22410
A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #19729 Erre diktatórikusan kiraktál mindenkit, kérdés, nélkül és utána élvezted amit a többiek összefarmoltak.
Igazi gerinces lépés volt... -
#19728 Ja. Én is emlékszem, mikor a klán két fele összeveszett és mind a két fele a saját választottját akarta a helyemre ültetni. Meg kaptam privátban meg nem privátban a fenyegető üzeneteket hogy húzzak el... abból a klánból, amit én alapítottam, saját költségemen.
Nem véletlenül írtam a supportnak a témában azonnal. Kaptam is rá hamarosan választ. A WG szabályai egyértelműek. A klán annak a tulajdonát képezi, aki alapította. A vezetést átengedheti saját döntéséből, de erre semmilyen formában nem kötelezhető. A klánból bárkit, bármikor kitehet, ha úgy látja helyesnek. Ebben az esetben akár mindenkit is, ha egyik félnek sem akar kedvezni.
Bármelyik fél vezetőjének adom át az irányítást, a másik felét kidobja és persze engem is.
Nyugodtan lovagolhatsz még ezen a témán akár évekig is. Szabályt nem szegtem. Én legalábbis nem. Nem úgy mint jónéhányan abból a csoportból, akik fenyegetően, vagy bomlasztóan léptek fel.
Azzal is tisztában lehettél, mivel mindig úgy hirdettem, hogy gyűjtőklán. Ha valaki többre, jobbra, másra vágyott, nyugodtan tovább léphetett másik klánba.
Csak ti azt gondoltátok, miután megmelegedtetek a jó helyen, hogy majd összeszervezkedtek és tőlem majd megváltok.
Nem így működnek a dolgok. -
carp3tm0nster #19727 Ja, emlékszem mikor mindenkit kiraktál a klánból... -
#19726 Még szakasz felkérést sem fogadok el csata előtt.
Csak egyedül próbálkozom. -
carp3tm0nster #19725 Kellett volna egy jó klán, és akkor lehetett volna rendesen menni... -
#19724 Én csak randomot játszom, ha belépek.
Ma kifogtam két értelmes csapatot. Egyből meg is lett az eredménye.
Tudták mi a dolguk és azzal foglalkoztak. Volt értelme rombolókat is spottolni, mert ha mutattam a csapatnak, azonnal szanaszét lőtték őket. Az ilyen játékosokat szeretem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19723 Fél éve a közelébe se mentem még T9 randomnak sem, hasonló okokból. Sőt a randomot úgy általában próbálom kerülni. CB, Ranked, Brawl játszik, csak ugye az elég limitált. -
#19722 Amiért nincs nagy kedvem T10 csatákat menni.
Ugyan annyi az egy bites játékos, vagy még több mint T6-T8-ban.
Azt gondolják valami miatt, ha kifejlesztenek, vásárolnak egy T10 hajót, akkor majd az játszik helyettük.
Azután besorsol szerencsétlenségemre ilyen játékosok közé a szerver és kb 2-3 csata után el is megy a kedvem az egésztől.
Nem elég, hogy nagyon sokat kell már dolgozni T10-ben CV-vel, mert minden hajó légvédelmi erődítmény, e mellé párosul CV-ket súlytó XP nerf. Meg persze a játékos zsenik, akiket megkapok.
A mellékelt képen érdemes megnézni az órát, valamint milyen népes a zöld armada a kép elkészültekor. Sok minden más is látszik a térképen, de nem fárasztom a népet vele. CV-seknek meg azonnal feltűnik, milyen sok gépem maradt a csata felére.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Full T10 csata volt, így senki nem panaszkodhatott, mert besorsolták T8 hajóval.
Első percben kitört a pánik a sorok között, mert oldalanként volt 3 romboló, meg két tengó. A csatahajók úgy körbe vették a hordozómat, hogy alig tudtam kerülgetni őket...az alapvonalon. És B+ mind magyaráz, mutogat, hogy szedjem ki a tengeralattjárókat. Mivel? Rakéta nem viszi, torpedó felszínt karcolgat. Esetleg AP bombával?
