banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Paradoxon61
    Angol, amerikai talán, az orosz szerintem messze felejtős. Nincs az a páncél ami megvéd akkor ha a torpedó hatótávod 4 km az észlelhetőséged meg 12 km. Ugyanis az orosz DD-re ez jelemző 10-es szinten, de alatta sem jobb. 4-5 km-es torpedó távjuk van, maximum kamikaze támadásra jók. Vagy bejön vagy nem. :)

Pajer Csaba láttam én is azokat a videókat az ember csak ámul és bámul rajtuk, no nem jó értelemben gondolom. :)
    Ami a japán precizitást illeti. amire én gondoltam. Lást: Yamató és Muszasi. Az első olyan csatahajók voltak a világon, amiknek nem egy külön borítás volt a páncél, hanem a páncél volt maga a hajótest, ráadásul nem szegecselve mint ahogy a többi, hanem hegesztett páncél. Ezzel jelentősen megelőzve a korát. Az már más kérdés, hogy maga a csatahajó már akkor elavult valójában, amikor ezek készültek, a CV-k elavulttá tették őket.
    A játékból amúgy nem szabad következtetést levonni hadi témában, hisz igazából annyi köze van csak a tengeri csatához, hogy a gifteket hajónak ábrázolták és lőni lehet velük.