World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flamutól röviden magyarra: képzelj el egy csikot 0-100ig. ezt kell feltölteni. try your luck konti 4.5 pontot ad,minden más konti 1.5 pontot.
ha feltöltötted a csíkot,akkor a csík resetel,elkezd újra feltöltődni,viszont random meghatározott pontnál kapsz egy szuperkontit. aztán feltöltöd a csíkot,resterl és a kövinél megint kapsz random pontnál egy superkontit
azaz ha minden nap kifarmolod a 3 kontit és minden nap try your luckot nyitsz mindhárom esetben,akkor 7.5nap töltődik fel a csík.
szóval egy hét meg egy kicsi és jön szuperkonti,52 hét az évben,leszámolva a sallangot olyan évi 50 kontit lehet nyitni ha csak luckot nyitsz és megvan a napi három nyitás is.
a többi konténernél 0 az esély hogy super jön,csak ez a csík töltősdi van,csak a többi konti 1.5 pontot ad a csíkba,mig a luck az 4.5öt.
érdekesség ha bármilyen más módon szerzel more flag,more res stb kontit,annak a pontszáma is hozzáadódik,tehát ha küldiből vagy akármiből,az is tolja a csíkot
aztán jön a superkonténer pontrendszer,hasonló csík,0-165 ig :DDD
hajóra az esély 1,5 százalék szuperkontiból: 5-7tier 1.2%,8-9tier 0.2% ,tizes és rare(wg szerint ritka,szerintünk meg olyan szar hogy senki nem vette meg nem véletlen hogy ritka :D ) 0.05 százalék.
visszatérve a csíkrendszerre: garantál hajó superkontit csk akkor kapsz,ha feltöltöd a 165re a csíkot,ami 165 superkonti nyitást jelent,és még akkor is kevés az esély hogy nagy tier hajót kapj :DD
szal ha csak a napi luck kontikat nyitogatod,minden nap 3at,akkor 3 év és biztos lesz egy hajód....ami persze inkább lesz valami t5 vagy t6 mint t9 vagy t10 :D
és ha megnyered a 0.05 százalékos t10 and rare ships kontit,abban is lehet kis hajó,ami rare-ként van specializálva,pl flint,belfast,vagy a t4 imperator nikolai :D
flami vidije
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.06.27. 14:10:51
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Amit én a Wot-ban művelek az színtiszta szórakozás,pró játékosok haja kihullik attól amit én le ökörködök,de nekem akkor is szórakozás.<#nyes>#nyes>
Először is asszem az mindent elmond hogy a kedvenc kitüntetésem a kamikaze.
Másik hogy gyors tankokkal nem tudok játszani mert nincs az az isten hogy én nyugiba maradjak vele,nekem randalírozni kell és az ellenség közt cikázni.<#vigyor>#vigyor>
Általános játék stílus könnyű tankkal az kimerül a trollkodásban meg a kapjatok el balfékek stílusban.<#vigyor>#vigyor>
Ugyanakkor Is7-ben sík terepen és jó pályán jön a Brace for impact noob stílus.<#zavart1>#zavart1>
Ha ezek után azt mondod hogy érdekel a wn8 meg ranglista akkor baj van,nálam a buli és a szórakozás az első.
De WoWs-ban sem érdekel a rang,nem is játszom ranked csatákat,kb minden második szőkőévben.De ott szórakozni sem tud az ember és ha sok a marha gyorsan elmegy a kedvem.
Mellesleg Wot-ban a hülyeséget preferálja az RNG.tapasztalat,akkora baromságokkal nyertem már csatát hogy csak pislogtam mint rozi a moziban.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 19:28:31
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Amúgy ha valaki kihívást akar az korán reggel játszon a botok ellen én többségében így szoktam. Olyankor 1-2 csapattárs van, jó esetben a többi bot a játékos oldalon, amelyek már 90%-ban az elején vagy kilövetik magukat, vagy leparkolnak valamelyik szigetnél. CV-vel, vagy DD-vel igencsak izgalmas tud lenni a játék és az se érdekel ha így van amikor bukó. :)
WoT-ban jobban viselem a hülyéket,de WoWs nehezebb ügy,pár rossz csata után feladom.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."

Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.06.19. 21:15:39
Valamit lehet tudni a Ledgeri féle wows.hu oldalról? Lesz még belőle valami?,mert nincs másik gyüjtő oldal a magyar csónakos játékosoknak pillanatnyilag....
Üdv..Mcarthur73
A repcsik egy hullám után mennek vissza a hajóra, azóta van folyamatosan kínálat is a fegyver nemekből betöltve, nagy segítség volt, tényleg köszi a helpet! ;-)
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2022.06.07. 21:09:48
nincs más választás mint kihajózni nyilt terepre és kinyiratni magad hogy hamarabb indithasd a kövi csatát,ez viszont rohadtul frusztráló tud lenni...
de Flamunak erre is van megoldása:
Goldról nyilván nem tudok véleményt mondani, de az sejthető, hogy a mostani új szabályok szerint (bronzban az első két hely nem veszit csillagot, goldban viszont mindenki) megint a gyökereknek kedvez, könnyen feljutnak majd Silverbe, a Gold Rank 1-ért viszont a jó játékosok is le fognak izzadni. Amúgy sztem ebből a rendszerből következik, hogy aki nem időmilliomos noob, annak az első szakaszban sem lesz könnyű a Gold, hiszen ide jószerivel csak jó játékosok jutnak fel az első két hétben. Az hogy neki jött ki a loserate, nos pech.
