World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
C a le az F a fő.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
szerencsére nem full homing,csak annyi a trükk hogy fix torp vető csöveik vannak,szal elvileg kilövés után irányba áll és megy tovább egyenesen mint egy rendes torpi
szal nem a sub féle homingra kell gondolni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.16. 10:59:27
De ez a játék még mindig hülye.
Bérelt tengeralattjáróval co-op csatába mentem.
Be nyomtam neki az útvonolat tök egyenesen előre.
Erre ahogy elhalad az első sziget mellett elkezd a tengeralattjáró körözni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Semmit sem dobok rá, se a nagyobb ágyút, sem a nagyobb lőtávot, mert totál felesleges.
Legjobb döntés, ha ráraksz minden camo-t, meg zászlót, hogy minél több XP-t hozzon és akkor talán kevesebb a kínlódás...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
És az FDG kb a legszarabb hajó az egész vonalon. 8 ágyú,a játékbeli német nem létező pontossággal,alig létező páncél,és az egész be van kenve kerozinnal,mart amin elmegy melletted egy HE lövedék,magától kigyullad 😄
cserébe nagy és lassú.
nekem sem volt türelmem újra húzni 😊
Azt hittem valami prém.
Caliph: Scharni jó rankedben. A dispersion az wonky sajna... :/ De nagyon jól bírja csatát. Brawlingra is tökéletes a torpok miatt, secondary se rossz. Azzal kezdtem én is a bronz ligát. Aztán be kellett állnom DDvel játszani, mert egyszerűen nem kaptam egy értelmes matchmakinget se normális DDvel. Shiratsuyu-val (full torp build) meg Haida-val (hydro mod) tolom a bronz ligát jelenleg. Még így, hogy nem vagyok egy kimondott DD player, is jobbnak érzem az esélyeinket 😊
Csodával egyenértékűen jelenleg 5-ön áll a karmám 😊 És nem is esett 3 alá az elmúlt 2-3 hónapban.
de amúgy ja,sztem sem való a játékba...mondom én,aki most épp húz 3 cvt is,hogy meglegyen a t10...mondjuk utánna bent fog állni a kikötőben dísznek 😄
Mert most elkezdtem campaign-okat csinálni, és a combat missions-nál is van fejlődés.
Ja látom... az volt a tré, hogy t3-as hajóval játszottam előtte... és akkor azért nem kaptam semmit.
Köszi a segítséget 😊 Csak megértettem... ha kicsit nehezen is 😄
Utoljára szerkesztette: SAX80, 2022.05.09. 20:08:12
Vagy melyikek ezek a küldetések? 😊
Nem vagyok egy nagy játékos... csak alkalmanként játszok. De most valamelyik nap belefutottam egy videóba, amiben láttam, hogy van benne tengeralattjáró is. Elindítottam a játékot, de nem találtam sehol... megnéztem videót, hogy hogy lehetne elvileg... de úgy se találtam.
Ez valami alkalmi dolog volt? Vagy már kivették belőle?
Köszi
bár mostanában kicsit kezdem megint hanyagolni. ha felhúz,van hogy lerakom egy hónapra is,csak a napi belépést csinálom,hogy legyen szuperkonti hónap végén 😄