banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Az ilyen long range shoot-ok nagyon lutrik, egyrészt könnyű őket kifordulni, másrészt nekem ez a spotter nézet nagyon nem adja, néha még az álló hajót se találom el (mondjuk ez talán nem teljesen az én hibám, mert sima periszkóp nézetből is tudok mellélőni, sőt, ez megy 10 km-ről is, mint az tegnap bebizonyosodott. Sikerült majdnem egy full salvot a vizbe lőnöm, miközben egy Alaska épp jött le a szigetről, pedig vizvonalra céloztam. A poén, hogy sikerült úgy befordulnom mellé, hogy a két hajó legénysége kb át tudott volna lépni egyik fedélzetről a másikra, szóval elég sokáig voltunk egymáshoz közel, a hajó és a kapitány is másodlagosra van kihúzva és még is csak 58 másodlagos találatom volt rajta, ami azért nagyon durván meredek, hogy kb 5 centiről hogy lehet elmisselni egy large cruisert?)
    Hasonló célzási problémáim vannak a holland airstrike-al, bár ott az elmúlt 1-2 hétben már egész szép eredményeket sikerült elérnem, tehát jobban megy mint a spotteres célzás.
    Am ha ez bejön neked, akkor ajánlom a Lazo-t, az egy nagyon brutál kemper cirkáló. Az egyik első csatám T9-ben volt vele, nagyon csúnyán leégettem több BB-t.