banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    igen kivették,de korábbi beszélgetésünkben irta hogy free xpből vette ki a mushashit ami nagyon fain kis hajó,és hogy tartogatja a free xpt hátha jön megint valami fincsi kis hajó
    erre linkeltem a flamu videót ahol a megjelölt időben kifejti,hogy a wg nem hoz ki több free xp hajót,hanem berakta a Research Bureau,igy kb 4x annyiért tud adni hajót,mintha free xpért adná :)

nagyjából fordítás Flamu videóból az érintett rész,csak a lényeg: a nép kérdezte a wgt hogy mikor jön megint free xp hajó mert már évek óta nem volt,talán a gröningen volt utoljára vagy a hayate,erre a wg azt mondta hogy ja,nem jön ki több. költsd el a free xpt a Research Bureauban
    egy line resettel olyan 670k free xpt kapsz kb,illetve 10200 research pontot,szal egy ohiohoz 6x kell resetelni(62000 pont),ha csak ezt számoljuk
    azaz 6x670k az 4milla free xp kell egy ohiohoz átszámítva
    tehát ezek az új free xp hajók mondhatni
    régóta duplázgatták már,az első free xp hajók 350 k free xpért voltak,aztán 700k(én még ennyiért grindeltem ki a Missourit),millió és két milla,most meg közvetve 4 milla

és most kb ezzel a hozzáállással fogják megváltoztatni a játék gazdaságát azaz xp és kredit hozamokat. első olvasatra jobban díjazzák majd a jó játékot,de ki tudja mi lesz ebből is mire élesedik. sok a mellébeszélés hogy nekünk igy jobb lesz,többet kereshetünk,de ismerve a WGt azért ez elég hihetetlennek hangzik így és nem lennék meglepve ha mégse igy lenne.

szóval ja,kár tartogatni a free xpt,elvileg nem jön új hajó. aztán ismerve a WGt,hogy nem lesz nek cvk,meg subok,aztán látjuk mi történt,mindenki a saját felelősségére költse

én már öreg vagyok a grindfeszthez,leresteltem a haku vonalat,de rohadtul megbántam,még csak a shokakunál járok :D
    meg elég volt kihúzni a MOt

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.05.30. 17:23:53