Dicső romboló és tengó seregünk nagyjából öt percig volt bevethető állapotban.
Hölgyek-urak! Akinek nem akar menni rombolóval az új kihívás, mármint hogy a tengók is rájuk maradnak, akkor nem kell azzal a hajó osztállyal játszani. Úgy tűnik, befellegzett annak a sunyi játékmódnak, hogy settenkedünk valahol és baszogatjuk a hordozókat, meg a csatahajókat.
Ott vannak az elsősorban. Meg kell tanulni mit és hogyan kell tenni, illetve olyan rombolót kifejleszteni, behozni, ami alkalmas a többi romboló elleni harcra. Az baromira nem segítség, hogy Torpedós Settenkével bejöttök és elhullatok 5 perc alatt, nulla teljesítménnyel.
Ki a bánat fogja kiszedni a rombolókat, meg a tengeralattjárókat? Én a CV-l? Semmi fegyverem nincs hozzá.
Esetleg a csatahajós, aki szerencsétlen olyan pánikban van, hogy a remegő kezeivel csak az alapvonalat találja meg a csatahajójával?
Az a maradék 2 cirkáló, aki bent szédeleg a csatában, de olyan béna, hogy csatahajókon kivül mást nem tud el találni? Mikor kellett volna - T5-ben - akkor b***tt megtanulni rombolókra vadászni. Most meg béna hozzá, mert a rombolók meg mozognak. Hát, hogy mik vannak.
Mindegy, csak napok óta ez megy, ha felnézek T10-be. Megint jól elküldtem a népet melegebb éghajlatra.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.20. 18:20:46 -
#19721 én nem tudnám ezt tolni,nincs meg az a személyiségem hozzá ami ide kell,de nem is volt róla szó hogy akarom,vagy irigylem tőlük.
Megvan a saját dolgom amit csinálok és jó vagyok,és megélek.
Persze jó lenne abból élni hogy egész nap játszok,de ennyi nem elég mint irtam,kell hozzá karakter. -
Toweliee #19720 Ti miért nem éltek ebből? -
Darun #19719 A dupla salvo dupla sebzés. Nagyjából. És mondjuk egy kiforduló hajónál az az 5,5 sec is sokat számit, mert a legkevésbé mozgékony CA is 10 sec körül térit kormánylapátot, tehát jó esetben mire a második salvot elküldenéd, már jócskán szögben lesz. Én arra leszek majd kiváncsi, hogy hányan kájtolnak majd és kik lesznek azok, akik broadba hajóznak meg forgolódnak. -
#19718 új t11es cirkálók,videók alapján felmerült bennem hogy az Annapolisnak mi értelme van a burst firenak? ugye az alap töltés olyan 5.5 sec körül van,aztán mehet a kövi salvo.
burst fire módban kilő gyorsan 2 salvot aztán közel 30 sec újratöltés,ami alatt 6 salvót lősz sima módban :D
csikicsuki szitgetbújkálásnál van érteleme,eldurranttassz aztán visszabújsz,szal camp fest lesz ebből is.
Condénél kicsit jobbak a számok,ott 3 salvót durrant a burst fire meg ott az újratöltés gyorsító ami szintén ad 3at rövid időn belül :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.19. 12:53:52 -
#19717 igaz igaz...és a WG is röhög ahogy irtad,mert minél többet rinyálnak egy hajó miatt hogy OP annál több ember meg akarja szerezni.
aztán majd kijön egy még OP,kivi leszek pl az orosz t10es cvre mit fog tudni,és biztos vagyok benne hogy jön egy prém változata is ,vagy acélos... :D
ott lehet hagyni bármikor,én is irtam hogy ha van épp valami más vagy felhúzott simán lerakom hosszabb időre is..a héten is kb csak 1-2 csatára léptem be naponta. van hogy csak a napi ládát nyitom.
