World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az asymmetric battle mód nagyon nem adja. GK-m mellé bepakolt 5 botot, másik oldalra meg 0 botot, csak T8-as hajókat. Szerintetek nyertünk? 😄
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Tudnátok nekem ajánlani egy aktív magyar klánt ahol szívesen látnának egy aktív tagot?
Olyan kellene akik kláncsatákban is aktívak és van rendes csapatmunka.
Ahol most vagyok az nem is magyar és nem túl aktív. Tapasztalat kb 3 év "hajókázás" :-)
Köszönöm!
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
Hasonló célzási problémáim vannak a holland airstrike-al, bár ott az elmúlt 1-2 hétben már egész szép eredményeket sikerült elérnem, tehát jobban megy mint a spotteres célzás.
Am ha ez bejön neked, akkor ajánlom a Lazo-t, az egy nagyon brutál kemper cirkáló. Az egyik első csatám T9-ben volt vele, nagyon csúnyán leégettem több BB-t.
El se tudom képzelni, hogy lehet szeretni... esetleg úgy hogy valakinek sikerül első 3-4-5 meccsén kikapnia full agyhalott ellenfeleket és azt hiszi a hajó volt a jó 😄
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.01.30. 20:07:15
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.25. 21:21:48
Akizuki
Fiji
Schwanhorst
Mért vettem meg?
1. Nincs csatahajóm. A Bismarckot használtam, de mikor a másodlagos fegyverket megbuherálták, elkeseredtem, és eladtam.
2. Nagyon fekszik nekem ez a csatahajó-csatacirkáló ötvözet. Graf is ilyesmi. Szerintem zabálni fogom.
3. Szép hajó, és imádom a 3 ágyús tornyokat. A Graf tornyait pakolták rá, csak messzebbre lő.
De ez is olyan dolog, kinek melyik áll kézre és játék stílusra jobban. 😊
Nem tudom létezik-e durvább, mint mikor két tűzerős, jó légvédelmű, füsttel egymást támogatni tudó romboló van egy szakaszban.
Most már ha látom hogy pattogós, akkor fordulok vele szembe, és a nagyját megúszom.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.24. 13:06:33
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Van köztük olyan típus, aminek a repülője súlyos sérülést okozott. Egyszer egy japán a csata elején elintézett torpedókkal, csak néztem. Nagyon régen volt olyan, hogy két irányból támadott hordozó, ez meg egyszer szemből küldte rám, utána amerre fordultam, abból az irányból oldalról. Kurvajól csinálta, el is süllyedtem. A másik hogy asszem rakétával robbantották le a fél HP-mat, egyetlen támadással. Azért az is meglepő volt. Általánosságban viszont az én szemszögemből mintha a bénázás menne, tehát berepülnek a hajók fölé, csinálnak egy támadást, a repülőik elhullanak közben, minimális károkat okoznak. Aztán próbálják megint.
Melyek szerintetek a hajókra legveszélyesebb CV-k, repülőik képességei alapján?
#20036 Elvileg a tech tree-ben mutatja hogy mennyi van vissza a következő duplázóig. Ismét felhivnám rá a figyelmet, hogy a játékból több perma camot is ki lehet farmolni (mostanra pl a teljesen US LCA ághoz van perma camo) aminél ugyan vannak jobb bónuszt adó camok, igy viszont nem kell azokat fogyasztani. Bár akinek van ideje eventezni, azok elég jól adnak egyszer használatos camokat is. Am érdekes, hogy a Wargaying kivette a legjobb szenes camot és úgy rémlik, a tavalyi eventek már "national" camot sem adtak olyan jól, mint 2-3 éve.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.23. 09:58:35
Rá kéne vegyem magam nekem is 😄 De olyan keveset játszom mostanában, hogy egy örökkévalóság lenne újrahúzni még a Harut is.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.01.23. 07:11:40
Clan Battles
From February 21 to April 11, the 16th Clan Battles Season will be held on tier X ships in a 7 vs 7 format.
Restrictions:
Aircraft carriers are not allowed.
No more than two battleships per team.
No identical ships are allowed on a team.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sőt régen volt valami olyasmi hogy a gép ami nem dob az nem sérül akkor amikor dob az első raj vagy nemtom,és volt is rá t8as angol cv,az idomitable ami kb ebből élt
slingshot ,azaz csúzli manőver 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.22. 16:20:05
Jó szériát futok, az első 10 meccs az 8 vereséggel zárult, de a követketző 20 csata az olyan jól futott, hogy most 54%-os a winrate. Beizzítottam a modokat is, amiket Caliph ajánlott, tök hasznos a detect számláló például, illetve az a kanyarodási szöget mutató. Az is jó hogy ha már ki tudom jelölni a hajót, akkor megmutatja van-e radarja, hydroja. Fú, nagyon jól érzem magam, most ráéreztem. Mindjárt megveszem a hajóhoz az egyedi camuflágot, ami annak a jele, hogy elköteleztem magam a hajó mellett. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.22. 14:52:03
én a játék kezdetén az adott cv leggyengébb támadó rajával megyek egy kört,felderitem melyik ellenséges hajók merre indulnak,aztán dd keresés. igy a csapat tudhatja mire számítson egy oldalon.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.22. 12:35:50