Mindezektől függetlenül sztem az új Ranked jobb mint a régi. Már ha csak a jutalomszerzést nézzük. Azon ritka kivételek egyike, ami tényleg a játékosok javára lett fejlesztve.
nekem naponta olyan max 3 -5 csatára van időm,van amikor még annyira se. 3 vesztes csata után kilépek,alapszabály :)
nekem megéri az egy éves prém fiók,év elején,fél áron :) a szülinapos kuponnal meg dublon is jön
zárt bétában kezdtem,és 6500 csatám van jelenleg :)
ha annyi idő meg energiám lenne mint diák meg egyetemista koromban amikor a world of warcraft világában lógtam napi sok órát,raideltünk stb...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.06.01. 20:39:39
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
de mint mondtam még az elején vagyunk. konkrét számok kellenének,hogy t10 csata sebzel ennyit ennyi az pénz és az xp a régi rendszerben és ennyi lesz az újban.
ilyen még véletlen sem adnának a nép kezébe :D nem lennék meglepve ha ez is összevissza számolna
Azért a javitási költség emelés kb 66%-os, ami elég sok. Nem hinném hogy a credit hozamot is ennyivel növelnék.
Azért pl a Dockyarnál ezek a 10k credites jutalmak elég szánalmasak. Anno amikor indult a játék, 100k szintjutalom volt. Ha figyelembe vesszük, hogy ennyi pénzből már a slot 2-es modult sem tudod megvenni, ez is röhejes. De ez a sebezz milliókat, meg szerezz x tizezer xp-ket, ami azért nem egy csata, és kapsz 10k creditet. Ez ilyen "adok 50 Ft-t az Auroraért, igazából annyit se ér, de ti 4k-ért tettétek be". Már ha megforditjuk a dolgot. Nekem még szinte folyamatos prém fiókkal meg credit zászló hegyekkel is pénzhiányom van.
eddig talán az jött le,hogy a hajó javítás költsége megnő,t10ben 90król 150k kreditre,viszont ha jobban játszol jobban adja a kreditet és az xpt is.
lesznek külön camok is ami nem ad semmi bonuszt,csak a hajó kinézetét módosítja,illetve a napi xp ládáknál is módosítások lesznek:
more credit és economc
more signals
try your luck
more coal
more camo
szal az irány jónak tűnik,hogy jobb teljesítményért jobban jutalmaz a játék,de nincsenek illúzióim,hogy a végén mi szopjuk meg úgy is.
kereskedelmi cég,az eladásokból él.
CV már volt a bétában is, arra emlékszem hogy a subokat mondták és az volt az indok, hogy "mer a motor nem alkalmas a viz alatti terek kezelésére". Aztán pár éve április elsején a Thunderben volt egy subos event és ugye a WG sem maradhat le (sokkal), fél évvel később a Halloween eventben már voltak subok.
Én most az Azumat kivéve behúztam már minden free xp-s hajót. Akárhogy nézegettem ezt az új economis marhaságot, nekem nem egyértelmű, hogy hogy fog ez működni. De igy elsőre azt látom, hogy a RB-vel ugye megdrágitották a speciális hajókat (több free xp), vagy ha nem akarsz rá free xp-t locsolni, akkor kihúzhatod, de az is lassabb lesz illetve fizess azért is (vegyél xp boostert). Én eddig a reseteknél minden ágat újra húztam, legtöbb esetben még a modulokra se költöttem free xp-t. Mondjuk a perma camok bónuszai jobbnak tűnnek, de ez még csak tervezet, őszig lehet hogy ezt is megvariálják úgy, hogy ne legyen jó nekünk.
erre linkeltem a flamu videót ahol a megjelölt időben kifejti,hogy a wg nem hoz ki több free xp hajót,hanem berakta a Research Bureau,igy kb 4x annyiért tud adni hajót,mintha free xpért adná :)
nagyjából fordítás Flamu videóból az érintett rész,csak a lényeg: a nép kérdezte a wgt hogy mikor jön megint free xp hajó mert már évek óta nem volt,talán a gröningen volt utoljára vagy a hayate,erre a wg azt mondta hogy ja,nem jön ki több. költsd el a free xpt a Research Bureauban
egy line resettel olyan 670k free xpt kapsz kb,illetve 10200 research pontot,szal egy ohiohoz 6x kell resetelni(62000 pont),ha csak ezt számoljuk
azaz 6x670k az 4milla free xp kell egy ohiohoz átszámítva
tehát ezek az új free xp hajók mondhatni
régóta duplázgatták már,az első free xp hajók 350 k free xpért voltak,aztán 700k(én még ennyiért grindeltem ki a Missourit),millió és két milla,most meg közvetve 4 milla
és most kb ezzel a hozzáállással fogják megváltoztatni a játék gazdaságát azaz xp és kredit hozamokat. első olvasatra jobban díjazzák majd a jó játékot,de ki tudja mi lesz ebből is mire élesedik. sok a mellébeszélés hogy nekünk igy jobb lesz,többet kereshetünk,de ismerve a WGt azért ez elég hihetetlennek hangzik így és nem lennék meglepve ha mégse igy lenne.
szóval ja,kár tartogatni a free xpt,elvileg nem jön új hajó. aztán ismerve a WGt,hogy nem lesz nek cvk,meg subok,aztán látjuk mi történt,mindenki a saját felelősségére költse
én már öreg vagyok a grindfeszthez,leresteltem a haku vonalat,de rohadtul megbántam,még csak a shokakunál járok :D
meg elég volt kihúzni a MOt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.30. 17:23:53