Fdr jó kezekben igenis OP. de majd számolj be az élményekről ha megvan. -
Darun #19716 Nem is mondtam hogy tőlük kapta a pénzt. Te magad mondtad (most is) hogy más játékokkal is játszik, de ott nem akkora a nézettsége. A játékosok fizetnek neki, akik támogatják, ergó ha nem lenne WoWs, nem lenne nézettsége sem és nem lenne pénze sem, mehetne dolgozni. Had ne sajnáljak már valakit, aki abból él hogy játszik! Mellesleg akik bólogatnak neki, szintén WoWs játékosok. Ott a lehetőség a kezükben, ha abbahagyják a játékot, azt megérzi a WG is. Ők viszont röhögnek a markukba, hiszen évek óta tudjuk, hogy a negativ reklám is reklám.
A másik dolog, én elhiszem hogy ez az FDR baromi op, úgy néz ki hamarosan én is kipróbálom (az acél rég meg van már rá), de pl a kicsit lentebb linkelt videóhoz is hozzáfűzhetném, hogy pl nem nehéz egy leszigetelt, noob Sommerst kiszedni. A német BB meg le se szarta hogy mennek rá a bombázok, mintha csak célt állt volna neki, ráadásul úgy, hogy egyenesen a sziget felé ment. Az enemy CV se mozdult meg, csak amikor oldalba verte a támadó raj. Pont ma vagy tegnap találkoztam egy csatában FDR-el és valahol a középmezőnyben végzett úgy, hogy nem is tiszta T10-es meccs volt. Ha annyira op, torony magasan elsőnek kellett volna lennie. De egy noob egy op hajóval is csak saját magához képest lehet jobb. Más szóval: aki hülye, az op hajóval is hülye.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.10.18. 23:43:31 -
#19715 Flambass már régóta fikázza a WG-t sőt az elsők között volt aki otthagyta a CC programot,sok másokkal együtt.
Pénzt nem hiszem hogy kapott,elvitték pár WG commnity talira,meg max új hajókat rakás kredit meg arany,meg early access hozzáférés dolgokhoz,amik ugye csak programkódok,ezt nem tudja megenni,pénzt a nézettsége generál neki.És a nézők többsége egyet is ért vele,ha kritikus egy hajóval vagy bármivel,igy továbbra is nézik.
és mint irtam próbálkozott már játékkal,pl tarkov ,alien,és tolja másokkal is jelenleg is,de a nézettséget a wows hozza neki,igy a pénzt is.A CC accját el is vették,ahol a tesztelhette az új hajókat,csak a sima acc van meg ,persze ennyi játék és gift után azon is minden fullon,kredit arany,összes hajó stb,de steel neki is kevés van
szülinapi superconti vidiben is mondta nem kell neki semmi csak acél
De ha megnézel tőle valamit,látszik hogy nincs az a lelkesedés mint régen volt,tolja mert ebből él,és születnek videók mint az Austin vagy a FDR flak cloud,ahol szarrá oltja a WGt hogy merték ezt kihozni mert mért és op és broken :D
Flölö sokkal keményebben hisztizik ha valami nem jó,de többnyire neki is igaza van :)
ezt meg csk igy a végére :D 8:20tól arany :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.18. 23:06:03 -
Darun #19714 Én "kicsit" képmutatásnak érzem, hogy valaki abból él (szó szerint) hogy a kb azt fikázza, aki miatt pénzt kap. Van némi ellentmondás abban, hogy megundorodott a játéktól, de még is tolja, mert ebből van nézettsége. Tehát kvázi a WG-nek köszönheti hogy pénzt kap. De bizonyára csak az irigység beszél belőlem, hiszen ő mellette jó játékos is, én meg csak átlagos.
