A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #20745 Ugyanez működik torpedókkal is. Ha igy nézitek, ennyi a különbség a csalás és aközött, hogy valaki ismeri a játék nyújtotta kiskapukat. Mondjuk ez a menekülve láthatatlanul lövöldözés azért nem egy olyan dolog, amire csak atomfizikusok jöhetnek rá. Amikor bejöttek EA-be az angol BC-k (szóval kb egy hónapja) engem azért csalózott le egy svéd csaj, mert az első salvoval citkót lőttem neki. Meg elvittem a fél életét a cirkálós barátjának is.
A twiccs drop miatt tegnap néztem kicsit egy magyar csávót, aki egy év után most szedte elő a játékot. Persze ő is rögtön ki akarta próbálni a subot élesben úgy, hogy fogalma nem volt arról, mi/merre/meddig. Én azt se értem, miért csinálnak emberek nyilvánosan bohócot magukból. Nagyon elk*rvult a gémer világ is :( A sub után néztem egy Kageros kört tőle, olyan hülyeségeket csinált a csávó, hogy egyrészt felmerült bennem a kérdés, hogy biztos csak 1 évet hagyott ki, illetve hogy ő mennyire lehet tisztában a játék mechanikájával. És ami röhej, hogy még igy makker volt, legalább 4 torpedó találata volt, pedig kétszer is felspottoltatta magát egy Bismarckal. (jó, mondjuk csak hárman néztük a gyereket és az egyik néző (gondolom valami ismerőse volt) a subos után le is lépett, mert ment melózni)