A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #20340 A Missouri volt az első free xp-s hajó, a Nelson-t később rakták be.
CV már volt a bétában is, arra emlékszem hogy a subokat mondták és az volt az indok, hogy "mer a motor nem alkalmas a viz alatti terek kezelésére". Aztán pár éve április elsején a Thunderben volt egy subos event és ugye a WG sem maradhat le (sokkal), fél évvel később a Halloween eventben már voltak subok.
Én most az Azumat kivéve behúztam már minden free xp-s hajót. Akárhogy nézegettem ezt az új economis marhaságot, nekem nem egyértelmű, hogy hogy fog ez működni. De igy elsőre azt látom, hogy a RB-vel ugye megdrágitották a speciális hajókat (több free xp), vagy ha nem akarsz rá free xp-t locsolni, akkor kihúzhatod, de az is lassabb lesz illetve fizess azért is (vegyél xp boostert). Én eddig a reseteknél minden ágat újra húztam, legtöbb esetben még a modulokra se költöttem free xp-t. Mondjuk a perma camok bónuszai jobbnak tűnnek, de ez még csak tervezet, őszig lehet hogy ezt is megvariálják úgy, hogy ne legyen jó nekünk.