World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ime
#19421:
Néha fent, néha lent.
Akkor van baj, amikor sokkal több a lent, mint a fent és nagyon érződik, hogy maga a "játék" nem akarja azt a feljebbet és ezért sorozatban adja be az eleve bukó csatákat, míg a "nyertesben" tisztán látszik, hogy nem neked szánták azt sem...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2021.09.01. 09:25:33
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem kell miatta aggódni, elég hamar leszoktak róluk kopni és akkor megmutatják, milyenek is valójában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A statotad megnézve, még nem lenne javasolt a T8 csata, premium hajókkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Következő csatám is klassz volt,ott megpróbálták a gyújtogatást távolról,egymás után lőttem ki őket.Az utolsó T8 cruisernek írtam is hogy ne fusoon mert felesleges.<#vigyor>#vigyor> Négyen menekültek és lőttek rám,de nem sikerült kiégetni és megölni,viszont egymásután süllyedtek.Igaz az Alabama-val volt.Olyan win sorozatom volt hogy a végén már inkább kiléptem.Nem volt egy vesztes csatám sem,többet nem mertem menni.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.01. 07:50:14
Riseliőt és Kansas-t is kicsaptam később.<#vigyor>#vigyor>
A konténerek alatt az 1500 dublonosakat érted, vagy a tier szerinti prém shipeseket? Mert ott a max tier az TierVII-VIII, asszem, ráadásul randomnak tűnik, hogy mi fog belőlük kiesni...
Csinálom, csinálom, Halsey mondjuk pont nem a szívem csücske. :-D Az annyira jó lootokkal még nem hozott össze a jó szerencse, főleg 50k krediteket, meg alap signálokat kaptam idáig. Az a Shinonme az honnan és mikor esik? Nem nagyon láttam még csatában.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2021.08.29. 19:01:27
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A Missouri témakört meg leírták előttem. Van, aki kifizeti. Több FB csoportban is láttam különböző személyeknél, hogy megveszik a konténereket, mert csak.
Erre nincs mit mondani, írni sajnos.
Mai Flamu streamben már beírta egy pleb, hogy kinyitotta mind a 41 lootboxot (61.500 doubloonért, ami megfelel 61.500 ftnak) és most dobpergés:
Nem volt benne egyikben sem a Missouri <#nevetes1>#nevetes1> pedig elvileg benne kellett volna lennie. Most refundoltatta az egész pakkot, és visszaállítják az accountját (mint a legutóbbi santa konténereknél). Persze kapta a savat, hogy meg is érdemli, minek fizetett ennek a hiéna cégnek...
Ja és nagy kegyesen csináltak egy 7 részből álló campaign-t, amit ha végigcsinálsz akkor megveheted 19.800 doubloon/Ft-ért (alap T9 premium ár) a Missourit! Érted? Megengedik, hogy megvedd! 😄DDD
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mezei játékosként, ha nem érdekel a játék machanikája akkor nem érdemes foglalkozni a szigmával. Mivel két másik dologgal együtt van csak információ tartama, ezért önmagában nem egy mérvadó dolog.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2021.08.28. 01:58:44
És azért írtam aktuális maximális lőtávolságot, mert ha ha fejleszted a hajót jobb FCS-el vagy lőtávnövelő upgrade-el, akkor ez a két érték is változik. Bal oldalt lehet felpakolni a hajóra jobb modulokat (ha van hozzá), upgradet. zászlókat, kapitányi skilleket, pár másodpercig várni kell amíg újraszámolja a változtatott adatokat.
Aztán ezekre jön még rá az RNG meg még a fene tudja micsoda. A WoT-nál is kiderült, hogy a teljesen beszűkült célkereszt esetén is volt 5% esély arra, hogy azon kívülre megy a lövedék.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Úgyhogy már az is lesz.
Amikor kipattant a "belső, titkos változók" botrány a wot-nál, azt is eltusolták, ki-ban-noltak mindenkit a fórumról és mindenkit megfenyegettek - még nekik állt följebb (akkor is).
Amíg dől befelé a pénz, mert az ecceri mókust semmi sem érdekli, csakhogy megfizethesse az azt sem tudja mit, addig maradnak uezek a szemetek. De nincsenek kételyeim afelől sem, hogyha megcsappanna a bevételük és azzal édesgetnék vissza a gyengébb lelkűeket, hogy mostantól nem csinálnak semmit sem a hátuk mögött, amint újra beindulna a biznisz, azonnal elkezdenék a mókolást a háttérben, uúgy, mint eddig is tették azt: EZEK sohasem változnak meg!