Azt, hogy a szigettől 100 méterre fennakadok és lejönni sem tudok dd-vel, inkább fel sem panaszolom, mert ez már lerágott csont. Meg ez nem is grafikai bug. Nekem most az utolsó csatában volt olyan, hogy beálltam a füstömbe, lehet hogy kicsit neki is mentem a szigetnek, de álló motorral voltam és a hajó ugrált. De nem csak lövés közben. A felépitménybe beleforgó tornyok már évek óta benne vannak a játékban és a mai napig előfordulnak (utoljára talán 3 hete volt ilyen esetem). Ma meg volt egy olyan csatám is, ahol jött 4 sub torpedó, még örültem is, mert egyrészt sikerült mindet kifordulnom, másrészt pont a lőtáv végére értek, erre a legközelebbi, ami kb 50 méterre volt a hajóm farától eltalált. Ezt úgy, hogy egy másik csatában egy Akizuki torpedója konkrétan a hajófar alatt ment el, és nem talált. -
#19713 A WG régóta erre építkezik. Nincs is ebben semmi meglepő.
Ezeket a videós muksókat már régen nem nézegetem. Egyik-másiknak elég...rasszista dumája van finoman szólva.
Szegényeket nem tudom sajnálni. Véletlenül dolgozniuk kellene? Mondjuk egyikre-másikra rá is férne egy alapos adóhatósági vizsgálat, meg mondjuk egy alapos vagyon elkobzás meg csatorna bezárása. Főleg ennek a Flamu gyereknek piszkosul öntelt feje van. Három műszakban gályázna valahol, sokkal kisebb mellényt hordana.
Mindegy, csak bosszantanak ezek a nagyképű, senkiházik. Elnézést.
Talán a legkorrektebb mind közül a Toptier hajós csatornája. Igaz, fogalmam se nincs, ki van a csatorna mögött, hiszen ő csak feliratoz. Elég korrektnek érzem minden hajós videójával kapcsolatosan. Mutat saját és más játékosok által futott jó csatákat is. Nem mellesleg minden féle hajó osztállyal. Mostanában kevesebb elemzést látni tőle. Gondolom, ő is belefáradt már ebbe a játékba.
A grafikai csili-vilinek én sem örülök. Bizonyára nem csak nekem van öreg gépen. Aggódva figyelem az ilyen erőforrás igényes csicsázásokat. Realisztikus tenger, meg sirály szar úszik a vízen, stb.
A gépem épp csak még megfelel a játéknak, de sajnos egy új gép, különösen játékgép kategóriában, meg nekem túl költséges dolog lenne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most amúgy sem vagyok veszélyes az ellenfelekre. Gyakorlatilag újra kell tanulnom a játékot. A hétvégén fejeződött be a mobilinternetes fejlesztés itthon. Vásárolnom kellett egy nagy nyereségű antennát. Antennaárbócot állítani, bekábelezni, majd beüzemelni az egészet. Nem volt olcsó mulatság sajnos. Jelentősen javult így az internet sávszél és a stabilitás is.
Mellékhatása a dolognak, hogy valahogy máshogyan mozognak a repülők és valahogy máshogyan kell velük céloznom. Még mindig nem tud olyan folyamatos támadást a rendszer, mint amit a videókban látok, de már nem is laggparádé az egész. Az a gondom, hogy évek alatt azt szoktam meg, most viszont olyan érzés, mintha mindent másik kézzel és kikapcsolt monitorral próbálnék. Kelleni fog néhány hét, hónap, mire át szokik a kezem erre. Ez csak technikai probléma és az én problémám. Csak megjegyeztem, hogy nálam nincs szupergyors, szélessávú net.
Visszatérve a grafikai csicsákra: Aki csata közben ráér ilyeneket figyelni, az bizony nem a dolgával foglalkozik a csatában. Gondolom a kis térkép meg a lehető legkisebb méretre levéve, hogy ne zavarja a saját hajójának csata közbeni csodálását. A többiek meg idegbajt kapnak, mert tele van ilyen egy bites játékossal a csata.
