World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokaknak nagyon hosszú idő kell az "ébredéshez".
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
102k sebzés 294090 kredit ami a levonások után 225540 (alap fiók).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Olyan kis aranyos, hogy még meglepődik a ruszki logikán...<#taps>#taps>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.08.09. 21:36:01
Montana-val harcoltam,gondoltam amíg lövök addig se kelljen figyelni a szigetekre és benyomtam autopilótának egy klassz útvonalat.Ez a barom nem is oda vitt hanem bele a térkép szélébe.<#falbav>#falbav>
Ennyire defektes szar?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.08. 15:33:59
Végre ma sikerült megcsinálni a holland küldiket.Az utolsó 7-es hajó is megvan,amit küldivel meg lehet szerezni.
T5-7 csata volt,a csata indulása után nem sokkal a T6 cruiser mellettem egyszerűen felrobbant és kiírt hogy a CV ölte meg,de nem is volt rajtunk repülő.
Jah és az ellenséges CV se értette hogy mi van mert cseten kérdezte hogy ez mi volt?<#hehe>#hehe>
Mondjuk ahogy az elején tolja a lelkesitő beszédet, az nekem inkább egy Wh40k komisszárra emlékeztet.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.08.07. 13:22:21
Amiben ajándék kód volt,elvileg zászlókat adott volna.
Be aktiváltam és nem kaptam semmit.
Vagy késik a posta?
A repcsiben a hétvégén 5x szorzó volt a Wg szülinap miatt. Az orosz bombázó ágon a T8-as, németből a T9-es volt fejlesztésen. Pénteken az orosszal mentem 4 kört, 4 lose. Szombaton a némettel, 4 lose. Ennyit az ötszörös szorzóról, meg a pechről.
De azért bejön,csak kicseszett peches.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.04. 06:58:39
A skinváltást igazából nem közvetlenül ládából bontod, mert olyat nem ad. Ezek a kollekciókban vannak, amihez az egyes elemeket viszont tényleg kontiból tudod kibányászni. Nemzetenként van ilyen kollekció, általában a szekciók jutalma a 2 zászló (flag) vagy az alternativ camo szin. Am a kollekció darabok is random esnek, nem függ attól, hogy milyen kontit nyitsz.
A MM-t meg nem kell bemutatni, minden első csatás hajóm T+2-ben van. Azért ez pl az olyan hajóknál, mint a Monarch, aminek az alap lőtávja kisebb mint a saját szintű cirkálóké elég necces. Vagy a Mexico alap lőtávja is röhejes. Mondjuk látszik hogy rég mentem kis szintű amcsi BB-vel, mert kb a 3. csata után jutott eszembe, hogy arra nem pontosságot növel a 3. slotos modul, hanem lőtávot. Ha a Mexico sebességét és lőtávját összevetem a Fuso-éval, sztem jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy hol itt a balansz? (a kérdés nyilván költői, a játékban sehol nincs balansz, a WG nem ismeri ezt a fogalmat, ennek ellenére tetszik nekik, mert elég sűrűn használják)
Kép.
Az ingyenes opciót sztoktam választani,most mivel t10 lett gondoltam abban ne béna legyen egy ideig a kapitány és rásóztam sok free xp-t.Erre a skilljei összevissza.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.03. 15:27:44
Na és tök furák is.
Halvány gőzöm sem volt róla hogy konténer nyitogatás ad olyat hogy több zászló lehet a hajómon,meg hogy a hajóm kinézetén lehet váltogatni a szineket.
Alabama-t is megváltoztattam.
Na és marha nagy mázlim van,csupa amerikai dolgot nyitottam,amcsi hajóra 2 zászló,amcsi cruiserre mittomén mi,amcsi csatahajóra a színváltoztatás.
Hiába az amcsi hajókért vagyok oda.<#wilting>#wilting>
T8 csatahajóm meg lett,mentem vele négy csatát,legalább 1 de volt hogy 2 CV volt és fix T10 és engem pécézett ki.
