22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • szemes63
    A wows-ot megpróbáltam feltelepíteni egy 7 magos 16Giga ramos gépre (SSD stb, tehát jó gépre) és minden próbálkozásnak ugyanaz a vége. A telepítés után a monitoron mozaikszerű pixeltenger jelenik meg, a gép kifagy, és annyira, hogy újra kell telepíteni még a windows 10-et is. Van valakinek valamilyen ötlete?
  • tutyimutyi2
    Ismer valaki olyan fórumot ahol a mostani savage battles hall of fame-es eventjének Quality részében "versenyzők" írnak/raknak ki képet hogy milyet mentek?
  • DannyL81
    Én már régóta nem játszom random-ot,eddig is fos volt. Csak a ranked, meg a többi szezonális játszik.
  • Caliph
    az a gond hogy a tescos kód miatt még azt sem tudják megtenni hogy növelik a játékos számot/csata...ma voltam olyan csatában hogy dupla sub és cv is volt...mellé két dd. nem volt egy nagy élmény BBvel
  • Darun
    Már látom is, ahogy a szuperhajóktól/suboktól megcsömörlött játékosok elárasztják a T1-4-es csatákat, több száz hajó áll sorban, perceket kell várni egy csatára, miközben a magasabb szinteken max 1-2 hajó vár csatára.
  • Tono34
    Tier 1-2 -ben még nincs cv és suckmarine, hamarosan jó sokan fognak ott játszani.
  • DannyL81
    Uhh ez az Ohio! Ma olyan CB-m volt vele, olyan osztást rendeztem, mint soha semmi mással. Ezt nem fogja semmi csak a torpedó, meg a teli citadella.
  • DannyL81
    dikk
  • Caliph
    újabb WG agymenés: support carrier... bénitó bombákkal,ami megakadályozza hogy a célpont használja a fogyóeszközeit. minél több bomba talál annál tovább,akár percekig. nem tudsz javítani,nem tudsz healelni,nem lesz radar hydro semmi.
    továbba speciális zavaró bombák lesznek,pl egy egy radaros hajó ha radarozik azonnal kikapcsolja a radart és indul a cooldown ha rádobod. ha saját ddre dobod miközben radarozzák,tovább tart amig vizuálisan megjelenik a radar hatására az ellenfélnél
    légi füst dobás,ami ugyanaz mint egy dd-n lévő füst,csak levegőből dobod a saját csapattársaknak....

elment az eszük...mennél előre BBként kapsz egy ilyen stun támadást ,aztán leégetnek a fenébe,nem tudsz javitani stb
    vagy kerget egy sub,megpingel és nem birod levenni ... :D

csodás ötlet. elvileg a tankosban is van ilyen az artynak,én már rég nem toltam és ott is utálja mindenki..csak ott az arty nem tud spotolni magának,itt viszont a carrirer simán...omg....

lassan jöhetnek a tomahawk rakéták és a többi szar is.
    értem hogy arcade game,de akkor is

ja és külön classként lesz kezelve,szal simán lesz olyan meccs,ahol nem csak support cv hanem strike cv is van,szal még tutibb lesz az élet :D