Egyet tehet az ember velük: messzire elkerüli őket.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ennyire russian bias a játékvilágban még sosem volt. Meg kell csak nézni, lassan több(ha már most nincs több) orosz hajó van a játékban, mint mondjuk a teljese Royal Navy, pedig hát nekik volt ám flottájuk. Vagy az IJN. Rengeteg fantasy oroszz BS hajó, még fantasybb ágyúkkal és tulajdonságokkal. Jön az orosz CV, hát az ami ultraröhej, de még a hivatalos fórumokon is. Értem én, hogy még mindig fáj nekik, hogy Csuzimánál taknyosra szopatták a japánok, de azóta azért eltelt 100 év, fel lehetett volna már dolgozni.
Ha a WG kihozna egy autós játékot, gondolom ott is porig lenne alázva bármilyen német vagy japán prémium márka egy Ladával..
Szánalmas.
Én részemről örülök a most kipattant botránynak, talán most majd visszavesznek az arcukból.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
De amúgy pont azért hasonlítottam egy kezdőnek a Bismarck ágyúival, mert azt a hajót ismerik a legtöbben talán. Nem mellesleg szintén pont azért hasonlítottam össze azokkal, hogy lássa a fórumtárs mennyire fucked up az egész game ha pl. a pent (is) nézzük.
Ráadásul az összképet kell látni, nem csak a habot a tortán 😊
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2021.08.24. 18:12:34
A jelentésnek elvileg annyiban látszódnia kellene, még ha le is dobott a játék, hogy jobb oldalt maga a jelentés ott van, de megnyitni nem fogod tudni akkor se, mert az eredményeket nem jegyzi meg. Úgy tudom, a WoT-ban ez működik. én sem értem hogy itt miért nem.
#19386 a rekordom nekem is olyan 50-60k körül van egy salvo-ból. A legújabbra nem emlékszem pontosan, de előtte Monarchal sikerült oldalba vernem egy Yamatot. 52k-ba fájt neki.
50 ezret lőttem belé.Nem is olyan rossz.
Nem lettem.
Már a vége felé tartott amikor a játék kidobott valami olyasmival hogy nem tud csatlakozni szerverhez.
A számítógép hangja is elment,nem tudom hogy kapcsolta le.
De visszamentem a hajó a helyén és nincs rajta a napi duplázó csillag,de jelentés sehol.
Ez még is mi a franc?
Nem javaslom, hogy hosszabb távon beleásd magad a játékba ha azt gondolod ez egy "szimulátor" féleség 😊 Russian bias itt is megy 1000-el.
A fentebb említett (soha nem létezett) kitalált orosz cirkáló 220mm-es ágyúja 1,5x annyit penel, mint a régebbi elődje (a mostanra premium hajóvá avanzsált Moskva) ugyanazzal a kaliberű ágyúval. De felhozhatnám példának a Brit Goliath tier 10-es cirkálót. Aminek 234mm-es ágyúja "csak" 194mm-t penel 15km-en. Nem mellékesen megjegyezném, hogy pl. a Petropavlovsk penje nagyjából megegyezik egy német Bismarck csatahajó 380mm-es ágyújának penjével 😊
És akkor nem kezdeném el ecsetelni a Stalingrad penjét... 😄DD 305mm és nagyobb az átütőképessége mint az előbb említett német 380-as AP-nek 😄
Ha érdekel, akkor itt tudsz összehasonlítani peneket, hajókat: https://wowsft.com/
Artillery chart alatt találod az ágyúk statjait. Fitting toolban pedig meg tudod nézni milyen egy hajó sigma-ja pl.
De javasolnám (bár tudom hogy nem a legjobbkor) hogy nézz streamereket. Főleg Flamu-t és Flambass-t ha jobban meg akarod érteni a játékot. Bár mostanság jobban jársz ha inkább youtube videókat nézel tőlük. De ők a két legjobb játékos, és bár Flamut sokan nem bírják a stílusa miatt, talán tőle lehet a legtöbbet tanulni.

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.08.23. 15:59:18
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kis érdekesség: tegnap kaptam úgy citadellát, hogy csak a Bismarck orra hegye volt kint, és azt találták el. Utána a stock Sinop-ommal vették le a fél HP-mat, úgy hogy egy olyan hegyen lőttek át, amin elvileg BB-vel nem lehetne. Merthogy ugye nem tud függőlegesen lőni, mint a CA-k. Szeretem ezt a játékot, na.
Igen, a Rankedben is vannak ligák, a mostani Bronz T6-os, de ha azt végigszenveded, az Ezüstbe már nagyobb hajók fognak kelleni.