banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Csávó (DD) két BB-vel elment balra, mindenki más meg jobbra, köztük én is (Monarch). Teszem a dolgom, a lehetőségeim limitáltak, a csapat lassan elfogy. A baloldara ment DD az elsők között hal meg. No, onnantól átmegy fotel-Nelsonná, és telefossa a csetet, hogy kinek mit kéne csinálnia, ki mekkora noob, idióta, hülye, aszongya nekem is, hogy vágtassak be középre foglalni. Úgy, hogy maradtunk hárman, az ellen meg hatan, és minden irányból lőnek. Végül utolsó előttiként haltam meg, azzal léptem is és mentem melózni. Most reggel látom, hogy reportolva lettem, -2 karma. Ha jól emlékszem, Darun barátunk már többször kiadta a frusztrációját ami azon játékosok iránt képződik, akik a minimális fáradságot sem veszik, hogy megtanulják a játék alapjait. Nos, nekem az ilyenekkel - talán mert valahol én is közéjük tartozom - nincs bajom. Elnézem. Beletörődök. Ez van. De az ilyen élhetetlen, kicsinyes, csivava-komplexusos lelki-szellemi nyomorultaktól epét tudnék hányni. Nem a -2 karma miatt, azt leszarom, a múlt héten kaptam 3 complimentet (ebből egyet szerintem a semmire, de ő tudja...). Hanem a csávó egész hozzáállása, lénye, mind az a tömény gyűlölet amivel rányom a report gombra csak azért, mert nem az van, amit ő akar, még akkor is, ha az nyilván való faszság... Na ez az, amiért egy picit takarékra rakom ilyenkor a bennem élő buddhistát.