World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem általánosságban a "füstös" hajók nem mennek :/ Mindig elfelejtem használni :D Megszoktam, hogy mindig manőverezéssel kellett megszöknöm, és rajtam ragadt a megszokás... Pl. ezért vagyok jobb a füst nélküli DD-kel is. Régen nem éreztem úgy hogy nekem van elég tudásom a DD-khez és elég későn kezdtem.
De amúgy a Brindisi már tényleg erős hajó! A Venezia szintén ütős, jó kézben persze...
Olasz BB ágnak nagyon jó érzéssel fogtam neki, bár sokan mondták, hogy kb. ott is a t8-9-ig kínszenvedés. Hát az volt... :)
És sajna a Colombo se nagyon jött át :/ Meg van, játszottam vele kemény 1 meccset... de a lőtáv, meg a reload nagyon brutál. És ugye csak az egyiken tudsz segíteni modullal. Hiába az a sok ágyú, ha csak 380-asok. És egy örökkévalóság a 32,5mp-es reload is, amikor egy 12 ágyús Conqueror körberöhög a maga 26,4mp-ével... A Vermont legalább szuper pontos, és kurva nagyot üt (457mm) a maga 40mp-éhez. De mondjuk azt se játszom túl sokat... Unalmas.
Így nálam most jön a 2 hajrá.
A repulsehoz tartozó küldetések, amiből a T6-os Wesel német CV éppen most lett meg, még van egy romboló meg egy cirkáló amit ki lehet nyerni onnan. + a 6-os parancsnokok.
Holland ágon én csak a Haarlem-nél tartok, de nekem se jön be, olyan semmilyen, semmiben sem jó igazán, olyan mint a langyos víz. T5-7-ig egész jók pedig, igazi kis lángszórók.
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Megint elkövettem a hibát és bementem egy rankedet játszani...
Aztán mentem egy randomot is. :D Megkoronáztam :D 53 repcsit leszedtem, 2 solo cap és egy assist, 100k dmg, 2 DD kill... A végén már egyedül maradtam egy Gearing, egy Marceau, egy Zieten és egy Chkalov (vszínűleg nem nagyon maradt repcsije ekkorra) ellen. Még becappeltem a B-t, kilőttem a Gearinget de aztán megjött a Marceau 5-ről is szétba**ta a fejemet :D
Ő volt a best playerünk :D Fél meccsen afk, a másik felén meg nem tudjuk mit csinált :D És az emberünk ahogy elnézem így játszik minden meccsen 5255 meccs óta... Ja a srác Benson main.
WR-em mélyrepülésben ismét :D Miközben minden más statom tartja magát, vagy növekszik. Welcome to WoWs 2022!
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.01.09. 11:51:56
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.09. 11:09:01
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Nekem meg van a t7-es Belfast, és az edin is. Mindkettő jobban bejön mint ez. Nem beszélve a többi t8-as könnyű cirkálóról. Ízlések és pofonok. Minden esetre nem nagyon találkozol vele random mm-ben sem. Az elég jó mutatója, hogy mennyire közkedvelt egy hajó, vagy sem.
Itt van még LWM részletes vizsgálata is.
Itt is jól leírja, hogy a "fícsörökön" kívül nem nagyon van más amiért szeretni lehet.
BB: Roma, Tirpitz
Cirkáló: Bagration, Mainz, Bayard, Atago, Irian
DD: Cossack, Loyang
Elmegy kategória t8 részemről:
BB: Kii, Borodino, Brandenburg, Alabama
Cirkáló: Prinz Eugen, Congress
DD: Orkan, Kidd
Erősen nem ajánlott:
Gascogne, Tiger 59, Belfast 43, Ochakov
Félkövérrel a nekem is meglévők. No persze ezek csak az általánosságban vett dolgok. Mindenre meg van a "megfelelő" hajó kb.
Massa lenne az első nálam is amit ajánlanék, de az ugye nem elérhető jelenleg. Így a premium shopban jelenleg elérhetőket vettem alapul.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.01.08. 18:47:34
BB-ben nekem is a Massa a kedvencem.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.08. 18:42:16
Ha arra gondolsz amivel rögtön t5-ről tudsz indulni akkor nézd meg ezt a cikket. Ezen az eventen lehet megszerezni a t5-ös Omaha, Jaguar, Conte di Cavour hajókat. Játékban választanod kell a 3 "hó óriás" közül. Modus, Sertum vagy Munera. Ez a három ág adja külön-külön a hajókat ha végigcsinálod a küldiket. Akár mind a 3-at is megszerezheted. (nekem pl. már a Jaguar meg lett, és nem vagyok messze az olasz BB-től sem) Nekem pl. mindegyik megvolt már, de a kapitány miatt is megéri megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.01.04. 20:19:20
De hogy valami jó is legyen, ma összehoztam egy 182 300-as sebzést COP-ban. Előbb utóbb jöhet már majd a normál is T5 körül ha belejövök .
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
És ha nem vagyok fa*z a végén, akkor még egy Kurfurst is meg lehetett volna devstrikera... <#szomoru1>#szomoru1>
Rossz felé fordultam a capben, nem kerültem elég messzire tőle amikor beoldalazott a cap mellé. Ha jó irányba fordulok akkor meg lett volna a 6km és szerintem a Halland torpokkal még simán le is kaptam volna. Hydroja már pont nem volt, mert előtte ellőtte amikor a sziget mögött vártam rá :)
1. Marceau: 5 spot és kb. 2.000 pont a csata végéig
2. Yugumo: 0 spot és kb. 29.000 pont a csata végéig
Azt hittem úgy számolja, hogy spot-tolok és amit a többiek bevarrnak annak a hajónak abból lesz ez a pont. De a fentiek ennek szöges ellentéte. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.02. 10:13:10
B.U.É.K. mindenkinek. :)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Abban viszont semmiféle logikát nem látok, hogy a szénné nerfelt Bismarckhoz minek csinálnak ennyi perma camot. Nekem a gothik is tetszett, bár pont azért nem adtam ki rá pénzt, mert meg van az eventes 2 historical és a Sam, szóval van miből válogatni. A gothic nekem már csak azért is tetszik, mert igy jobban hasonlit egy Wh40k-s hajóra, mint a Wh40k-s camoval. Én a Roma Kobayashi festést érzem kicsit túlzásnak, már csak a hatalmas tartály miatt is, ami a felépitmény tetején van.
Az Omaha camoval egyébként az amcsi LCA ág talán az első, amire T10-ig van eventes perma camo. Research resetnél mondjuk nem árt ha van, mert free xp-t nem szivesen költök rá, a sima camokat meg inkább azokra a hajókra teszem, amikhez nincs perma.
No, ez év utolsó magamnak adott feladata is teljesítve. Omaha állandó álca begyűjtve, bár elég furán fest agyon csillagozott álcában harc közben. :)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.