banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Ez a topik összehozza azért a világháború fanatikusait. :) Emlékszem pár hónapja felvetettem, hogy a Bismarck vezérkara miért a hídon volt, mikor elkezdődött a végső ütközet. (mert a szemtanúk szerint a komplett vezérkar akkor halt meg, mikor az ütközet elején találatot kapott a híd) (jut eszembe a Hood elleni csatát is a hídon ácsorogták végig) , miközben a csuzimai csatánál az I. világháború előtt 10 évvel már megcsinálták csatahajóknál a szupervédett parancsnoki bunkert hajón belül, ahonnan az orosz tengernagy próbálta irányítani a csatát (gyakorlatban ez nem ment neki, de ez mellékes). Szóval hogy felmerült, hogy a Bismarcknak nem is volt ilyen bunkerje. És akkor megjelent itt egy szaki pár órán belül, és tartott egy kimerítő értekezést, hogy dehogynem volt, és hogy az nem a hajó mélyében van (ahogy én gondoltam), hanem a híd előtt egy páncélozott bunkerszerű valami, ami a játékban a modellen is megjelenik, mint ágyútorony szinten páncélozott ojjektum. És akkor ez egy tök jó infó volt. Arra egyébként nincs magyarázat, hogy mért nem mentek be oda. Nem akartak, kábé ez a magyarázat. Ami szerintem egy parancsnoki kartól mocskos nagy felelőtlenség, mert ha kiesnek a csata elején, magára marad a legénység. Ahogy a Bismarck esetében történt is.

Játék: raktak be olyan rombolót, aminek értékelhető páncélzata is van? Esetleg valami orosznál el tudom képzelni.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.20. 10:14:58