A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #20548 Kinyomtattam a radaros hajókat, a játék kezdete előtt kinézem, hogy mely hajókra kell vigyázni és hány km-ről, és sokkal bátrabb vagyok, de ez a bátorság ugye már adatokon alapszik. Amíg nem látom merre mozog a radaros hajó, addig óvatos vagyok, és ha azt látom, hogy nincs a környéken, akkor agresszorként lépek fel a szigetek fedezékében, helyzetnek megfelelően. Ha belefutok radarosba, akkor pedig nem hozom magam olyan helyzetbe, hogy kiradarozva ronccsá lőjenek több irányból. Mocskosul élvezem most ezt a lopakodós, megfelelő pillanatokban agresszív játékstílust. 6,1-es álcával már tudok lopakodni ugye, megvan a 12km-es torpedó, amiből 12-őt kiszórhatok, baromi erős légvédelem, ágyúpark, áááá, szerelem első látásra. Tegnap utcáról besétált a kertbe egy fiatal husky, azzal lettünk ilyen haverok. Megitattam, megetettem, 10 perc után már együtt hevertünk a szoba közepén a padlón, próbált lehűlni, a +40 fok nem igazán az alaszkai szánhúzók klímája, szóval heverésztünk, vártuk a gyepmestert. Gazdája meglett, környékbeli, szóval semmi gond. Elkalandoztam. Kurvajó, hülyebiztos romboló a kitakaze. Azért hasznos mikor ajnározok egy hajót, mert az a garantáltan hülyebiztos (hát én tesztelem :D), lehet ajánlani a nyugdíjas gamer Mari néninek.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.30. 14:15:40