banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én ezt az ágat inkább DD vadász cirkálónak nézem. Az átütés alapból (IFHE nélkül) 21, a DD-k páncélja 19 milis. Igaz hogy kevés az életük, de gyorsak, fordulékonyak és ne feledjük hogy füstölnek. Azért az kapásból ad némi védelmet. Modulnak lőtávnövelés kb kötelező rá, rejtőzés maxra, amivel már 10 km alatt van a detect, viszont 13km-re torpedóznak. A Worchesternek és a Minonak is kb ekkora a lőtávja, arra még sem mondta senki hogy használhatatlan és inkább a "rossz vicc" kifejezést alkalmazták, annyira OP-k voltak amikor kijöttek. Sztem nagyon jó kis support hajó lesz belőle, valami radaros akármivel, vagy egy DD-vel szakaszban kellemetlen élmény lesz majd az ellenfél számára. Én épp most Tashizom, borzalmas az a hajó, a Minsk óta nem volt szükségem erre a harcstilusra és 1,5 alatt kicsit kikoptam belőle. Pedig hasonló stilus lehet az is, mint ez az új ág, vagy az Atlanta, US LCA-k, stb.

#20000 Az oroszoknál 2 DD ág van. A Grozo ágra pont egyik sem igaz abból, amit leirtál. Egyrészt 10 km-es torpok, a sebességük nem túl jó, cserébe nehezen detektálhatóak. Azon az ágon alapból van minden rombin Def AA, Heal, az Ognevoi fejlesztett tornya után már toronyforgásuk is, alapból is nagyon gyorsak, jó az álcájuk, én nagyon szeretem ezt az ágat, ellenben a Khabával. Most a csre miatt kiszenvedtem a Tashit, de nem megy vele a játék és nem is szeretem az ilyen rombolókat. Ezen a 7.4-es álcához 8km-es torpedó tényleg borzalom. Az is érdekes, hogy néha BB-vel simán végigdodgeolok egy meccset, ezzel meg szinte semmit. Pedig láttam ellenfélként nagyon jó Khabákat/Tashikat, láttam hogy kéne játszani vele, de nekem nem megy. Ahogy a Georgia-ra is mindenki mondja hogy milyen OP hajó, én imádom a Montit, ez a Georgia viszont nagyon nem adja. Nekem.