A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #20766 Erre csak annyit tudok mondani: próbáltam 2 Brawlt. Általában leveszem az első nyertes csatáért járó 750k-t aztán hagyom is. Ugye a Brawl full csatahajós (volt?). Bementem Rizseliővel. Elindulok előre, gondoltam majd kiteolok mint mindig. Úgy kezdtük, hogy 3 hajó el se indult a kezdőről, onnan kempeltek. A többiek meg beálltak a spawnhoz legközelebbi sziget mögé és onnan csinálták a semmit. Én mentem előre, meg a másik oldalon még egy csávó, ő egyedül bepusholt aztán meg anyázott, mert persze egyből kiszedték. A csapatból egyedül én voltam cap közelben, de 4 csatahajó ellenében meg sem próbáltam foglalni. Amikor látták hogy egyedül vagyok, persze jöttek rám, behúzták mind a 3 capet, a többiek meg a sziget mögül puttyogtattak, az én oldalamon meg próbáltak elmenekülni, szóval egyedül tartottam fel a 4 ellenfelet. Szerencsére a Rizsa elég jól birja, enginge boostal ment a tolatás is. Xp-ben (de szeerintem sebzésben is) torony magasan első lettem. Az egész csapat ment feketelistára. Ezek miért jönnek be csatázni? Fizet nekik valaki a feedért? Szóval a Brawl-t hagytam is a p****ba.
Amúgy érdekes, Ranekeden BB-vel simán hozok 100k sebzést egy csatában, de inkább többet. Most, hogy a hétvégén sebzéses Naval volt, minden Rankeden úgy kiszedtek, hogy kb semmit nem tudtam csinálni. Mondjuk ott is volt, hogy rajtam kivül mindenki elindult a singli capra. De legalább nyertünk. Ha xp-s Naval van, akkor qrva isten, hogy minden csata bukó, nehogy már sikerüljön annyi base xp-t összeszedni, hogy meglegyen a csillag.
Napi küldik: az első kettőt vesztes csatával is meg lehet szerezni, a többit csak nyertessel. Szerencsére nem ez a gyakoribb, de sokszor megesik azért, hogy az első két győzelem után jön 3 lose zsinórban (bár általában a 2 után már kilépek, nekem sincs türelmem ehhez sokszor)
Én is szeretem az összeesküvés elméleteket, de azért nem gondolnám azt, hogy a WG direkt figyeli az accountom és agyhalottakat tesz be mellém. Meg amúgy is, 50 felett van a win rate-em, de talán pont ezért is akaszt ki, amikor több napon keresztül csak loseok jönnek. Szóval átérzem a helyzetet.