banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Azért T7-ben a füst-radar kombó még mindig elég op. És oké, Rankeden mondjuk sokszor megkérdőjelezhető a hasznossága, de azért nem a Belfast az egyetlen, ami főleg limitált tieres módokban kerül elő (brawl, CB, Ranked, stb) Plusz nem is kapható Prém Shopban, bár itt ugye meg bejön az, hogy a WG tudatosan vesz ki hajókat azért, hogy ilyen aukciókon messze az értéke felett tudja eladni. Ez is egy üzletpolitika.

Én nem gondolom azt, hogy a játékosok általánosságban okosabbak lettek volna régebben. Engem az lep meg igazából, hogy sokan a fejlődésnek semmiféle jelét nem képesek produkálni. Milyen élőlény az, aki egy full orrágyús hajóval (Dánkörk) full broadside áll? És ezt mondjuk 1000 csata után is. Én anno a japó cirka ágat Myoko előtt kukáztam, mert kb egy salvo elvitt. Aztán rájöttem, hogy végülis akár kiteolhatnék is (nem magamtól jöttem rá, volt egy klántársam, aki nagyon jól játszott Furuval meg Aoba-val) és azóta jól megy. Minden játékosnak megvan a saját játékstilusa, de minden hajónak is. Ha a kettő nem passzol össze, nem lesz eredmény. Ha képes vagy alkalmazkodni a hajó saját stilusához, akkor lesz eredmény is. Pl orosz low mid tier rombolóval ne akarj torpedózni.
    Oké hogy ki van irva az objective, de azt tudni kéne értelmezni is. Biztos vagyok benne, hogy nem csak ebben a csoportban küzdenek ilyen problémával az emberek, de itt legalább fény derült a tévedésekre/félreértésekre, de sokan rá se kérdeznek/utána se néznek annak, hogy mi hogy működik, mi miért van, mi mit jelent. Mindenért a WG a hibás (amúgy tényleg, de ez most mellékes). A mi klánukban is igazából ugyanaz van, mint itt, csak pepitában. A csapatok hülyék, az MM csal, az RNG szivat, stb. Tavaly volt egy eset, az egyik klántársam vett kétszer prémet és nem adódott neki össze. És persze ki volt akadva, meg sz@r csaló a WG. Erre irtam a discordon, hogy ha van rá igény, szivesen csinálok egy Warship kisokost, amibe összegyűjtöm hogy mi miért van és hogy működik. Nem taktikákra meg skillezésre/modulozásra gondolok, hanem az alap dolgokra. Szerintem hány ember jelezte, hogy érdekelné őt? Elárulom, egy se. Pedig nekik nem került volna semmibe, kb fél-egy óra amig átolvassák és ennyi. Én dolgoztam volna rajta. De még erre sincs igény. Mert jobb hülyének maradni és aztán minden csata után fröcsögni hogy "csaló WG", mint egy kicsit tanulni. Üdv a 21. században!