22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #20129 Tévedtem a kötelesség útja kéthétig tart,most kezdődött az új.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 18:04:15 -
Plata #20128 Te szerintem a WoT magyarítása nem gépifordítás.
Azok mind gázok és tele vannak agyhalott hülyeségekkel.
Akkor tele lenne olyan blőd szövegekkel hogy játszani sem lehetne a röhögéstől.
WoWs magyarítása az lehet hogy gépi,mert elég furi.
Na és vannak benne érdekes dolgok,általában a gépi fordítások kb kutyagumit sem érnek.
WoT magyarítása viszont jó,nem igazán találni benne hibát.
WoWs magyarítása meg csak moddal elérhető és attól meg eléggé be bugol a játék,ami tipikusan a gépifordításokra igaz.
mert általában csak elszarják a játékot.Egyszer kétszer feltettem,de nem volt igazán jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 18:01:07 -
Plata #20127 Mi a rusnya magdi bánatos kutyája az a brawl?
Rankeden kapott acélból én szenet veszek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 17:50:48 -
Plata #20126 Neem battle pass más.
A kötelesség útja az a klán ablakon van,minden nap meg kell ölni félmilla tehenet,ötezer vadkutyát,meg vajat is kell köpülni 5 tonnát.
Na jó nem tudom mit kell csinálni,de rohadt sok jutalmat kapsz cserébe,egyedi festéseket,xp könyveket és még sok baromságot.
Lényeg hogy sokat kell játszani hozzá.Asszem hetente resetelődik.
Van egyéni jutlaom és klán jutalom,ha elérsz x szinten a küdleikben kapsz jutalmakat,ha a klán is eljut x szintekre ott is kapsz jutalmat,a klán jutalma sokkal jobb.De ahhoz marha sok xp kő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 17:49:18 -
Darun #20125 A Battle Pass tényleg kötelesség útjának van forditva a WoT-ban? xD Úgy látom azért van még mit tanulnia a gúgliforditónak.
Acélt kapsz Rankedért, nem szenet. Szenet sokkal könnyebb szerezni, ugye ott van a napi 3 konti, napi küldi, meg a Brawl ad nagyobb nagyobb mennyiséget. Illetve SC is dobhat. A prém itt csak annyiban számit, hogy a csatákért kapott több xp-ből hamarabb meg van a napi 3 konti.
Olajat akkor termelsz, ha konténert kapsz, ez nem csak a napi lehet, hanem bármilyen konténer. Illetve a klán csatás küldik is adnak, meg minden héten a Naval-ból is lehet kiszedni, a klán akkor is kap, ha amúgy a hétvégére nem sikerül elérni a Naval kvalifikációs szintet. -
tutyimutyi2 #20124 A ranked a season végén ad szenet? Csak mert season közben "csak" acélt ad x mennyiségű győzelemért. -
Plata #20123 Szerintem amiben én vagyok az elég inaktív,azt látom hogy mindenféle marhaságért kapok olajat.
Keveset játszok,így nagyon sok mindenről gőzöm sincs.
Azt hiszem szénre 10%-ot ad.
Mert ha kapok ládából mondjuk 400 szenet akkor 400+40-et kapok.
WoT-ban tudom hogy elég aktív vagyok,mert általában azok közt vagyok akik sok kötelesség útja baromságot teljesítenek,általában a nemprém kötelesség útja küldiket mindig megcsinálom,ami prém azt nem mert ritkán van prémem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 17:01:46 -
#20122 naval base a neve
https://wiki.wargaming.net/en/Ship:Naval_Base
minden klántárs minden csatával olajat termel,amiből épületeket lehet felhúzni ami extrákat ad minden klántársnak
csatánként +xp,javitási költség csökkentés,árkedvezmény az új hajóra,+százalék szénre,acélra,+rp a büróhoz,free xp,commander xp...pár százalék,átlagban ilyen 5-10 százalékos extrára kell számítani
-
Plata #20121 ŐŐŐ,mi a túró,klánokban még ilyen is van? -
Kotomicuki #20120 Klánban, ahol épület is van a bevételnövelésre, napi 2 órával, fél-háromnegyed év. -
Plata #20119 Nekem pár év,de ha rendszeresen játszol nem olyan sok,plusz érdemes menni rankedre,ott is kapsz sokat,de azt én rühellem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 10:59:14 -
tutyimutyi2 #20118 És mennyi idő mire összejön az a 230k környéki szén? -
Plata #20117 Azt.
