A Wargaming új MMO játéka
-
mumus70 #20329 Biztos nem leszek túl népszerű, mert gyanítom itt az anyahajó olyan lehet mint a WoT -ban az arty, de most főleg az ezzel rokonszenvező játékosok tanácsát szeretném kérni! :-)
Rengeteg vidiből próbálok tanulni de volna egy két problémám amiben segítséget szeretnék kérni, mivel (sajnos) :-) ezt a géposztályt tartom számomra érdekesnek, kézre állónak! :p
Szóval a torpedókkal eddig bajban voltam, úgy négyből egy talált általában, most már kifejezetten az én mostani japán nyolcasommal néztem vidiket, és nagyjából az megvan, hogy zárás után kb 1 centire elé kell célozni az átlagos tempós hajóknak, úgy meglesz a kettő talán, gyakorolni fogom. De! Én nálam az jelentkezik néha, főként mikor már az F betűt kell nyomni hogy megy szépen mindkettő a hajó felé, de soha nem ér oda, nincs találat, pedig az irány az jó. Aztán a vidiben a csókák, 3 kört simán mennek egy adag géppel, engem meg bezzeg cafatokra szednek a légvédelemmel mielőtt még egyáltalán célozni, rá repülni kezdek. De ez én arra gondolok hogy azért van, mert tán nem kellene 3 hajó közé be repülnöm, magányos harcosokat kell molesztálnom, erre gyanakszom, igaz? :-)
A másik meg hogy én el szoktam használni egy körben az adott flottát komplett, de látom hogy ők meg mondjuk kilőnek egy adag torpedót, nyomják az F-et, és váltanak vagy megint torpedóra vagy új fegyverre, bombára, tehát én nem jöttem rá ezzel kapcsolatban fontos dologra?
Bár arra gyanakszom, talán így valamiért hamarabb újra töltődik a flotta?
Eddig én torpedóval kezdtem, de látom hogy ők meg kivétel nélkül a lassabb, de a rakéta flottával indulnak! És első körben szinte csak a szpotolást intézik akár hosszú percekig. Ez is valid, hogy így kell?
Szóval ezekre várnék szíves tanácsokat aki esetleg nálam jobbantapasztaltabb ezekben a dolgokban, persze elég pár szóban, kisregényt azért nem kell, nem rabolnám az időtöket, csak tanulni szeretnék! :-) THX! :-)