banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Nyári szünet a gyerekeknek + nyaralások, ilyenkor mindenki jobban otthon van kicsit. Plusz nagyon sok a kezdő játékos magas tierben is, egy csomó pár száz csatás található T10-ben, sajnos Rankeen is. Az ember azt gondolná, "Á, T10-es Ranked, azért ahhoz kell xp, goldért is ritkán lehet venni, itt talán kevesebb a gyökér". De nem. 2-300 csatával már eljutnak T10-ig és persze az MM mindig úgy gondolja, hogy ők legyenek a csapattársak, ne az ellenfelek. A testvérklánunkban valaki azt mondta, mivel a bronz nem csillagvesztős, a silver majd tele lesz gyökerekkel, mivel könnyű feljutni. Nekem még a Rank 1-t se sikerült elérnem, a Ranked tényleg játszhatatlan. Előző szezonban simán feljutottam silverbe már az első héten, most meg semmi. CV-vel is könnyebb sztem Rankedezni, kevesebb eellenfél, nincs olyan koncentrált AA mint randomban, nem kell sok felé figyelni, és hát sok a gyökér. Valamelyik nap az enemy cv a Salemet szedte ki elsőnek előlem. Egy def AA-s amcsi cirkálót. Persze a csata végén megnéztem, az is valami agyhalott volt. Én pl nem viszek be CV-t Rankedre, mert annyira nem érzem.
    Ha azt látom egy nap hogy a Random játszhatatlan, akkor nem erőltetem. Igy is sikerült eddig az event mindhárom fázisa. Pedig alacsony tierben csak annyit megyek, hogy egy kör az Acastaval, most az Icarussal, esetleg egy kör CV, aztán vagy T9 vagy Ranked, esetleg T8 olasz dd. Attól függően hogy épp mivel tudom tolni az eventes haladást.