jöttek" azok párosak voltak (régieket leszámítva) így meggyőződésemmé vált, hogy nincs is. :)
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon61, 2022.04.06. 10:37:44
  • Plata
    Akkor itt a bibi szerintem.
    A radeon kártyát nekem még a WoT sem komálta.
  • Darun
    A páratlan magos processzorok nem azok, amikben az egyik mag gyárilag nem tudja hozni az elvárt teljesitményt és ezért letiltják? Pl a 3 magos proci valójában egy 4 magos, amin az egyik ma ki van kapcsolva. Amúgy a proci maga működőképes, nyilván kisebb teljesitményre képes, ezért olcsóbban is adják.Ilyenek azért elég régóta vannak már és nem is olyan ritkák.
  • szemes63
    PowerColor Radeon RX 550 4GB GDDR5 128bit
    a Proci pedig Intel Core I7-4700
    Utoljára szerkesztette: szemes63, 2022.04.05. 19:27:24
  • DannyL81
    Én több hónapig küzdöttem mire az derült ki, hogy a régebbi LGA771-es XEON procival volt baja a játéknak. Semmilyen frissítés nem segített rajta, vettem egy új gépet. A Xeon-t meg odaadtam a gyereknek, mert egyébként mindent visz a mai napig full HD-ban, kivéve wows.
  • Plata
    Sose hallottam.
    De gondolom nem is valami hű de jó.
    Harminc biztos azért van benne mert magonkémt van vagy fél giga. XD
  • Xsillione #20179
    Akkor mindenki aki még nem hallott páratlan magos több magos prociról, ismerkedjen a valósággal, számos 3 és 7-magos proci létezik, illetve akad 15 és 30 magos változat is (a megoldást megadja, ha rájösz miért tartozik ide a 30 magos proci.) És akkor még nem behozhatjuk a xenon phi-t, ami 57-72 maggal bír, azonos okokkal.
  • Caliph
    azóta a stun bombákat már kivették,átdolgozzák,mert a community jelezte a tesztek alatt hogy faszság...mondjuk erről szóló devblog április elsején jött ki,meg az hogy hallgatnak a közösség visszajelzéseire,erőssé teszi a gyanút hogy bolondok napja volt ott is :D
  • Plata
    Ezt nekem akartad írni nem?
    Egyébként soha életemben nem hallottam 3 meg 7 magos prociról
    Régen volt páratlan az 1 magos.
    Esetleg úgy lehet 7 magos ha van a gépében három két magos meg egy darab egy magos összekötve.
    Már ha ez lehetséges.
  • Paradoxon61
    Igazából már csak 2 dolog hiányzik a játékból. Az egyik a minden irányból torpedókat spemmelő delfinek és cápák, valamit a fejünk felett a váratlanul apró bombákat potyogtató sirályok. Csak egy kérdés...van még mindig olyan aki ezt a játékot bármennyire is komolyan veszi? Ha van, akkor minden elismerésem neki, hogy még lát benne komoly rációt és nem csak egy mezei lövöldözős játékot. :)
  • Paradoxon61
    Azért nem tudtad, mert nincs. Páros van csak, páratlan nincs.:)
  • Paradoxon61

Eredeti szöveg angolul tudóknak. Over the past weeks, Wargaming has been conducting a strategic review of business operations worldwide. The company has decided it will not own or operate any businesses in Russia and Belarus and will leave both countries.

Effective March 31 2022, the company started the process of closing its studio in Minsk, Belarus and transferred its live games business in Russia and Belarus to local management of Lesta Studio that is no longer affiliated with Wargaming. The company will not profit from this process either today or going forward. Much to the contrary, we expect to suffer substantial losses as a direct result of this decision.

Going forward, in all other countries Wargaming will continue to operate World of Warships as before. The game servers will be operating as usual, and players' accounts, as well as their in-game property accumulated through purchase or any other means, will remain unchanged.

Google fordítós szöveg: Az elmúlt hetekben a Wargaming stratégiai felülvizsgálatot végzett az üzleti műveletekről világszerte. A cég úgy döntött, hogy Oroszországban és Fehéroroszországban nem birtokol és nem működtet üzletet, és mindkét országot elhagyja.

2022. március 31-i hatállyal a vállalat megkezdte a fehéroroszországi minszki stúdió bezárásának folyamatát, és az oroszországi és fehéroroszországi élőjáték-üzletágát átadta a Lesta Studio helyi vezetésének, amely már nem áll kapcsolatban a Wargaminggel. Ebből a folyamatból a vállalat sem ma, sem a jövőben nem profitál. Éppen ellenkezőleg, jelentős veszteségekre számítunk e döntés következtében.

A jövőben a Wargaming minden más országban továbbra is a korábbiak szerint működteti a World of Warships-t. A játékszerverek a megszokott módon működnek, a játékosok fiókjai, valamint a vásárlással vagy egyéb módon felhalmozott játékon belüli tulajdonuk változatlan marad.
  • Caliph
    milyen videókártya?
  • szemes63
    Szerintem is videokártyával lehet a gond, a memóriát és az SSD-t már leteszteltem, a legújabb driverek futnak, a VGA-n is. Aljas dolog hogy még hibaüzenet sem jelenik meg, csak a nagy leállás. Most egy három magos gépen fut 8 giga rammal Hdd-n és soha nem volt vele semmi baj.
  • Plata
    Hét magos?
    Nem is tudtam hogy van páratlan magos proci.
    Nekem nem SSD-n van.Hanem HDD-n,miért?
    Mert lusta vagyok.
  • Darun
    Sztem valami a videókártyával lesz. Driver frissités? Esetleg kompatibilitás? Nekem jóval gyengébb gépen is elfut, még ha nem is éppen simán.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.04.05. 13:12:30