banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Arra jutottam, hogy kifejlesztem a Bensont is. Igazából az az a hajó, amit keresek. Gyors, nagyon jól manőverezik, tűzgyors, légvédelem kiváló.
    Az a problémám, hogy az Akizuki tűzerős, de az is speciális hajónak néz ki, mivel gunboat, és nem tudom hogy viselkedik, amikor összekerül 9-10-es gunboatokkal. Mondjuk egy jó kis mogadorral közelharcban. :D Szóval nem lesz meg a fölénye. A Benson valszeg minden tierben meg tudja találni a maga feladatát. Ha tűzerős rombolókkal kerül össze, akkor spottol, távolról lövöldöz, foglal, rejtőzködve torpedózgat, ilyenek. Attól félek a japánnal szarul fogom magam érezni magasabb tierben.

Japán mellett viszont van egy erős érv, a 15 skilles kapitányom. Az amcsiban egy 7 skilles van, Bensonig talán meglesz a 10. Még csak most veszem meg a Farragutot, aztán van egy Mahan is. Ezekkel a hajókkal nagyon szépen eljátszom szerintem, de hát relatív messze a Benson, az Akizuki meg már mindjárt érkezik. Az egyik konténerből ráadásul kaptam egy 24 napos prémiumot. Imádom ezt a játékot. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.18. 00:47:29