A legelső csatában épp csak elindultunk fél hp-m le szedte CV.
Mind a négy csata vesztes,igaz a négy csatával meg lett a 12k xp-s konténer is mert volt amire 6k xp jött meg 400k lóvé.
Ami tetszett.
A kapitánynak asszem 4 skill pont jött ösze négy csatával.Jah új kapitány,mert marha voltam és újat tettem rá.de ez van.<#vigyor>#vigyor>
A másik,a Montana kapitánya az iowa kapitánya lett,ott figyeltem a kapitány át kerüljön új hajóra.Viszont a normálisan skillezett Iowa kapitánya ahogy át került Montana-ra free xp-ből át képeztem,ami úgy látszik rossz ötlet,volt az hogy ingyen vagy free xp-ből vagy aranyért 100%-osra,na az Xp-st választottam,a kapitányomnak erre olyan hülye skillezése lett hogy azóta is vakarom a fejem.
A WoT-ban ha átképzek legénységet a játék nem cseszi szét a skilljeit,itt miért?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.03. 14:38:59
Jah crusier volt,bocs.
Valamiért BB-re emlékeztem.<#vigyor>#vigyor>
Nagyon messze volt a DD de rápróbálkoztam.
Kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.01. 12:38:43
Ma kilőttem egy hajót amit nem is láttam,be céloztam dd-t jó messzire,épp füstöt engedett ki,de gondoltam kb oda lövök.
Erre valami BB-t lőttem ki.Nem is láttam.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.01. 11:54:03
A free xp-t igazából bármire fel lehet használni, abból is lehet T9/10-es hajót venni, de akár kaptiány képzésre is forditható. Én mondjuk next tier hajót pont nem húznék ki belőle, akkor már inkább a modulok fejlesztése. Meg aztán egy SC nem hinném hogy ér annyit, hogy akár valós pénzt, akár több ezer xp-t/szenet/macskakulát elverjen rá az ember. Főleg most, hogy havonta amúgy is kapunk egyet, még csatázni sem kell érte, elég ha elinditod a játékot. Az már csak hab a tortán, ha valami fos signal esik a SC-ből.
Pont egy mi a szösszel futottam ösze,amiről beszéltünk hogy be kerül de nem lesz credit szorzós.
Ki lőttem három sorozatból,ugyanis ment neki a citadella.
Kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.31. 20:41:33
Azt hittem hogy mittomén lőj ki x hajót meg egyebet is kell mellette csinálni.
egyikkel 5k base xpt,a másikkal 20kt kell elérni,5-10 tier hajókkal
van rá pár napod
ha megvan kapsz pár spec zászlót camot illetve bekerülsz automatán a sorsolásba,ha mindkét küldi megvan 2x esélyed van
a nyeremény 6x egész éves prém
10 x t9 hajós konti
10 x t8 hajós konti
worldofwarships.eu , itt vannak mindig a fontos hirek,meg is jelöli IMPORTANT cimkével
Mikor kezdődik az event?
Van kb 30k szenem,de lehet csak 25k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.31. 13:26:17
vagy,megveszed a napolit 35ezer forintért,és úgy is lehet t10es hajód 😊
vagy kuponnal olyan 200k szénért is tudsz venni 10es hajót..
Az amcsi ágon T9 BB megvan az Iowa.Nem tudom mennyi xp kellene T10-hez de sejtem hogy a 320k xp elég lenne.
Ha tévedek akkor ez van.
Bár viszont pénzem nem lenne meg a T10 hajóhoz.Asszem.
Kár hogy évfordulós eventen csak T10 hajóval lehet menni.
de mint korábban irtam,ami most bekerül Missouri ,ahhoz nem jár az extra kredit kereset,szal ha csak azért vennéd meg Plata,akkor ne tedd.
Akinem megvan az kap hozzá egy állandó küldit ami extra kreditet ad a csatához,nekünk igy marad meg a szorzó
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.07.31. 12:24:46
Egyébként azt mondtátok a Missouri be kerül aranyért a bótba,de nekem nincs bent.