A Wargaming új MMO játéka
-
Ez igen! Szép! Jól osztottad!
Még egy jótanács ha meccset is akarsz nyerni: Segítsd a csapatodat a DD-k felkutatásában! Pl. ebben a csatában neked is "jót tett volna" ha nem lő seggbe :)
Legyünk őszinték: A BB-k farmolása a legegyszerűbb feladat :) Lomha, nagy és sok az HP. Sok esetben 0 AA. Teljesen rendjén van ha őket farmolod, de a taktikai helyzetet folyamatosan figyeld. Most is csak pislogtam amikor láttam, hogy meg sem próbálod strikeolni a DD-t melletted. Ez a későbbiekben sok vesztes meccshez vezethet!
Ha nem is rakétázod meg a DD-ket, a fighter plane-t hagyd a fejük fölött amikor bespottolod őket, és akkor a csapatod látni fogja egy darabig. És ha értelmes csapattársaid vannak akkor lövik is. Vagy amikor a te DD-d akar cappelni, akkor adj neki is fighter plane-t, mert ha kikapsz egy nem ilyen agyhalott red CV-t, hanem egy olyat aki nagyon vágja, akkor az a te DD-idre megy először! Most is ahogy elnéztem szerencséd volt, hogy a te csapatod ügyesen levadászta őket a segítséged nélkül. Nem lesz ez mindig így :) És akkor hiába a 100k dmg, lose lesz a vége :) Amúgy maga a dmg farming az jól megy már, azt látni. Most jöhet az advanced (team) tactics :)