banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Az előző szezonban kb 45% volt a WR-em, igaz hogy ebben a T6-7-es Bronz is benne volt, viszont csak Silverig jutottam. Most már az első fordulóban meg lett a Silver, igaz hogy vért pisáltam érte. A kvalifikációig még csak csak eljutottam, ott viszont tényleg szenvedés volt a 6 csillag. 70 csatából, 53%-os WR-el, tegnap este lett meg a Silver.

Goldról nyilván nem tudok véleményt mondani, de az sejthető, hogy a mostani új szabályok szerint (bronzban az első két hely nem veszit csillagot, goldban viszont mindenki) megint a gyökereknek kedvez, könnyen feljutnak majd Silverbe, a Gold Rank 1-ért viszont a jó játékosok is le fognak izzadni. Amúgy sztem ebből a rendszerből következik, hogy aki nem időmilliomos noob, annak az első szakaszban sem lesz könnyű a Gold, hiszen ide jószerivel csak jó játékosok jutnak fel az első két hétben. Az hogy neki jött ki a loserate, nos pech.

Mindezektől függetlenül sztem az új Ranked jobb mint a régi. Már ha csak a jutalomszerzést nézzük. Azon ritka kivételek egyike, ami tényleg a játékosok javára lett fejlesztve.