sokszor úgy érzem hogy szándékosan akarják kicsinálni a jelenlegi játékot,hogy minél többen otthagyják,aztán jöhet a wows2. ha magától hagyja ott a user a játékot akkor nem lesz rinya,amikor bukja a sok igazi pénzért vett hajót meg a többit amit belenyomott..
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.03.24. 15:35:36
  • DannyL81
    Citadellát egyik hajóval sem érdemes mutatni. Itt inkább azok a helyzetek lesznek érdekesek amikor ezt nem tudod elkerülni, olyan meg mindig van.
  • Darun
    CB szempontjából ennek pont nem sok jelentősége lesz (meg igazából Randomba se sok) mivel a Petro-val orrból kell harcolni, szemből meg tök mindegy hogy milyen magasan nyúlik a vizvonal fölé.
  • DannyL81
    remek
  • Darun
    0.5 méterrel "megemelik" a vizszint feletti magasságát
  • DannyL81
    a mit? :)
  • Count Adyn
    Közben megkapta a freeboard nerfet is az elvtárs :D
  • Caliph
    na látszik nekem is mennyi tapasztalatom van a CBben mi? :D
  • DannyL81
    Mindegyik hajóból csak 1 vihető táncba CB-n. És ez teljesen rendben van. Nincs olyan, hogy 6 Petro. De elfogadom a véleményeteket, félre ne érts. Keresem ám a hibát magamban közben. :)
    Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.03.21. 15:07:47
  • Caliph
    jó de most pl egy king of the sea,amit streamelnek is,végig abból állna hogy petro petro hátán,az milyen élvezeti faktort jelent a játszónak meg a nézőnek is? hát semilyet,kell a változatosság,még ha mesterségesen is.
    lenne minden csapatban 6 petro meg egy frd vagy nakhinov. esetleg egyik petro helyett még egy ohio
  • DannyL81
    A T6 Graf azért más paszta volt és meg is értem a tiltást, mert az nem csak hogy prém, de már nem is elérhető. Viszont a Petro-t bármelyik csapat ugyan úgy ki tudja állítani bármi féle nehézség nélkül. Amelyik csapat CB-n nem tud kiállítani egy Petrovicsot, ott asszem nem ez a legnagyobb probléma. Szóval magam részéről értem ezeket a tiltásokat úgy általában (bár nem értek egyet velük, de elfogadom), viszont a Petro esetében továbbra is baromságnak tartom. Vagy most a Petro nélkül sokkal változatosabb lett bármi is? Nem hiszem. Nekem inkább hiányérzetem van emiatt. De mindegy is, túltárgyaltuk. :)

