A Wargaming új MMO játéka
-
Paradoxon61 #20450 Az idősek máshogy gondolkodnak. Igaz, hogy a Heroes és jó pár körökre osztott stratégiai játék nem igényel gyors reagálást. De valójában régen amin valóban felnőttünk, azok a commodore és társai ügyességi játékai amik viszont gyors reagálás nélkül játszhatatlanok voltak. Megjegyzem én is a DD-ket kedvelem inkább vén fejjel, mert igazából az szórakoztat és megmozgatja ,mind a gondolkodást mint a kezeket. De a valódi ok az időseknél a lassú járművekre való áttérés inkább felfogásbeli dolog. Mi már nem vágyunk sem babérokra, sem adrenalinra túlzott mértékben mert az inkább káros mint hasznos ránk nézve. Inkább a nyugodt játék, ami szórakoztató anélkül, túlzottan megemelné az öregek amúgy is magas vérnyomását. :) Erre jók a heavy tankok és a BB-k. Nálam a DD és BB váltogatása a nyerő. Máshogy tekintünk a játékra. A mi szemünkben fontos hogy ismerje az ember a játék alapjait és ne majom módjára keringjen, de nem lét kérdés hogy mindent betéve tudj és az alkoholisták kísérő itala legyél a sör mellé.. (Unicum). :) Szórakozás. Amíg szórakoztat játszom, ha úgy érzem idegesíteni kezd, abbahagyom. Ennyi.
Most 2 kört mentem, aztán mára ennyi. Mindkét körben sikerült találkozni az idióta ba..ma által berakott hülye SUB-jával ami ugye vidáman eregeti a torpedóját és esélyed sincs BB-vel kikerülni. Aki ezt kitalálta és így berakta, az nálam Darwin díjas.... :) További szép napot mindenkinek. :)
Az öregség átka. Nem mumus hanem Darun üzijére reagáltam.
Utoljára szerkesztette: Paradoxon61, 2022.07.13. 14:42:35