Én is torpedós dd-t szeretem.
De ezen négy torpedó van,amit csak fix szögben lehet kilőni,nagyon kis szögben.
Mind a két oldalon 2-2 torpedó.Viszont az ágyúja cseszett jó.
A torpedója 16 klilóméterre megy el,elég gyors asszem.
Az ágyúja 13 kilóméterre lő,veszett gyorsan tölt.
Elsőre mikor lőttem vele csak lestem hogy mi a szent szarkaláb ez.
Három ágyúja van,de mire az utolsót elsütöd az első már újra is töltött szinte.
Na és valami eszetlen jó repülők ellen.Még csak T10-es csatában mentem vele párszor,de eszement jó repcsi ölésre.
Hogy még egyszer mikor lesz T10 hajóra szenem ki tudja,két három év.Csatahajót akartam venni a szénből,de elkúrtam,majdnem írtam a supportnak hogy légyszi adjátok már vissza a szenet mert hülye vagyok és mellé nyomtam.De az ciki lett vóna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.14. 19:46:54 -
#20116 Elsőnek mindenképp egy 9est érdemes venni mert azok keresnek legjobban krdeitet -
#20115 Shermant? elég faszányosnak néz kis,videókon tarolnak vele ha kiadja...én jobban birom a torpedós ddket,úgyhogy ez kimarad nekem. -
Plata #20114 Nem könnyű vele játszani.
Elkövettem egy hülyeséget én is,nem figyeltem oda és megnézés helyett megvettem a 10-es amcsi DD-t,hát nem mondhatnám hogy nekem való.De elbasztam tudom,de mostmár mindegy,máskor jobban figyelek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.14. 19:20:50 -
tutyimutyi2 #20113 Első nagyobb szintű prémhajónak megéri megvennem a blyskawicát kuponnal harmincpárezer szénért? -
#20112 -
#20111 2 új prém érkezik: t9 japó Iwami BB,4x2 ágyúkiosztással,12km shima torpedókkal és fincsi másodlagosokkal szénért
t10 német BB ,Mecklenburg,4x4 kis kaliberű főágyúkkal(305mm),torpedókkal,hydro nélkül,jó AA,acélért. -
rebekakocsis #20110 Akkor kissé megnyugodtam, hogy ne az én készülékemben van a gond.
:( -
#20109 legalább win lett a csata
modstation kavart be. inditsd el,frissitsd a modokat és jó lesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.23. 19:28:01 -
#20108 nemtommost inditottam egfy csatát dettó
tegnap még jó volt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.23. 19:19:36 -
rebekakocsis #20107 Az mi a franctól van, hogy elindítok egy csatát, csapatlista és indul a buli, de nem történik semmi? Illetve marad a két fél listája, meg hangokat hallok, lőni is tudok, elindítani is a hajót, de nem látom csak a töltőképernyőt. -
#20106 Üldöznek, segítség! Felkérdezett az ellenfél, hogy miért rammoltam le és hogy csak ennyit tudok -e!? Mondom ja, ennyit. -
#20105 Szintet léptem. Tegnap este nem a saját csapatom ekézett, hogy szarul játszom, hanem az ellenfél amiért kivágtam két csatahajóját. Ez a játék tele van pszichopatákkal. -
Darun #20104 Ez olyan lehet, mint amikor látod, hogy a sorban áll 10 romboló, aztán bedob egy olyan csatába, ahol nincs egy se. Ezek szerint az elmúlt fél évben te kaptad a GoKu-s/Khaba-s csatákat helyettem is.
