A Wargaming új MMO játéka
-

Először is remélem viccelsz mert komolynak elég érdekesen hangzik.
Másodszor: "kilőttek egy játékost (bárkivel bármikor előfordulhat)"
NEM
Zao-val így berongyolni a DD után, majd full broadside forogni 15 km-re 3 BB-től és egy Napoli-tól... ahhoz azért kell egy bizonyos értelmi szint. Mégis mi a f*szomat várt??? Majd bemegy 10-15 km-re és onnan lövi őket? Miközben kb. majdnem mindenki overmatcheli? Nem beszélve a folyamatos DD spotról és a Schlieffen-ről akinek 12,6-os a secondary range-e... Ő meg ott loholt a DD nyakán mintha legalábbis neki is 6km lenne a concealmentje.
Érdekes én több mint 4,5 év alatt egyszer sem csináltam ilyet... nem csak Zao-val, de kb egyetlen cirkálóval sem. Hogy bemenjek a DD-vel karöltve a capbe... Még egy gunboat DD-vel is meggondolandó. Esetlegesen ha van egy sziget a közepén, ami mögé be lehet bújni. De még akkor is necces.
Ha már triggerelésről van szó, akkor engem (meg valszeg a mindenkori csapattársait is) inkább az "triggerel" ha valaki tényleg ennyire (Darun után szabadon) segghülye.
2:45mp-et bírt élni, mert azt sem tudta felmérni, milyen hajót irányít. Alap dolgok. Semmi extra. Sakkban se állok neki mindennel egyenesen előrevágtatni mint a barom.
Ezt a "nyugatiak" dumát meg hagyjuk is. Nem vagyok egy nagy nyugatimádó (tekintettel hogy MI Hazánk-os lennék), de ez most nagyon hülyén hangzott. Flamu-n (meg a Magyar srácon) kívül lövésed sincs kik voltak a csapatban/chatben. Arról nem is beszélve, hogy földrajzilag szólva Flolo Finn... szóval... ő inkább kelet. De hagyjuk is...
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.09.25. 13:44:26