A Wargaming új MMO játéka
-
És ráadásul ott van a bal felső sarokban az objective basszameg :D Velem is többször előfordult már ez operation-ön! És természetesen engem is reportoltak :D Jó... a legutóbbi ilyennél pont értelmes..ebb volt a csapat mert amikor rájuk szóltam akkor a nagyja elindult a kivonási pontra, és a végén nyertünk.
Nekem is majdnem kiesett a szemem amikor megláttam, hogy mik voltak a minimum bidek :) Csak az 50k szénre licitáltam... de olyan szinten alulmaradtam mint a picsa. 25 millát tettem fel érte és 60 volt a legkisebb licit :DDD Úgy hogy van majd 180 millám.
Azok a 250 milliók a supershipekre meg a 30k dubi a Belfatst-ért... hagyjuk is... 30k egy t7-es cirkálóért? :D Beteg állatok ezek. És az volt a legkisebb nyerő bid... Ráadásul már nem is olyan extra a Belfast a mai metában. Főleg hogy sokszor kell t8-9-ben tolni tele radarral.
Igen amúgy a player base is valami borzalom. Én nem tudom, hogy az utóbbi 1-2 évben kik jöttek ebbe a játékba, és mit tudnak róla, de vérlázító egyes emberek hozzáállása. Ennyire nem volt gáz 2018-2020 körül. Ez az utóbbi 2-3 év szüleménye.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.10.04. 18:00:50