A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2069 Na, firefox-al megint nem jön be a fórum...
Megvan az Omaha. Hát az se jobb egy fokkal se, mint a Phoenix. Órákon át játszottam vele, lett 3 döntetlen, a többi mind bukta!!!!! Egyetlen egy kört nem nyertem!!!!! Ez mekkora szar már???? Mondjuk ez a csapatok hibája is, mert lett volna pár szép köröm, ha ezek a hülyék nem futnak ki az időből, mert bujkálni kell, meg 20 km-ről mellélövöldözni percekig.... Néhány példa. Fusoval áll a gyerek a kezdőponton, full hp-val, míg elfogy a csapat, néha rálő arra amit meglát 15 km-re. 2 Kongo megkerüli az egész térképet, de még így is csak a legvégén érnek be foglalni, az egyik full hp, de az ellenfél előbb foglalt. Hármas szakasz bejön, egy hatos Cleveland, mellé 2 tier1 fos!!!! Illetve a szokásos MM, nálunk hatosok, szemben 4 db tier7, ebből 2 csatahajó, 1 cirkáló (nagyon úgy látom, hogy a cirkáló MM rosszabb, mint a csatahajó MM, sokkal többször kap +2 tiert, mint a csatahajó, pedig feleannyit nem bír, mint a csatahajó...)... És ez a zárt béta, mi lesz tényleg itt ha bejönnek az igazi vérpistikék...
A Kongo-t sikerült "betörni", végre használható lett a tegnapi bénázás után. Felhasználtam az itteni hozzászólásokat, tanácsokat, figyelek a repcsikre, meg a torpedókra, és nem megyek egyedül, inkább beállok a birkák mellé, elvégre az ellenfél nyilván nem engem fog lőni, ha van jóval kisebb is a környéken...:)
Továbbra is azt látom, hogy hordozó-fétise van a nagy többségnek, mindenki arra megy, pedig ha a csatahajókat támogatnák, illetve szednék lefelé, hamarabb nyernénk. Sokan írták, hogy a hordozó nem olyan mint a wot arty. Dehogynem. Ha nálunk van, használhatatlan, kvázi annyi emberrel kevesebben vagyunk, ahány hordozó van. Ha szemben van, akkor persze isten, szétcsapnak mindenkit. Na a wot arty-k is ugyanezek voltak...
Én is használom az upgrade funkciót, csak egyelőre nem vagyok tele pénzzel. Minden hajóra vettem az első főágyús fejlesztést, a kapitányt meg a javításra gyúrom. Egyelőre itt tartok.