Már az első csatában elszoktam osztogatni a chat reportot. Azt legalább megérzik idővel, ha mástól is azt kapnak. Mindezt úgy, hogy továbbra is kénytelen vagyok kikapcsolva tartani a chat üzeneteket, mert nagyon zavarónak és idegesítőnek érzem, hogy minden idióta csatahajós CV szakértőnek képzeli magát, miközben ha csata végén veszem a fáradtságot és ránézek egyik-másik iritáló játékos acc-ra, kiderül, hogy még T4 CV sincs a kikötőjében. A legnagyobb csatahajója meg egy Tirpitz, amivel sikeresen tartja a piros statját. Fejleszett hajókból meg van neki egy T6 csatahajó. És ne akarjam pofán vágni véletlenül.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.18. 18:34:55 -
Darun #19712 Mai top beszólás csata közben a csetem:
"CV, dont fight, just spot".
Ezt egy Richthofen-nek irta valaki, a csata amúgy T8-10-es volt. xD
Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.10.18. 17:34:10 -
Plata #19711 Mikor volt ez a Convoy én láttam vicces dolgokat.
Főleg Kagerö-vel csináltam,láttam olyat hogy ellenséges cruiser-t telibe kaptam torpedóval és a hajó megugrott a vízen a sebzéstől.Szabályosan kiugrott a vízből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.18. 17:12:12 -
#19710 nem ez a legfontosabb,és nem hinném hogy sirás lenne érte,ez a wotban is igy ment,hogy frissiteni kell a grafikát hogy aktuális maradjon,ahogy azért egy pct is illik frissiteni 5-6 évente ha nem akarsz lemaradni.
én már csak tudom,régi a gépem és karira akarok valamit,de persz most egekben az ár mindennél
az új hajókról: azért mondják a youtuberek hogy broken mert kb azok is. és valahogy mindig úgy broken,hogy jó erősek. miért is? ja mert igy lehet eladni,illetve játékban tartani az embereket hogy ez neekm is kell,stb...aztán majd szép csndben vagy nem csendben nerfelik. a játék egyensúly meg a cvk óta sehol sincs,ez sem új keletű dolog :D
és a youtuber is igy szerez nézettséget. én szeretem Flölöt a sirásával együtt,ahogy Flambasst is szeretem,de ő meg kb már megkeseredett ebben a játékban...de mivel ezzel építette fel a nézettségét,muszáj tolnia..próbálkozott mással is,közel sincs akkora nézettsége mint a wows...aztán most vagy elmegy dolgozni,vagy lenyeli és tolja :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.18. 17:05:35 -
Darun #19709 Ez meg sima parasztvakitás. Értem én, hogy a játékosbázisnak egyre drágább/jobb gépe van, de amig nem tudnak rendesen leprogramozni egy hajót vagy fizikai elemet, addig nem ennek kéne a legfontosabbnak lenni (mondjuk ez a játékosbázisról is sokat elmond, mert valószinvű sokan azért sirnak, mert a gém nem izzasztja meg eléggé a gépüket, de ahhoz meg túl hülyék hogy a bugokat észrevegyék) -
Darun #19708 2 találat, 3 reset xD Az a matek xD
Meg amikor a Nevsky oldalába 3 salvoval lő 3k-t xD Oké, amikor az ellen Kondája kijön sziget mögül és kap 2 citet meg kb 40k-t az nem gyenge. De ne felejtsük el, hogy ezek T11-es hajók. Az Ancsa meg kb egy 4 tornyos DM. Ami T11-be sztem belefér.
