banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Tévedtem. Kb az összes kezdő hibát elkövetted. Nem tudom neked ezek nélkül hogy megy T6-ban, nekem még ezekkel is szarul.

A játék végére nem maradt egy géped se. Én a japó torpedóvetőkből indulásra rögtön 2 rajt eldobnék, a rakétásból/bombavetőből is 1-1 mehet vissza. Ez Ranked volt, Randomban a csata felénél már nem lenne mit felküldened. A W-t (gyorsitás) tartogasd magára a támadásra. Minél kevesebb időt tölts a légvédelem hatókörében. Ezt a csatát igazából nagyon beszivtad, mert csupa AA-s hajót kaptál. Ráadásul a lehető legrosszabb célpontokat választottad. Amerikai CV-t tök felesleges támadni, úgy sem fogod tuni kiszedni, ellenben lelövi az összes géped. A GEorgia-Alaska kombó eredményét is láttad, mindkettőnek böszme légvédelme van és még együtt is mentek. Amikor a végén rámentél torpedóvetőkkel a BB-re, nem használtál heal-t (mondjuk előtte se) simán hagytad hogy minden gépet lelőjenek. Hátulról ne támadj ha lehet. Egyrészt távolodó hajót kell utolérned, ami azt jelenti hogy tovább vagy a légvédelem lőtávjában viszont később érsz tüzelési pozicióba. Ha szemből még, még az előtt kezd meg a támadást, hogy a célkereszt a célpont fölé érne, mert a GEorgia-ról is majdnem lecsúsztál. Az iszonyat mákos dobás volt, még 2 citet is beadott.
    Ami tényleg a kezdő szint alapja: minden meccs elején nézd végig az ellenséges hajók listáját, nézd meg a légvédelmüket. A számszerüsitett érték csak hozzávetőleges adatot mutat, de már abból is meg tudod állapitani, hogy az Albemerle a legkönnyebb célpont. A haladó szint, ha azt is megtanulod, mennyi az egyes hajók légvédelmének lőtávja, mennyi flak van, mennyi a dps különböző távokon. Magányos, sérült hajókat támadj, Rankeden sokszor a BB-k is HE-vel lőnek, a HE elég jól szedi az AA-t a hajókról. Bónusz tipp Rankedhez: már azzal is előnybe hozod a csapatod, ha először elmész a C cap-re és reseteled a foglalást, vagy spottolod a BB-nek a foglaló hajókat. A vadászokat használd arra, hogy spottoljanak, mert a támadás után leesik a spot az ellenségről. Alacsony szinten simán meg lehet lenni a Hidden Menace nélkül, T8-nál én erősen ajánlanám. A japó gépek amúgy gyorsan fogynak, kevés az életük, szóval ha jól játszok vele, akkor is számolni kell veszteséggel.
    Ezek tényleg a legalapabb dolgok voltak. Ha lehet, kérj meg valakit, hogy gyakorlózzon veled. Próbálkozhatsz Coop-al is, de annak nem látom sok értelmét. Egyrészt a botok segg hülyék, másrészt még a Rankednél is gyorsabban véget érnek.