banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Bensonnal együtt ugye a T8-10-es hajóparkot is ki kell tapasztalni, nagyon jó kis agymunka ez. Időseknek ajánlanám a rombolózást pasziánsz helyett. Tulajdonképpen a rombolózás a váratlan szituációkban történő gyors döntéseket gyakoroltatja, illetve a rutinok bevezetését (pl. ha elején felfedeznek azonnal lecsapok a füstre, míg korábban még szórakoztam füst nélküli meneküléssel, hátha megúszom). Tegnap jó volt, egyik csatában 3 ellenséges romboló, egyik a Kléber. Mondom csak ne az én oldalamon legyen. Én egy 8-as vagyok, a 10-est rakja a túloldalra a 10-esünkkel szembe. Ezen agyalgatok, miközben érkezik is a jelzés, egészen korán, hogy romboló. Mondom mi? Zoomolok. Orrom előtt a Kléber. 44 csomóra rárakta a boostot, nem is tudom mennyivel jön olyankor. 50 csomó? :D Pillanatok alatt a sarkamban volt, csaptam a füstre, szerencsére a cirkálók leszedték rólam. Utána néztem meg, hogy bzmeg ez 44-el megy alapjáraton. Kicsit olyan feeling volt, mint a Kelly hőseiben, mikor belefutottak a tigrisekbe. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.12. 08:16:41