22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#19929 Bélfasz43-al mi bajod? :) -
Toweliee #19928 Mainz. -
#19927 Ajánlott t8 RÉSZEMRŐL (sorrend csak a prem shop miatt van nem erősségi):
BB: Roma, Tirpitz
Cirkáló: Bagration, Mainz, Bayard, Atago, Irian
DD: Cossack, Loyang
Elmegy kategória t8 részemről:
BB: Kii, Borodino, Brandenburg, Alabama
Cirkáló: Prinz Eugen, Congress
DD: Orkan, Kidd
Erősen nem ajánlott:
Gascogne, Tiger 59, Belfast 43, Ochakov
Félkövérrel a nekem is meglévők. No persze ezek csak az általánosságban vett dolgok. Mindenre meg van a "megfelelő" hajó kb.
Massa lenne az első nálam is amit ajánlanék, de az ugye nem elérhető jelenleg. Így a premium shopban jelenleg elérhetőket vettem alapul.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.01.08. 18:47:34 -
#19926 T8-as cirkában a Congress elég faja, kis Alaska, 9 helyett 7 ágyúval.
BB-ben nekem is a Massa a kedvencem.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.08. 18:42:16 -
Darun #19925 Én mondjuk a Tirpitz helyett a Kii-t ajánlanám inkább. Illetve bő fél éve a Massa-t, de ugye az annyira op volt, hogy már kivették. DD-k közül a Loyang vagy a Cossack. A cirkálókkal kicsit gondban vagyok, mert az oroszok közül csak Kutuzovom van, a másik hármat nem ismerem, sőt! Most hogy végignéztem, T8-as prém cirkákkal nagyon nem állok jól, az Atagao van meg, az viszont elég jó. -
rebekakocsis #19924 Úgy mindenre ami jön, eventek, kampányok, stb. Én a Brandenbur/Tirpitz vagy Mainzra gondoltam. De nyitott vagyok másra is. -
#19923 Illetve melyik kategória érdekel? BB, CA, DD? -
Darun #19922 Melyik küldetésekre gondolsz? A Dockyard? -
rebekakocsis #19921 Melyik prémium 8as hajót érdemes megvenni, a küldetések miatt? -
Paradoxon61 #19920 Itt tartok én is. Omaha nekem megvolt, pont ott tartottam a fejlesztésben azon az ágon, de az állandó álca jól jött, Jaguár is pipa és szerintem az olasz BB is meglesz, van még rá majdnem 2 hét ha jól néztem. -
#19919 Omaha és Jaguar pipa, már csak a digó csoda van hátra. Az Omaha pont jól is jött, mert pont pár hete nulláztam az ágat research pontokért. Így legalább nem az elején kell kezdeni. -
#19918 Olasz BB ág? A tech tree-ben
Ha arra gondolsz amivel rögtön t5-ről tudsz indulni akkor nézd meg ezt a cikket. Ezen az eventen lehet megszerezni a t5-ös Omaha, Jaguar, Conte di Cavour hajókat. Játékban választanod kell a 3 "hó óriás" közül. Modus, Sertum vagy Munera. Ez a három ág adja külön-külön a hajókat ha végigcsinálod a küldiket. Akár mind a 3-at is megszerezheted. (nekem pl. már a Jaguar meg lett, és nem vagyok messze az olasz BB-től sem) Nekem pl. mindegyik megvolt már, de a kapitány miatt is megéri megcsinálni. -
rebekakocsis #19917 Milyen olasz és hol találom? -
Darun #19916 Annak is megéri őket kiszedni, akinek nem kell az adott hajó. El lehet adni, egy kevés pénzt dob arra is és van egy ingyenes plusz kikötőhely. Mondjuk mióta a havi küldikből kettőt is ki lehet szedni, ez kevésbé értékes. A perma camo meg megmarad, ha esetleg később még is neki akar állni valaki az adott ágnak. -