Gondolom akik már most Delnyvel meg Preussennel mennek, azok nem 3 nap alatt húzták ki az új hajókat. Tegnap mentem kb 20 csatát, de vagy az új Derby-t nyúztuk, vagy Rankedeztem. Egy csatát mentem de Witt-el, de nem rémlik hogy lett volna FdG vagy Tashi. De nyilván ez nem is mérvadó. -
#20103 én több tashival és FdGt látok inkább,mindenki húzza az új hajókat :) -
#20102 Nem ugyanabba a moziba járunk akkor. -
Darun #20101 Igen, csütörtök óta népszerű, tegnap az egyik csatában a 10 BB-ből 7 GoKu volt. Meg mondjuk az elmúlt két hónapban is lehetett látni, bár gyakorinak azért nem nevezném. A tavalyi év második felében viszont talán csak a Repu múlta alul, amit nem is igazán értek, hiszen a francia BB ág minden szinten jobb. -
#20100 GK azért szerintem elég népszerű. CB-n és Ranked-en rengetegen tolják vele, bár Schliffen most már alátesz. -
Darun #20099 Miért van az az érzésem, hogy azért a Khaba és a GoKu lett kiválasztva szenes hajónak, mert ez a két ág volt a legnépszerűtlenebb, és igy most egy csomóan kihúzták mindkettőt free xp-ből? Am hogy megérte e, más kérdés. Fullos kikötővel 17M egy hajó, ebből 10-t visszakaptunk. Viszont az egyik szakasztársamnak nem volt rá pénze, csak kihúzta free xp-ből a GoKu-t. Ő megkapta a hajót, de nyilván a 10M-s kompenzációt nem. Akkor most ki járt jobban? -
#20098 delnyt kivettem free xpből,de a FgGnek neki kell állni mentem már pár kört ma,nem vészes,de nem fogom élvezni :D ráraktam minden flaget meg camot ami xpt ad,beült Lütjens bácsi aztán hajrá
és mindezek mellé lesz egy olyan érzésem hogy a GK jobb...német szórás,jobb a több ágyú :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.19. 18:01:54 -
carp3tm0nster #20097 A 20m pénz nem nagy vigasz azzal szemben, hogy az FdG-t ezek szerint megint ki kell maxolni. Van 130 milla a zsebben, de idegrendszerem nincs a megint kihúzáshoz... -
#20096 pont ez a bajom,hogy a freddy elég nemjó :D az hogy kaptunk kreditet az oké,visszavettem a freddyt,felraktam rá a modulkat,és volt nincs kredit :D -
Darun #20095 Ugyan igy volt. Ott is újra kellett húzni a Donskoi-al a Nevskyt, nem kaptuk meg azonnal. Most viszont akinek meg volt mind a kettő, az kapott 20M credit kompenzációt, 2 port slotot meg perma camot mindkét hajóra. Engem csak azért zavar, mert mind a két kilences olyan retek, hogy nem sok kedvem van megint kihajózni velük.
Am a Tashin az a 10 sec-es kormánylapát kitérités az mi? Hát a cirkálóknak hamarabb kitér!
A Preussen meg a GoKu között meg annyi a különbség, hogy a Preussen is 457 lövegeket kapott, de csak 4*2. Mint a Conqueror/Thunderernél.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.02.19. 00:58:52 -
#20094 Jah, végig kell. -
#20093 most akinek megvolt a kurfürst meg a khaba,most tényleg végig kell húzni megint e kilencest hogy megkaphassuk az új tizeseket? mekkora szánalmas húzás...régen a moskva nevskynel nem igy volt nem? -
Toweliee #20092 Jaaa, igen, így!! -
Darun #20091 A kopottságát tudtommal nem, az alap camokhoz lehet kioldani alternativ mintát. -
Toweliee #20090 Az exterior-ban lehet.