Én azért nem nézem ezeket a lyuhtube bohócokat, mert kijön egy új hajó és az első videó: XY broken. És mindegy hogy milyen hajó vagy tengeralattjáró, az akkor is broken. De ha nem lenne OP, akkor ki a fenének lenne kedve szenvedni vele? A második US BB ág egy kalap fos. Őszintén, az elmúlt 50 csatában hánnyal találkoztatok? Ami sz@r, azzal nem akarnak játszani az emberek. A WG-nek meg abból van pénze, hogy a játékosok játszani akarnak. -
#19707 a grafikai részleg viszont nem tud hibázni
-
pajer_csaba #19706 Oké, ez a játék egy kibaszott vicc... -
#19705 francia supercirkáló Kondér és az amcsi Annapolis,láthatjuk az új sorozatlövés mechanikát,amit szabadon tudunk választani,mint Dredd bíró a fegyójánál :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.18. 12:22:30 -
Darun #19704 A legtöbbön van ágyú, sőt még légvédelmi fegyverzet is van, de nem mindegyik működik. Illetve ha van másodlagos, annak is nagyon kicsi a lőtávja. -
Plata #19703 Tegnap Constellation-al ki fogtam két tengót akik a CV-re voltak rá cuppanva,el akarták kapni,át jöttek a kör közepén egyenest a CV felé mentek,aki egy sziget mögött dekkolt.Majdnem eljutottak a szigetig,de szerintem kifogyott az aksijuk,feljöttek és csúnyán beszopták.De látszott rajtuk hogy csak a CV-re vadásznak.Az egyiken valami ágyú is volt mert ha jól láttam lőtt rám. -
#19702 Még nem kell különösen következtetéseket levonni a tengók használatáról.
Szerintem térjünk vissza a témához egy, esetleg két hónap múlva.
Teszt szerveren kevés játékost mozgatott meg, rankedre sem járnak olyan nagyon sokan.
Most, hogy randomban is elérhetőek sokak számára, egyre több, elég veszedelmes játékos kerül elő.
Időbe telik megtanulni jól használni, mint más hajókat is. Persze ugyan úgy időbe telik megtanulni ellenük védekezni.
Csak példaként említem a CV dolgokat. Jó régen volt a változtatás, de sok csatahajós játékosnak még most sem sikerült a legalapvetőbb védekezési eljárásokat elsajátítani. Inkább tele sírnak minden fórumot, hogy így meg úgy a CV. Közben meg egyedül bóklászik a semmiben.
Gondolom, tengók esetében is lesz majd egy jól használható, elhárító technika, amit meg kell majd tanulni. Egy biztosan látszik, hogy a tengeralattjáróknak is csemege a magányos csatahajó. Bizonyára a csoportban védekezés, rombolók új feladatkörének elsajátítása, stb. nagy segítség lesz nekik.
Bár vérmes reményeim nincsenek. Még most sem sikerült sok játékosnak megtanulnia, hogy a CV már hosszabb ideje nem tud hatékonyan fellépni a rombolók ellen. Hasonlóképpen van ez a sub-k ellen is. Nincs mélységi bomba a CV-hez rendszeresítve. Rombolókat meg a nagy késleltetés miatt nem lehet rakétával érdemben támadni, bombák, torpedók használata meg rendkívül random és esetleges. Így van ez a tengók ellen is. Mire rakétákkal támadnám, rég lemerül. Bomba meg csak a felszín közelében sebez, AP bomba meg semmit. Torpedó is csak a felszínen ér valamit. A spot távolsága meg rendkívül kicsi, főleg, ha csak a periszkóp van kint.
Így marad az elhárításuk a rombolókra és a cirkálókra.
Itt viszont előjön a játékosok többi problémája.
Romboló, rombolót cseszegessen először, ne a csatahajókat puttyogtassa.
Cirkáló lehetőleg az ellenfél rombolóit ritkítsa, hogy a saját megmaradjon. Ugyan ezen okból csökkentse az ellenfél cirkáló számát is. Ha csatahajót puttyogtat, ki fogja kiszedni a rombolókat?
Csatahajós, meg ne rongyoljon előre, főleg, ha nincs is kísérete, mert szanaszét luggatják, égetik. Lője hátulról azt a célt, amit nagy valószínüséggel el is talál. Ha lehet a cirkálókat, hogy fogyjanak, ha nem, akkor próbálja az ellenfél csatahajóit lefoglalni, hogy ne basztassák a saját cirkálókat.
