banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Aha, szóval speciális hajó, tartania kell a távolságot, és onnan osztani az áldást. Akkor nem az én hajóm. Én az univerzálisakat szeretem, pl. a Graf és a Scharnhorst is azért fekszik. Van páncélzatuk, és közelre, nagyon közelre, és távolra is veszélyesek. Scharnin pl. tök kedvelem a felderítő repülőt, szeretem meglepni 20 kilométer fölötti találatokkal az ellenfelet. Közelre meg a múltkor Bismarckkal fájtoltam, szerintem nem tudta, hogy vannak torpedók, mert megközelített, és élvezte, hogy a másodlagosa vidáman tüzel. Azt már nem élvezte, hogy kapott 2 torpedót. :D

Tulajdonképpen még keresem azt a tier 8-10-es cirkálót, ami jól éget, jó páncélzatú, jól manőverezik, gyors, torpedós, és messzire is lő. :D

Azumába az volt a félelmetes, hogy három sorozattal szétégetett, ugye egyszer oltottam, kétszer végigégtem, és szabályosan féltem bekapni a következő sorozatot, mert hiába forgatom a hajómat, elkezdek égni, valamikor oltok, de közben kapok még egy találatot, és kész vége. Röhög rajtam.

Ja és nagyon szép hajó. Lapos, nincsenek indokolatlan építmények rajta. Azért erősen gondolkodom. Van egy jó japán kapitányom. Ah.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.07.04. 09:36:40