banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Arra jutottam, hogy a legamatőrebb amit csinálhat egy romboló, ha beáll a legelején foglalni, és álló motorral várja, hogy mi történik. Ez csak olyankor jön be, ha azon az oldalon nincs romboló. Minden más esetben be fog rongyolni hozzá a másik romboló, detektálja, és aztán sok sikert a további játékhoz. :D

Most végre valahára volt egy vállalható csatám akizukival. 3 kört foglalós pálya, középső körnél biztosított a hordozónk vadászfedezetet, ezért oda mentem foglalni. Gondoltam ha jön a romboló, azt észlelni fogom, és a vadászok miatt a repülőktől se kell tartanom. Jó gondolat volt, végül is érkezett a romboló, de sokkal előbb láttam meg, kényelmesen elhelyezkedtem, előbb elkezdték a cirkálók lőni, utána én is beszálltam, szétlőttük. Na mondom, velem pont ez szokott történni, mikor ostoba vagyok. Utána a BB-k szükségét érezték beúsztatni középre, erre biztosítottam füstöt nekik, illetve beszálltam a légvédelembe, tűzharcba, és ezt végig folytattam. Torpedózásig nem jutottam, de nem lőttek ki mint egy hülyét, volt 50 k damage, és spottoltam, füstöltem, lelőttem 11 repcsit, utolsó romboló voltam. Végül vesztettünk. :D

3. lettem, végre baszki van egy top 3-as helyezésem. :)