A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #20547 Na jó, kitakaze szerelem első látásra. Jobb, mint az akizuki. Féltem a feljebb lépéstől, mert ugye ugyanaz a tüzérség megy most már végig, és akkor 8-as szinten vagyok vele a legerősebb, de igazából nem ez a döntő, mivel rombolók ellen ez a 3 seces 8 ágyús verzió bőven elég. Azért jobb szerintem, mert egyrészt 9-es szinten nem kapok 2 szinttel magasabb hajót, másrészt 12 km-es torpedók és 12-őt lehet elereszteni, harmadrészt gyorsabb, negyedrészt a légvédelme is erősebb, ötödrészt a HP-ja is több, hatodrészt nem igazán félek vele harcolni romboló ellen. Nem nagyon van olyan romboló, ami papíron döntően erősebb volna. És jó az álcája, hát 6,1. Amivel rendre beszopatnak, az a radar. Sokszor nem is látni a radaros hajót, mert elbújik, aztán tök váratlanul ott vagyok a szarvihar közepén. Most szépen kiírom az összes radaros hajót osztály szerint, a radarjaik tulajdonságait mellé, aztán kinyomtatom egy papírra, és aztán számolni fogom a hajókat a térképen. Megnézem hol bukkant fel, hol várható, és aszerint készülök. Mert így profi. :P