CV meg minél hamarabb, minél több sebzést toljon ki. Ha lehet csatahajóra, mivel azok hátul vannak. Közben spottolja a többit a többieknek. Ne rohanjon előre a szigetekhez, mert könnyen kiszedik.
Sokkal nagyobb gondnak tartom jelenleg a sziget mögötti összebújást és a pánikot a fedélzeten. Amikor már kezdéskor az látszik, hogy a játékosoknak sajnos fogalma sincs, hogyan is kellene neki fogni egy helyzetnek. Látszik, érződik a zavarodottság. Nem érti, nem tudja, hogy amivel szemben áll, hogyan kellene megoldani egy-egy helyzetet. Most már egyre több csatában van minden gyakorlatilag. Ehez meg hozzá kell szokni szerintem. Tenni sokat úgy sem lehet ellene.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.10.16. 11:40:04 -
Darun #19701 Az egyik a cap-en volt (ő volt felmerülve) a társa meg a cap-en kivül, egy sziget mellől lőtt. Egy torp salvot sajnos benyeltem tőle, el is vitte a fél életem. A cap-es nem tudom miért volt felmerülve, addigra már rég befoglaltak. Talán azt hitte, lesz ideje lemerülni. A másik meg azért rammolt le, mert nem volt már aksija. Igazából alattam körözött, mert azt ő is tudta, hogy 2 km-en belül nem tudok rá As-t kérni, igaz hogy ő sem tud torpedózni illetve akkora a forgási sugara, hogy nagyon lefordulni sem tud. Aztán a végén csak sikerült rám fordulnia, lehet hogy az volt a terve, hogy átcsusszan alattam és hátrafelé torpedóz, de addigra az aksik teljesen kiürültek és vészemelkedésben pont belém csattant. -
#19700 kérdés hogy miért nem voltak lemerülve? :D mert úgy esélyed sem lett volna. sztem nem rammolni akart,hanem felszínről megtorpedózni,vagy nemtom....miért rammolnék egy subbal,ha nem kerget egy dd és van az aksiban szufla,akkor egy BB nem ellenfél :) -
Plata #19699 De az hogy a tengeralattjáró víz alatt kigyullad poén.
Vagy nem tudom hogy érti hogy kigyújtottam,talán belül ég?
Csatahajóval kigyújtottam,a másodlagos ágyúk gyújtották fel gondolom,mert a nagy lövegekbe AP van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.16. 10:16:44 -
Darun #19698 Én tegnap Lepippantóval szedtem ki egy T10-es sub-os diviziót. Az egyik pont szembe jött velem,neki elég volt egyetlen SAP salvo, a másik meg le akart ramolni :D Még vizbetörést se okozott :D
Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.10.16. 10:14:01 -
Plata #19697 Nekem ma meglepetés volt hogy tengeralattjárók vannak randomban.
De prém amerikai csatahajóval nem voltak veszélyesek.
Alabama-val is lőttem ki,de Constellation-al szemben nem is volt esélye,a torpedóit kikerültem.
A másodlagos ágyúk meg befogták. -
Plata #19696 Mi a fene van már meg?
Ma gondoltam megyek pár random csatát,de csak erre a szar epicenter pályákra tesz be.
Nem is látok mást.
Valami hülye epicenter event van?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.16. 00:17:56 -
Darun #19695 Persze. A kódokat ált csak egyszer lehet aktiválni fiókonként. -
#19694 Ohh! Ilyen is van? Még ilyet nem láttam. :) -
#19693 Sajnos már...
-
#19692 Kód: HMTOASTER -
szemes63 #19691 Ha válogatni próbálok az első X után szinte mindig eltűnik a fehér sáv. Köszönöm a válalszt -
szemes63 #19690 Köszönöm