Paradoxon61 #19915 Darun egyik hozzászólásában adott egy ötletet, amit köszönök és le is csaptam rá. Így meglett az eventből a francia romboló az álcával és most nekilátok az olasznak is. Így mint a francia rombolót, mint az olasz csatahajót (ha összejön) egyből az T5-ről tudom indítani. :)
-
Paradoxon61 #19914 Köszönöm. :) -
pajer_csaba #19913 A Viribus Unitis. TierV-ös hajó, papíron. Gyakorlatban TierIV-esnek is alig menne el, a képességei alapján erős TierIII-as. Coop-ban sehova nem érsz oda és semmit nem érsz el vele, Randomban ingyen célpont vagy az ellenfélnek - szinte minden megöli, amit az ellenfél fel tud vonultatni (szinte 0 torpedó-proteksön, 100%-ban 0 légvédelem, nagy citadella + rossz kilövési szög a négy toronynak, azaz full broadside, megsépkelve az icike-picike lőtávval). Ha véletlenül nem halsz meg, akkor az meg azt jeleni, hogy egyszerűen nem értél oda az ellenfél lőtávjába, mire a sajátok kiszedték őket és kvázi lehozták a meccset.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.01.04. 20:19:20 -
Paradoxon61 #19912 Az egyik legrosszabb élmény amikor az ember nullás meccset fut. Sosem volt ilyen meccsem régen, de az ünnepek alatt 3 nullásat is sikerült összehozni COP-ban. Az első 1 DD-vel volt balfácán voltam. A 2 és a 3 a kapott prém Texas-al. 2 nullás után azonnal át is váltottam kreditre és inkább felszereltem belőle egy másik hajót. Rá kellett jönnöm, hogy azzal COP-ban csak akkor szabadba játszani, ha egy kicsit séta hajókázni akarok 20-as sebességgel közben horgászva. Nem tudom ki hogy van vele, de nálam ez az "ilyen hajót többet ne" kategória. De ha van még ilyen "sétahajó" legyetek szívesek szóljatok, hogy tudjam mit kell nagy ívben elkerülni. :)
De hogy valami jó is legyen, ma összehoztam egy 182 300-as sebzést COP-ban. Előbb utóbb jöhet már majd a normál is T5 körül ha belejövök . -
Darun #19911 Erre a "T10 BB-k a lista alján" dologra csak annyit jegyeznék meg, hogy tegnapelőtt Alsace-al berakott Ocean mapra. PErsze egyből jöttek a "Best map" "At least, no hidding behind isles" és hasonló megjegyzések. Mire megnyugtattam őket, hogy az Ocean map-nak is van széle. 5 Perccel később 10 hajónk meg is találta. Persze nyilván engem a másik oldalra rakott, két cirkáló kisért, az egyikük még nálam is bátrabb volt, a másik meg nem még időben meglógott, meg az első halála után mindenki engem lőtt, szóval volt ideje eltűnni és még lövöldözhetett is. Mivel a csapatom a másik oldalon bohóckodott, az ellenfél átpusholt az én oldalamra, mindenki HE-vel lőtt, maradt kb 8k HP-m, mire sikerült leráznom őket. Sebezni persze nem sokat sebeztem, ellenben 2,5M potenciális összejött, noha ezért nem jár plusz xp. Spot dm se nagyon jött, mert ugye Ocean mappon max a füst takarhatná a hajókat. Látszólag én se sokat tettem hozzá a meccshez, de azért felmerült a kérdés, ha nem vonom magamra kb 8 hajó össztüzét, akkor is nyer a lemmingvonatunk? -
#19910 az egy dolog hogy az alján,de a 600xpt kb azért kapod hogy rányomsz a battle gombra :D -
carp3tm0nster #19909 Azért a T10-es BB-k a lista alján... -
Darun #19908 Részvétem a csapat miatt! -
#19907 Majdnem sírva fakadtam a végén...
És ha nem vagyok fa*z a végén, akkor még egy Kurfurst is meg lehetett volna devstrikera...
