A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #20520 Valamelyik nap találkoztam egy csávóval, aki Dánkörkkel jött be. Először is kiállt a pálya szélére úgy, hogy full broadside az ellenfélnek és orral a pálya széle felé. Aztán úgy fordult meg, hogy seggel. Érted!? Egy orrágyús hajóval seggel fordul. 2600 csatája volt, ebből 1300 Dunkörkkel. És a gyökér 1300 csata alatt nem jött rá, hogy azért van az orrában a két torony, hogy ne kelljen oldalt állni, mert az sérülékeny. Miután sikeresen megfordult, elvitte a Myoko torpedója. Kevesebb mint 200 base xp-t kapott.
Most a napokban azért többször néztem a játékosok profilját, és ilyen 1000- csatás játékosok T9-10ben, meg Rankeden, 45% alatti WR-el, és a csapatom több mint fele ilyen. Volt egy csapat Randomban, ahol hármunknak volt 50% felett és a csapat több mint fele 45% alatt volt.
Múltkor már egy kérdeztem, hogy az ilyen játékosok mit élveznek a játékban? Azt hogy 3 perc alatt meghalnak? Megkaptam az Acasta-t, ma mentem vele egy kört. Még 15 sec volt a torpedó betöltéséből és a gyerek mögöttem már nyomta a hydro-t. Úgy, hogy legalább 2 sziget volt közte és az ellenfél között, akikből még nem is volt senki spottolva. Mire az ellenfél eljut oda, hogy torpedózzon, lejár a hydroja. Az ilyen instant report/fekete lista. A botok legalább megvárják amig spottra kerülnek.
Szóval a múlt héten sebzéses Naval volt. Minek szenvedjek magas tierben, amikor kicsiben szórakoztató is, jobban is jön a sebzés, plusz ha ilyen agyhalott gyökereket kapok, még akkor is le tudom hozni a meccset. A Derzki-vel (T3-as orosz dd) volt 193k sebzésem. Clemsonnal 123k. A Caledonnal csak 67, viszont jött egy Die Hard meg egy Double strike. Alighierivel (T4-es olasz BB) 167k sebzés és csak második lettem, egy bot megelőzött xD A poén az volt, hogy Svietlana-val lehozta a meccset 2 BB ellen. A Suvorovval volt egy 5,5 perces csatám, 76k sebzés. Nyilván egy kezdőnek vagy kevésbé jó játékosnak kevesebb ilyen jó eredménye lesz, de a nagy számok törvénye alapján nekik is becsúszik néha. De magas tierben garantált az, hogy ők lesznek a First Blood. És miért mindig csapattársnak rakja be ezeket? Rakja be ellenfélnek! Nem fogok panaszkodni, eskü!