banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Paradoxon61
    #20174


    Eredeti szöveg angolul tudóknak. Over the past weeks, Wargaming has been conducting a strategic review of business operations worldwide. The company has decided it will not own or operate any businesses in Russia and Belarus and will leave both countries.

    Effective March 31 2022, the company started the process of closing its studio in Minsk, Belarus and transferred its live games business in Russia and Belarus to local management of Lesta Studio that is no longer affiliated with Wargaming. The company will not profit from this process either today or going forward. Much to the contrary, we expect to suffer substantial losses as a direct result of this decision.

    Going forward, in all other countries Wargaming will continue to operate World of Warships as before. The game servers will be operating as usual, and players' accounts, as well as their in-game property accumulated through purchase or any other means, will remain unchanged.

    Google fordítós szöveg: Az elmúlt hetekben a Wargaming stratégiai felülvizsgálatot végzett az üzleti műveletekről világszerte. A cég úgy döntött, hogy Oroszországban és Fehéroroszországban nem birtokol és nem működtet üzletet, és mindkét országot elhagyja.

    2022. március 31-i hatállyal a vállalat megkezdte a fehéroroszországi minszki stúdió bezárásának folyamatát, és az oroszországi és fehéroroszországi élőjáték-üzletágát átadta a Lesta Studio helyi vezetésének, amely már nem áll kapcsolatban a Wargaminggel. Ebből a folyamatból a vállalat sem ma, sem a jövőben nem profitál. Éppen ellenkezőleg, jelentős veszteségekre számítunk e döntés következtében.

    A jövőben a Wargaming minden más országban továbbra is a korábbiak szerint működteti a World of Warships-t. A játékszerverek a megszokott módon működnek, a játékosok fiókjai, valamint a vásárlással vagy egyéb módon felhalmozott játékon belüli tulajdonuk változatlan marad.