Rossz felé fordultam a capben, nem kerültem elég messzire tőle amikor beoldalazott a cap mellé. Ha jó irányba fordulok akkor meg lett volna a 6km és szerintem a Halland torpokkal még simán le is kaptam volna. Hydroja már pont nem volt, mert előtte ellőtte amikor a sziget mögött vártam rá :) -
#19906 Kapisgálom, köszi! :) -
Darun #19905 Nem kell hogy csak ő lássa. Van megosztott spot dmg is. Ha pl két dd is spottol egy olyan ellenfelet, akit mondjuk egy BB nem lát és rálő, akkor felesbe kapja az assistot a két dd. A lényeg az, hogy aki a sebzést okozza, az ne lásson rá a célpontra (értsd: takarásba legyen). A takarás lehet füst is, tehát ha spottolni akarsz, akár húzhatsz füstöt az ellenfél és a csapattárs közé, igy ő nem fog rálátni. -
#19904 A spotting dmg csak akkor a tiéd, ha csak a te látótávodon belül van a hajó és úgy találják el mások. Ezért könnyebb DDvel spotting dmg-t "farmolni". -
Darun #19903 Attól hogy te spottolod fel, még nem biztos hogy a spot dmg is a tied. A spot azt jelenti, te látod meg először, de ha valaki rálő akinek amúgy szintén a látótávjában van, akkor nem kapsz assistot. -
#19902 Tudja valaki, hogy a "damage upon your spotting"-ot hogy számolja?
1. Marceau: 5 spot és kb. 2.000 pont a csata végéig
2. Yugumo: 0 spot és kb. 29.000 pont a csata végéig
Azt hittem úgy számolja, hogy spot-tolok és amit a többiek bevarrnak annak a hajónak abból lesz ez a pont. De a fentiek ennek szöges ellentéte.
Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.02. 10:13:10 -
Paradoxon61 #19901 Omahához nekem sincs, így annál én is ezt használom. :) De annak még jól is áll ez, lehet azért mert karcsú hajó.
B.U.É.K. mindenkinek. :) -
#19900 Omaha dettó, csak nekem nincs másik permanent. -
carp3tm0nster #19899 Ranked megint játszhatatlan vagy 3 napja... -
Paradoxon61 #19898 A hajógyári Dreadnought is ilyen karácsonyi neonsoros. Amikor megkaptam, elvittem 1 körre és bár csak T3-as, jó kis hajó. Viszont végig az az érzésem volt vele így, hogy egy úszó karácsonyfával lövöldözök a tengerem és bevallom, kiröhögtem saját magam. Szerencsére 2 camo van hozzá és le is cseréltem mindjárt, hogy ne egy karifával lövöldözzek. :) -
Darun #19897 Izlések és ficamok. Pont tegnap néztem én is közelről egy karácsonyi camos hajót, a korláton cikázó sárga neonfényt mondjuk kicsit túlzásnak találtam, de a francia dd eventes camo is valami hasonló kék szinű izé, az egész jól néz ki. Bár a kedvence(i)m a francia BB-s camok.
Abban viszont semmiféle logikát nem látok, hogy a szénné nerfelt Bismarckhoz minek csinálnak ennyi perma camot. Nekem a gothik is tetszett, bár pont azért nem adtam ki rá pénzt, mert meg van az eventes 2 historical és a Sam, szóval van miből válogatni. A gothic nekem már csak azért is tetszik, mert igy jobban hasonlit egy Wh40k-s hajóra, mint a Wh40k-s camoval. Én a Roma Kobayashi festést érzem kicsit túlzásnak, már csak a hatalmas tartály miatt is, ami a felépitmény tetején van. -
#19896 A mostani karácsonyi kék-sárga csillagos camo se egy szépség, hogy őszinte legyek. De a Bismarck Gothic is kicsit túlzás sztem :) -
Darun #19895 Van pár nagyon ergyán kinéző camo a játékban. Nekem pl a T10-es rombolókra post-apoc perma camok vannak, mert anno azt sikerült kiszedni eventből. És azok még nem is a csányabbak közé tartoznak, az Algerie-re pl space camom van, az pl elég játékidegen.
Az Omaha camoval egyébként az amcsi LCA ág talán az első, amire T10-ig van eventes perma camo. Research resetnél mondjuk nem árt ha van, mert free xp-t nem szivesen költök rá, a sima camokat meg inkább azokra a hajókra teszem, amikhez nincs perma. -
Paradoxon61 #19894 Tono34 grati. :)
No, ez év utolsó magamnak adott feladata is teljesítve. Omaha állandó álca begyűjtve, bár elég furán fest agyon csillagozott álcában harc közben. :) -
#19893 Wow! Az nem rossz drop! :) Állítólag jó pontos! -
#19892 Karácsony megvan, SC most dobott egy Borodinot :) -
carp3tm0nster #19891 Kellemes Karácsonyt és az RNGesus legyen veletek! -
#19890 Kellemes Ünnepeket!