Szerencsére engem sem érint, mert BB-zek CB-n. Végre megvan az Ohio, most azzal ismerkedem, elég jó cucc. :)
    Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.03.21. 13:09:30
  • Darun
    Még az alacsony ligákban is szinte alap a Petro, feljebb meg eleve fixen úgy áll össze a lista, hogy első helyen van. És az hogy tech tree pont azért szól ellene, mert azt aztán tényleg bárki megveheti. És bár a sok hülyeségük miatt nem szeretjük a WG-t, ebben mondjuk pont azt látom, hogy próbálnak kicsit változtatni, mert a másik oldalon meg az a panasz, hogy a CB-n tényleg semmi változatosság nincsen.
    T6-ban pl a Graf ilyen, de a nyári hatos CB-ről pl egy hét után kitiltották a Loewent.
    Mondjuk én annyiból könnyen vagyok, hogy CB-n nem szoktam cirkálózni, tehát engem annyira nem érint a dolog.
  • Caliph
    ha nem korlátoznák,akkor bbnek csak ohio lenne bent,cruiser csak petro lenne,a cv meg fdr vagy nakhimov :D aki nem ezeket viszi be már hátrányban van :D
  • DannyL81
    Na értem, de ez faszság. Eleve csak 1-et lehet táncba vinni, akkor nem mindegy? Ráadásul tree ship, tehát bárki is hozzájuthat.
  • Darun
    Túl sok volt belőle és túl OP
  • DannyL81
    Arról van valakinek infója, hogy Petrovics elvtársat miért pattintották ki CB-ről? Nem játszaható hajó lett, pedig szerintem a season elején még az volt.
  • Caliph
    bármit veszel annak a 100 százalékát megkapod dublonban :)
  • DannyL81
    Na ez a 100% cash back is gyakorlatilag egy 50%-os kupon. Mert ugye pl. dubinál veszel mondjuk 10.000 dubit, és még pluszba visszakapsz 10.000 dubit. Azaz 10.000-et fizettél és 20.000-ed lesz. Asszem kihagyon, nem vágyom most semmire, megvan minden, csak az Ohio-ra hajtok, de az elérhető közelségben van már költés nélkül is.
  • tutyimutyi2
    Azért kicsit defektes szerintem a kupon, kaptam 200%-os cashback kupont és úgy voltam vele hogy ez túl jó ahhoz hogy veszni hagyjam úgyhogy vettem 2500 goldot ami mellé elvileg 5k-t kellett volna adnia de úgy gondolta hogy elég lesz csak 4925 gold :P
  • Darun
    Egészen pontosan úgy működik, hogy amit veszel, annak megfelelő mennyiségű dublont irnak jóvá. Tehát ha veszel egy 20k dublonos hajót, akkor mellé dobnak még 20k dublont is.
  • DannyL81
    OK megvan az infó. Akár 50.000 doubloon értékben adnak vissza, ez azért komoly. Ha veszek 50.000 dubit, akkor 100.000-et kapok végül. Ez azért elég zorkó.
  • DannyL81
    Szülinapomra kaptam 2 super kontit, meg 7 nap prémet eddig megvagyok. :)
    Viszont azt is írták, hogy kaptam valami 100% cash back coupon-t a prémium shop-ba. Azt tudja valaki hogyan működik?
  • Darun
    Aki még nem választott magának csapatot az eventhez: a Dardo e Folgore csapat áll legjobban pontokkal, tőle balra haladva egyre csökken a csapatok pontszáma. (tehát a Soldati e Capitani áll a legkisebb pontszámon)
  • Toweliee
    Gyertek a TFK-ba.
  • rebekakocsis
    Ez melyik klán, ha szabad kérdeznem?
  • Darun
    Nálunk pl van hely. Elvárás annyi van, hogy a klán Discord szerverére gyere fel, ha játékban vagy, illetve a hétvégén ha játszol, akkor kapcsold be a Navalt (igen, sajnos vannak akik még erre sem képesek). Vannak nálunk kezdő játékosok is, akiket segitünk (ehhez azért előny a Discord használat), illetve ha előre tudod hogy hosszabb ideig nem leszel aktiv a játékban, azt jelezd a vezetőségnek. A CB-n van részvétel nem kötelező, ahogy a felvételnek nem követelménye a T10-es hajó megléte sem. Viszonylag kiterjedt kapcsolatunk van több magyar klánnal is, tehát ha valaki szakaszozni szeretne, sokkal könnyebben talál magának társat, hiszen nem csak egy klán tagjai érhetőek el. Fizetett politikai célú hirdetésünket hallották.
  • Plata
    Van egyáltalán olyan klán akinél nem elvárás mindenféle fasság?
    WoT-ban évek óta a HOAX-ban vagyok,teléjesen jó klán,nyugis az élet.
  • tutyimutyi2
    Hm akkor már csak keresnem kellene egy casuál klánt magamnak.
  • Darun
    Naval Battle. Mivel csak olajfarmolásra van, értelemszerűen csak klántagok számára elérhető. Minden héten hétfőn indult, két fázisból áll. Az első az előkészületi fázis, ekkor hétfőtől péntekig xp-t vagy sebzést kell farmolni. Ha sikerült a klánnak összeszedni a kvalifikációs minimumot, akkor pénteken összesorsol egy másik klánnal. Ezután mindkét klán kap egy mostani Personal Challenge-hez hasonló táblázatot, ahol hajóosztályok és nemzetek vannak. itt adott mennyiségű xp-t vagy sebzést kell elérni. Ha megvan, kapsz egy csillagot (minden héten van 5 kiemelt tipus is, ezekre dupla csillag jár). Hétfőn hajnalban az a klán nyer, aki több csillagot szerzett. Mindkét fél kap olajat, a győztes klán többet. Illetve nemrég kitalálták hogy időnként legyen group Naval, itt kb 20 klánt dob össze és az elért helyezés alapján osztanak ki olajat.
  • tutyimutyi2
    Mi az a Naval amiröl beszélsz?
  • Plata
    WoT-ban a magyarosítás hivatalos,a launcherben eleve benne van a magyar nyelv.
  • Darun
    WoT-ba évente kétszer szoktam belépni, egyszer a szülinapi, egyszer meg a karácsonyi ajándékot veszem át. És kb ennyi.Fater szokta emlegetni ezt a Battle Pass-t, erről is csak tőle tudok. Bár vicces, mert ha jól emlékszem, ezt a Wg spec az Armored Warfare-ből nyúlta (ott mintha előbb lett volna)

A WoWs-ban meg talán egyszer használtan magyarositást kb 30 percig. Nem értettem, hogy amit forditótt küldetés szövegét, az mi rák akar lenni, ezért inkább visszaállitottam angolra. Azóta se hiányzik a magyar.

A Brawl ilyen spéci játékmód mint az Arms Race is. Legutóbb 3v3-as felállásban ha jól emlékszem T7-es hajókkal kellett menni, de volt már (tavaly) T8-as 1v1 is. Kicsi mappok vannak, vagy epicenter, vagy nagy foglaló és benne kis foglaló felállásban. Van hozzá küldisor is, a végső jutalom asszem 15k szén. Egy hétig szokott tartani és évente talán 3-4 alkalommal van.