A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2044 Az a szép a három pontosban, hogy engem állandóan berak középre csatahajóval. Megvan a Kongo. Középről kezdtem. Bármelyik szélső pontra megyek, ezzel a döggel egy év mire odaérek. Középre nem akarok menni, mert 2 oldalról lőnének. Elindultam balra, A-pont. Megyek békésen, erre torpedóbombázók mellémvágnak pár torpedót, nagy része be is megy. Javítás, megyek tovább, még mindig a horizonton az A-pont. Torpedóbombázók újabb kör, legalább 6 torpedót bekaptam. Hp 49ezerről közel nullára, ilyen állapotban végre odaértem az A-pont közelébe ahol természetesen pár lövéssel kiszedtek. És semmit nem csináltam, csak mentem!!!! Egy ekkora csatahajó nem kanyarodik, nem áll meg, semmi esélyem a mellémdobált torpedók ellen!!!
Úgy látom magasabb szinteken ez is erősen élvezhetetlenné válik, illetve szakasz nélkül totál esélytelenné. Ez a baj a legtöbb online cuccal. A tankosok is hetestől esélytelenek egyedül, úgy látszik itt a Myogi lesz a csúcsmodell, meg a St. Louis, ezekkel még vannak jó körök....