banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Igazából majd minden hajó úgy működik, hogy ha ráérzel a játékstilusára, akkor tetszeni fog. Én anno a japó cirka ágat kb másfél évre abbahagytam az Aoba-nál, mert nagyon nem ment, az orosz DD ág sem jött be különösebben, a Mink-nél hónapokig szüneteltem, mert egyszerűen nem éreztem. Aztán a végére annyira belejöttem, hogy már sajnáltam elkezdeni a kövi hajót. Vannak olyan hajók, amik jobban kézreállnak, univerzálisabbak, könnyebb velük játszani. Nyilván az az ideális, ha a saját játékstilusod és a hajóé minél közelebb van egymáshoz. Az sem mindegy, milyen csatamódban játszol. Most hogy a GoKu prém lett és bekerült a Preussen, ismét elkellett kezdenem grindelni a FgD-vel. Az a hajó egy fos. Igazából a Bayern felett az egész német ág az és a Preussentől se várok csodát. Ha már T9, két legyet egy csapásra alapon Rankedezni szoktam Fricivel. És a hajó működik. Nem érzem annyival gyengébbnek, mint Random csatákban, illetve érzésre nem szopok vele többet, mint pl Georgiával. Nyilván nem a hajó lett jobb, csak megtaláltam vele azt a környezetet, ahol érvényesülni tudok.